Salvador Alabau Verdaguer

Salvador Alabau Verdaguer

Ens ha deixat en Salvadó Alabau, cellerenc de soca arrel i un personatge singular com no n´hi havia altre al poble.Si algún mot li esqueia era el d’altruista, tothom coneixia la seva generositat i...

Toni Ferrer Gallego

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Vilajuïga

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Narcís Armengol Algam 73 Figueres 21/10/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 73 anys. Era natural de Pontós i vivia a Figueres. Casat amb M. Teresa i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
Montserrat Ferrer Viñolas 94 Figueres 21/10/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 94 anys. Era natural de Sant Gregori i vivia a Figueres. Vídua de Miquel Robert Noguer i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 5 de la tarda, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
Juan Rafael Ballesta Martínez 53 Portbou 21/10/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir als 53 anys. Era natural de Perpinyà i vivia a Portbou. Deixa tres fills. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
Conxita Poch Cros 90 Vilafant 21/10/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 90 anys. Era natural de Vilamalla i vivia a Vilafant. Vídua de Pere Sala Señer i deixa una filla. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
Rafael Diego Llinares Bueno 62 Cadaqués 21/10/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 62 anys. Era natural d'Alcoi i vivia a Cadaqués. Casat amb Mercè Canet Mares. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a la parròquia de Cadaqués.