A reveure, Roser, gran peixatera

L’Àngel Ponsatí, exemple d’enteresa

L’Àngel Ponsatí, exemple d’enteresa

Ens ha deixat l’Àngel Ponsatí, un amic, que a part del seu tarannà bonhomiós, treballador i emprenedor, ha marxat donant-nos un gran exemple d’enteresa. El passat desembre, entremig de les festes...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts de La Jonquera

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Adela Taulera García 92 Jonquera, la 02/03/2021 Ampliar informació(+)
Va morir avui, als 92 anys. Era de la Jonquera. Vídua de Carles Tibau Gibert i deixa dos fills. Exèquies, demà, a les 11 del matí, a la parròquia de la Jonquera.

Difunts a la zona de La Jonquera

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Fernando Casado Torres 82 Figueres 01/03/2021 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 82 anys. Era natural de Porcuna i vivia a Figueres. Casat amb Josefa Garrido Martínez i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
Glòria Pumar García 64 Figueres 02/03/2021 Ampliar informació(+)
Va morir avui, als 64 anys. Era natural de Madrid i vivia a Figueres. Casada amb Xavier Comamala Gibrat i deixa tres fills. Exèquies, demà, a 3/4 de 10 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
Josefa Garrido Martínez 81 Figueres 02/03/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 81 anys. Era natural de Gergal i vivia a Figueres. Vídua de Fernando Casado Torres i deixa dos fills. Exèquies, demà, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
José Vegas Ramos 92 Llançà Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir als 92 anys. Era natural de Villanueva del Rosario (Màlaga) i vivia a Llançà. Vidu de Cándida Pascual Pascual. Enterrament, al cementiri de Figueres.
Concepció Niubó Ricart 80 Llançà 01/03/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 80 anys. Era natural de Castellnou de Seana i vivia a Llançà. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies de Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.
Jaume Pomes Sanjosé 84 Llançà Ampliar informació(+)
Va morir ahir als 84 anys. Era de Llançà. Casat amb Consuelo Girona Poles i deixa un fill. Serà incinerat al crematori de Funerària Empordanesa-Altima de Figueres.