Franja TV3

Dimecres, 21 agost de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 325'
11.25
Plats bruts
Tinc patató
Emissió dels capítols Tinc un dia normal, Tinc iaia i Tinc patató.
Sèries
Durada: 85'
12.50
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 70'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Un poble francès
Els deures de memòria
Els embolics del Gustave es compliquen encara més i el Loriot ja no sap com sortir-se'n. A més, el judici del Larcher i del Servier s'acaba i queda pendent de sentència. La Rita, per la seva banda, va a veure el Marchetti a la presó. L'Hortense, mentrestant, s'obsessiona cada vegada més amb els veïns. I el Raymond i l'Antoine van a la celebració dels quatre maquis, però no s'hi senten gaire a gust.
Sèries
Durada: 65'
16.45
Vera
Canvi de marea
Una colla que celebra un comiat de solter arriba de nit en un càmping de bungalous. Després de la gresca, comença un incendi que crema dos dels bungalous. Quan la policia comença a investigar, troba un cadàver entre les restes del foc, i després descobreix que la víctima és la germana del propietari del càmping, que també és el futur sogre del protagonista del comiat de solter. Massa coincidències.
Sèries
Durada: 100'
18.25
Julie Lescaut
Pobreta nena rica
Julie Lescaut i els seus homes investiguen la desaparició d'Eva Philibert, la filla d'un industrial molt ric i membre de l'elit benestant de París.
Sèries
Durada: 100'
20.05
Moments APM?
Espai que recull els moments més destacats del programa humorístic Alguna Pregunta Més?.
Altres
Durada: 25'
20.30
TV3xunTUB
David Marcé
Un actor tan polifacètic com David Marcé puja una story al programa d'avui plena d'històries i curiositats del Polònia. En aquesta story parla de les seves imitacions preferides, dels personatges més entranyables i de com és de dura la seva feina. Tant, que un dia va haver de fer nit al plató del Polònia per arribar a temps a la feina, tot i que això potser s'ho ha inventat.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Joc de cartes
Millor restaurant amb caràcter del Pla de l'Urgell
El programa segueix la seva ruta d'estiu, en aquesta ocasió cap a terres de ponent, disposat a trobar el millor restaurant del Pla d'Urgell. Marc Ribas visita Mariana Morar i Miquel Amorós, del restaurant les Vinyes del Mig, a Bell-lloc d'Urgell; David Maroto i Albert Llop, d'El Racó d'en David, a Mollerussa, i els germans Eduard i Lorena Carulla, de L'Atrevit Gastrobar, a Fondarella.
Altres
Durada: 70'
23.05
Joc de cartes
Millor restaurant de platja al Montsià
Marc Ribas viatja fins al delta de l'Ebre per buscar el millor restaurant de platja del Montsià. Un títol que es disputen tres parelles de restauradors: l'Helena i el Xavi, del restaurant Noves Algues, de Sant Carles de la Ràpita; la Gemma i la Lupe, del Casa Gemma, i la Maribel i la Laia, del Casa Ramon, tots dos de les Cases d'Alcanar.
Altres
Durada: 75'
00.20
El celobert
Tinc por
En el món de la música, com a la vida, massa sovint la gent es deixa portar per les pors més absurdes. Potser per això tantes cançons parlen d'angoixes i fòbies de tota mena, algunes de fantasioses i d'altres de molt quotidianes. Avui es repassa la cara més poruga del pop.
Altres
Durada: 35'
00.55
Pel·lícula: Pacific Rim
Quan legions de criatures alienígenes monstruoses, denominades Kaiju, comencen a sortir del mar, s'inicia una guerra que acaba amb milions de vides i que consumeix els recursos de la humanitat durant anys interminables. Per combatre els Kaiju gegants, s'ha dissenyat un tipus especial d'arma: robots enormes, anomenats Jaegers, que són controlats simultàniament per dos pilots que tenen les ments bloquejades en un pont neural. Però fins i tot els Jaegers proporcionen poca defensa contra els incansables Kaiju. A punt de ser derrotades, les forces que defensen la humanitat no tenen cap altra elecció que recórrer a dos herois insòlits.
Pel·lícules
Durada: 125'
03.00
Ritmes a l'aula
Mireia Izquierdo. Artistes i grups catalans mostren el seu talent en petites sessions acústiques realitzades en un estudi de gravació.
Altres
Durada: 30'
03.30
Cava de blues
Johnny Big Stone & The Blues Workers. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
04.15
Fusió i swing a l'estudi
Matías Míguez. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
05.00
Jazz a l'estudi
Nu-Roots. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'