Josep Maria Bosch i Roura

Josep Maria Bosch i Roura

Era fill de pagès i sempre va mantenir les arrels profundes que, el lligaven a la terra i a la família, un binomi que va macar el seu pas per la vida, on juntament amb els seu pares Feliu Bosch Albertí...

Mossèn Jaume Reixach i Felipe

Mossèn Jaume Reixach i Felipe

El diumenge, dia 8 de maig, vam veure, amb sorpresa, eI traspàs d’un mossèn que feia temps que no en sabíem gaire res. Un home d’una gran cultura, filòleg i poeta, que a part de la tasca com a...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Garrigàs

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Andrés Cruz Saavedra 86 Figueres 17/05/2022 Ampliar informació(+)
Va morir ahir als 86 anys. Natural d'Estremoz (Portugal) i vivia a Figueres. Vidu de Teresa Silva Montés Gil i deixa tres fills. Acte de comiat, avui, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies de la Funerària Vicens de Figueres.
Montserrat Quintana Teixidor 91 Banyoles 17/05/2022 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 91 anys. Vivia a Banyoles. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a l'església parroquial de Sant Pere de Banyoles.
Torcuato Hernández Muros 83 Sarrià de Ter 17/05/2022 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 83 anys. Casat amb Carmen Sánchez Varón. Exèquies, avui, a 2/4 de 7 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Girona.