En l’adeu del meu cunyat Narcís Fores

En l’adeu del meu cunyat Narcís Fores

Si, és l’adéu del meu cunyat Narcís Fores, el marit de la Rosa de can Monteis, la meva germana. Segur que moltíssimes persones de Girona i comarca vareu estar en aquella popular merceria del començament...

Recordant l’amic Miquel Bataller

Recordant l’amic Miquel Bataller

Com diu aquella cançó “quan un amic se’n va.....” Ahir, d’una manera sobtada, ens va deixar en Miquel Bataller, amb ell havíem compartit l’amistat, ja en temps d’infantesa, a l’antic Barri...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts de Castell-Platja d'Aro

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Àngela Rico Acedo 97 Castell-Platja d'Aro 24/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 97 anys. Era natural de Malpartida de la Serena i vivia a Platja d'Aro. Vídua d'Antonio Chavero Fernández i deixa quatre fills. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a l'oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

Difunts a la zona de Castell-Platja d'Aro

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Herminia Marcos Cañedo 82 Sant Feliu de Guíxols 24/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 82 anys. Era natural de Pitiegua i vivia a Sant Feliu de Guíxols. Vídua de Vicente de Cabo Fernández i deixa tres fills. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a l'oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.
Josep Fauchs Roura 87 Quart 24/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 87 anys. Vivia a Quart. Casat amb Rosa Duran Salip i deixa un fill. Exèquies, avui, a 2/4 d'1 del migdia, a l'oratori del tanatori de Girona.