El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Viladrau

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Clarianes Pluja i clarianes Plugims Plugims Clarianes Clarianes Ennuvolat
Prob. precip. (%) 06595955520
Cota de neu (m) 0120012002100001900
T. màxima (ºC) 98713121310
T. mínima (ºC) 00-14435
Vent 5 km/h NO 5 km/h O 10 km/h O 20 km/h O 10 km/h NO 15 km/h SO 10 km/h SO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Vent fort fins a la tarda

Cel serè en general, o poc ennuvolat per bandes de núvols alts que seran més extensos a partir de la tarda. A banda, fins a mig matí hi haurà estrats baixos al nord de la Depressió Central i en punts del prelitoral sud. A banda, al vessant nord del Pirineu el cel passarà de molt ennuvolat a poc ennuvolat o serè durant la matinada. La temperatura, tant la mínima com la màxima, serà semblant o baixarà lleugerament. Fins al migdia, vent fluix o moderat amb alguns cops forts, amb ratxes molt fortes de tramuntana a la Costa Brava i de mestral a les Terres de l’Ebre. Amb el pas de les hores, el vent tendirà a afluixar.

La mar: Forta maror a la Costa Brava i Costa Daurada i maror a la costa central.

Demà: De matinada hi haurà intervals de núvols alts i mitjans que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat. Durant les hores centrals del dia la nuvolositat serà més compacta. A partir de mitja tarda la nuvolositat es restringirà al vessant nord del Pirineu. S’esperen precipitacions poc abundants al Pirineu occidental i en són possibles a partir del migdia a la meitat nord. Temperatures semblants.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET