Esteve Lloveras Miquela

Mor Eugeni Darnaculleta, exalcalde  de Calonge i Sant Antoni

Mor Eugeni Darnaculleta, exalcalde de Calonge i Sant Antoni

Eugeni Darnaculleta i Soler, exalcalde de Calonge i Sant Antoni, va morir dijous passat, a l’edat de 80 anys.Darnaculleta va entrar com a regidor del municipi a finals de 1983, però no va ser fins a...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Montagut i Oix

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Ana Moreno Román 89 Sant Jaume de Llierca Ampliar informació(+)
Va morir als 89 anys. Era natural del Saucejo (Sevilla) i vivia a Sant Jaume de Llierca. Vídua d'Antonio Romero González i deixa tres fills. Els funerals se celebraran en la intimitat de la família.
Natividad Juviñà Reixach 94 Canya, la (la Vall de Bianya) 28/09/2021 Ampliar informació(+)
Va morir als 94 anys. Era de Sant Joan les Fonts. Vídua de Pere Puigmal Coma. Exèquies, avui, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Josep Obrer de la Canya.
Carme Pararols Roura 88 Olot 28/09/2021 Ampliar informació(+)
Va morir als 88 anys. Era natural de Santa Pau i vivia a Olot. Vídua de Joan Pujolàs Font. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a la capella del cementiri municipal d'Olot.
Isidre Adell Molinos 92 Olot 28/09/2021 Ampliar informació(+)
Va morir als 92 anys. Era natural de Morella i vivia a Olot. Vidu de Rosalia Barreda Marín i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri municipal d'Olot.
Isidre Adell Molinos 92 Olot 28/09/2021 Ampliar informació(+)
Va morir als 92 anys. Era natural de Morella i vivia a Olot. Vidu de Rosalia Barreda Marín i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la capella del cementiri d'Olot.
Salvi Llorens Planisolis 80 Olot 29/09/2021 Ampliar informació(+)
Va morir als 80 anys. Era d'Olot. Casat amb Maria Àngels Soler Famada i deixa dos fills. Exèquies, demà, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Esteve d'Olot.