A reveure, Roser, gran peixatera

L’Àngel Ponsatí, exemple d’enteresa

L’Àngel Ponsatí, exemple d’enteresa

Ens ha deixat l’Àngel Ponsatí, un amic, que a part del seu tarannà bonhomiós, treballador i emprenedor, ha marxat donant-nos un gran exemple d’enteresa. El passat desembre, entremig de les festes...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Colera

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Jordi Boada Pujol 67 Llançà 28/02/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 67 anys. Era de Llançà. Casat amb M. del Carmen Martínez i deixa dos fills. Exèquies, avui, a 2/4 d'1 del migdia, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Llançà.
José Vegas Ramos 92 Llançà Ampliar informació(+)
Va morir ahir als 92 anys. Era natural de Villanueva del Rosario (Màlaga) i vivia a Llançà. Vidu de Cándida Pascual Pascual. Enterrament, al cementiri de Figueres.
Jaume Pomes Sanjosé 84 Llançà Ampliar informació(+)
Va morir avui als 84 anys. Era de Llançà. Casat amb Consuelo Girona Poles i deixa un fill. Serà incinerat al crematori de Funerària Empordanesa-Altima de Figueres.
Concepció Niubó Ricart 80 Llançà 01/03/2021 Ampliar informació(+)
Va morir avui, als 80 anys. Era natural de Castellnou de Seana i vivia a Llançà. Exèquies, demà, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies de Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.
Maria Soler i Ribas 94 Borrassà 28/02/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 94 anys. Era natural d'Espolla i vivia a Borrassà. Vídua de Claudi Clotas i Calmó i deixa dues filles. Exèquies, avui, a 1/4 de 10 del matí, a la parròquia de Borrassà.
María Dolores Sánchez Lorente 91 Figueres Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 91 anys. Era natural de Caniles i vivia a Figueres. Vídua de Marcos Pujol Brunso i deixa un fill. Incineració, avui, a les 5 de la tarda, al crematori de Funerària Vicens de Figueres.
Fernando Casado Torres 82 Figueres 01/03/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 82 anys. Era natural de Porcuna i vivia a Figueres. Casat amb Josefa Garrido Martínez i deixa dos fills. Exèquies, demà, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
Xavi Canadell Rovira 75 Vilafant 28/02/2021 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 75 anys. Era natural de Vic i vivia a Vilafant. Casat amb Carme Monsó Sanz i deixa dos fills. Exèquies, avui, a 1/4 de 2 del migdia, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.