L’Àngel Ponsatí, exemple d’enteresa

L’Àngel Ponsatí, exemple d’enteresa

Ens ha deixat l’Àngel Ponsatí, un amic, que a part del seu tarannà bonhomiós, treballador i emprenedor, ha marxat donant-nos un gran exemple d’enteresa. El passat desembre, entremig de les festes...

Mor l’empresari de Sarrià Àngel Ponsatí

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Vilanant

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Maria Soler i Ribas 94 Borrassà 28/02/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 94 anys. Era natural d'Espolla i vivia a Borrassà. Vídua de Claudi Clotas i Calmó i deixa dues filles. Exèquies, avui, a 1/4 de 10 del matí, a la parròquia de Borrassà.
Xavi Canadell Rovira 75 Vilafant 28/02/2021 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 75 anys. Era natural de Vic i vivia a Vilafant. Casat amb Carme Monsó Sanz i deixa dos fills. Exèquies, avui, a 1/4 de 2 del migdia, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
María Dolores Sánchez Lorente 91 Figueres Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 91 anys. Era natural de Caniles i vivia a Figueres. Vídua de Marcos Pujol Brunso i deixa un fill. Incineració, avui, a les 5 de la tarda, al crematori de Funerària Vicens de Figueres.
Fernando Casado Torres 82 Figueres 01/03/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 82 anys. Era natural de Porcuna i vivia a Figueres. Casat amb Josefa Garrido Martínez i deixa dos fills. Exèquies, demà, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
Conrado Julià Pont 96 Sant Esteve de Llémena (Sant Aniol de Finestres) 01/03/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 96 anys. Vivia a Besalú. Exèquies, demà, a les 9 del matí, a la parròquia de Sant Esteve de Llémena.
Martirià Masdevall Roura 81 Serinyà 28/02/2021 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 81 anys. Vivia a Serinyà. Casat amb Maria Vidal Serra i deixa dos fills. Exèquies, avui, a 3/4 d'1 del migdia, a la parròquia de Serinyà.