El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Vidrà

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumenge
  Pluja Plugims Clarianes Ennuvolat Ennuvolat Plugims
Prob. precip. (%) 60852001575
Cota de neu (m) 160012001600017001400
T. màxima (ºC) 121113141411
T. mínima (ºC) -1-3-3121
Vent 10 km/h S 20 km/h NO 20 km/h SO 20 km/h SO 25 km/h SO 15 km/h SO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Augment de la nuvolositat

La nuvolositat augmentarà d’oest a est i el cel quedarà entre molt ennuvolat o cobert en general durant les hores centrals del dia. Al llarg de la tarda, la nuvolositat minvarà d’oest a est, tot i que al vessant nord del Pirineu es mantindrà cobert, així com al sud de la Costa Brava i al nord del litoral i prelitoral central. A partir del migdia s’espera precipitació al vessant nord del Pirineu, amb una cota de neu que baixarà dels 1.800 als 1.000 metres. A la tarda se n’espera de manera més aïllada en altres punts del terç nord i meitat est i no es descarta en altres punts del territori. Temperatures entre lleugerament i moderadament més baixes.

La mar: Marejol amb àrees de maror a tota la zona marítima.

Demà: Al vessant nord del Pirineu i altres punts de l’extrem nord el cel romandrà cobert tota la jornada. Al nord-est hi haurà intervals de núvols i estarà serè o poc ennuvolat a la resta. Al vessant nord del Pirineu s’espera precipitació feble i intermitent tot el dia, que de manera més dispersa s’estendrà a d’altres punts de l’extrem nord. A més, hi haurà ruixats febles i dispersos al quadrant nord-est. Temperatures entre lleugerament i moderadament més baixes.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET