En record del nostre pare, Jordi Gironès i Pasolas

En record del nostre pare, Jordi Gironès i Pasolas

Voldria escriure alguna cosa que et fes emocionar si ho poguessis llegir, i penso que no seria gaire difícil, així que n’hi hauria prou amb unes paraules senzilles perquè et posessis a riure i els...

Recordant Joan Birba Rosell

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Vilamalla

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Antoni Fornés Escribà 94 Vilafant 22/11/2019 Ampliar informació(+)
Va morir ahir als 94 anys. Era natural de Perpinyà i vivia a Vilafant. Casat amb Pilar Comas Dalmau. Exèquies, avui, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
Conxita Reixach Noguer 96 Vilafant 22/11/2019 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 96 anys. Era natural de Sant Gregori i vivia a Vilafant. Vídua de José Peñuelas Pages i deixa dos fills. Exèquies, avui, a 2/4 de 5 de la tarda, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
Maria Rosa Vives Capell 85 Castelló d'Empúries 22/11/2019 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 85 anys. Era natural de la Selva de Mar i vivia a Castelló d'Empúries. Vídua de Vicenç Juncà Vilà i deixa un fill. Cerimònia civil, avui, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
Asunción Silva Juan 88 Figueres 22/11/2019 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 88 anys. Era natural de Burguillos i vivia a Figueres. Vídua de Lorenzo Ladrón de Guevara Moreno i deixa quatre fills. Exèquies, avui, a les 3 de la tarda, a la sala de cerimònies de Funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.
Enriqueta Font Roma 89 Figueres 22/11/2019 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 89 anys. Era natural de Folgueroles i vivia a Figueres. Vídua de Francisco Torrents Bertrana i deixa dues filles. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la parròquia de la Immaculada de Figueres.
Manel Menció Serarols 81 Cartellà (Sant Gregori) 22/11/2019 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 81 anys. Vivia a Porqueres. Exèquies, avui, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori de Banyoles.

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00