Jordi Salgas Rich

Jordi Salgas Rich

Fa pocs dies va morir a Girona l’advocat Jordi Salgas Rich. Les qüestions de la pandèmia varen dificultar que amics i coneguts li poguéssim donar el comiat que mereixia.Jordi Salgas tenia el despatx...

A reveure, José Alonso Alonso

A reveure, José Alonso Alonso

Estimat Josep, sols unes ratlles dedicades a aquell nen que sempre deia com està la padrina. Tu saps bé que darrera aquesta amistat hi ha una bonica història. Ahir ho deia a les teves germanes quan...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Terrades

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Margarita Muñoz Juanola 84 Agullana 20/09/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 84 anys. Era d'Agullana. Vídua d'Amadeu Suñer Bahí i deixa una filla. Exèquies, avui, a les 11 del matí, a la parròquia d'Agullana.
Dolors Capellera Casals, "Lola de Can Pansa" 86 Cornellà del Terri 21/09/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 86 anys. Vivia a Cornellà del Terri. Vídua de Josep Compta Gatiellas. Exèquies, demà, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Pere de Cornellà del Terri.
Cinto Búrdalo Búrdalo 61 Sant Jaume de Llierca 21/09/2020 Ampliar informació(+)
Va morir als 61 anys. Era natural de Vilafranca del Penedès i vivia a Sant Jaume de Llierca. Deixa tres fills. Exèquies, demà, a les 5 de la tarda, a la sala polivalent del cementiri municipal de Sant Jaume de Llierca.