Franja TV3

Divendres, 19 juliol de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 180'
09.00
Els matins
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions.
Altres
Durada: 180'
12.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Entrepà de llagostins
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
El Mateu ha guanyat el judici. La Marta espera que li expliqui per què es va enfadar amb ella per telèfon, i ell fa una fugida endavant sorprenent. Paral·lelament, el Manel vol que la seva àvia recuperi el pis i té una idea. Queda amb la Carla i el Virgili, es disculpa, i deixa anar que vol parlar amb l'Octavi per proposar-li que compri l'edifici. Mentrestant, el Fèlix, per agrair a la Gemma els seus consells professionals, li regala dues entrades per a un concert aquella mateixa nit. Acaben anant-hi junts. Més tard, l'Anna explica a la seva mare que l'Ivan desconfia d'ella com a sòcia per culpa de la Cristina. La dona torna a la botiga i es tornen a enganxar. De sobte, diu que no es troba bé.
Sèries
Durada: 40'
16.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.20
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 40'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Zona zàping
Avui es repassen les reaccions i bromes que ha generat el fitxatge d'Antoine Griezmann pel Barça. Al voltant d'aquest fitxatge, Neymar s'encarna en Rosalía per cantar al president Bartomeu que hi posi la pasta i se l'emporti a Barcelona. El programa també ofereix les millors imatges de l'última setmana del torneig de Wimbledon, i dels World Roller Games, que van tenir lloc a Barcelona el cap de setmana passat. A més, l'espectador pot veure envellir virtualment els futbolistes més coneguts. I continua, una setmana més, el repte viral de l'estiu, el bottle cap challenge. L'espai NTLF continua buscant el vídeo domèstic més divertit de Catalunya.
Altres
Durada: 50'
22.45
La gran pel·lícula: Vacances
Seguint les petjades del seu pare i amb l'esperança de construir aquest vincle familiar que tant anhela, un Rusty Griswold ja gran decideix fer una sorpresa a la seva dona, la Debbie, i als seus dos fills amb un viatge travessant el país fins a arribar al parc d'atraccions preferit de les famílies nord-americanes, Walley World.
Pel·lícules
Durada: 105'
00.30
Pel·lícula: La casa
Després d'invertir tots els estalvis a pagar la universitat de la filla, un matrimoni decideix solucionar la seva situació econòmica obrint un casino il·legal al soterrani de casa seva.
Pel·lícules
Durada: 95'
02.05
Gran reserva
Entrevistes: Mikimoto Club
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 19'
02.24
Ritmes a l'estudi
Jazz Pretenders. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 62'
03.26
Blues a l'estudi
Big Yuyu. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
04.26
Jazz a l'estudi
My Friend Marcko. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.26
Jazz a l'estudi
Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 24'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 10'