El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Vilademuls

Data
AvuiDiumengeDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
  Sol Sol Pluja Pluja forta Plugims Pluja i clarianes Plugims
Prob. precip. (%) 0075100858560
Cota de neu (m) 00700600500500500
T. màxima (ºC) 211799101012
T. mínima (ºC) -141111-2
Vent 0 km/h C 20 km/h N 20 km/h NE 20 km/h NE 15 km/h NE 10 km/h NE 0 km/h C
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Més sol i temperatures més altes

El cel continuarà serè en general, tot i que fins a primera hora de la tarda creuarà algun núvol alt i prim per l’est del territori. D’altra banda, fins a mig matí no es descarta algun estrat baix a punts de l’altiplà central. La temperatura, tant mínima com màxima, serà semblant o lleugerament superior, i hi haurà una marcada inversió tèrmica. Bufarà vent de component nord al nord del cap de Creus, entre moderat i fort, més reforçat a partir del migdia. A més, a les Terres de l’Ebre bufarà mestral entre fluix i moderat fins al migdia, tot i que persistirà tot el jorn entre el cap de Salou i el nord del delta de l’Ebre. La visibilitat serà entre bona i regular a planes i fondalades i entre bona i excel·lent a zones elevades.

La mar: Hi haurà maror amb àrees de forta maror a la Costa Brava i entre maror i marejol a la resta del litoral.

Demà: Cel serè en general, si bé de cara al final del dia arribaran alguns núvols prims pel terç nord del país. La temperatura mínima serà similar i la màxima, lleugerament més baixa, sobretot a Ponent.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET