A reveure, Roser, gran peixatera

L’Àngel Ponsatí, exemple d’enteresa

L’Àngel Ponsatí, exemple d’enteresa

Ens ha deixat l’Àngel Ponsatí, un amic, que a part del seu tarannà bonhomiós, treballador i emprenedor, ha marxat donant-nos un gran exemple d’enteresa. El passat desembre, entremig de les festes...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts de Sant Feliu de Guíxols

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Diego Luque Atencia 90 Sant Feliu de Guíxols Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 90 anys. Era natural de Santaella i vivia a Bescanó. Casat amb Magdalena Marin Silva i deixa quatre fills.

Difunts a la zona de Sant Feliu de Guíxols

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Joan Pi Feijoo 84 Palamós 01/03/2021 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 84 anys. Vivia a Palamós. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.
Ana María Cano Orellana 87 Palamós 02/03/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 87 anys. Vivia a Palamós. Vídua de Jesús Sánchez Pérez i deixa quatre fills. Exèquies, demà, a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.
Pere Viñals Costa 88 Sils 01/03/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 88 anys. Vivia a Sils. Vidu de Dolors Madrenys Costabella i deixa cinc fills. Exèquies, avui, a les 5 de la tarda, al cementiri de Sils.
Fuensanta Estévez Alba 73 Vidreres 02/03/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 73 anys. Vivia a Vidreres. Casada amb Celedonio García López i deixa dos fills. Exèquies, demà, a les 10 del matí, al cementiri de Vidreres.