Franja TV3

Dissabte, 9 desembre de 2023
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 295'
10.55
Una altra història
Monestir de Sant Pere de Rodes a Girona
A l'edat mitjana, els pelegrins arribaven a Sant Pere de Rodes després de mesos de viatge. El programa coneix avui una altra història que trasllada Albert Om i el seu equip a aquest monument, que té les millors vistes sobre el cap de Creus. L'espai mostra unes relíquies que expliquen el motiu pel qual la festa major de Castelló d'Empúries va canviar de dia després de la Guerra Civil, un casc de la Dansa de la Mort de Verges i les primeres capses que es van comercialitzar amb les conegudes galetes Birba.
Documentals
Durada: 50'
11.45
Joc de cartes
El restaurant més recomanat de Barcelona
El programa compta amb quatre professionals de la comunicació per saber quin és, per a ells, el restaurant més recomanable de Barcelona. Els comunicadors, que participen en l'espai en nom dels propietaris, tenen la missió de puntuar i lluitar per guanyar els 5.000 euros de premi. Per fer-ho possible es compta amb Meritxell Falgueras, sommelier i comunicadora, que representa el restaurant Xavier Pellicer; Ricard Martín, editor de la secció Menjar i beure de la revista Time Out Barcelona, que defensa el restaurant Ca l'Agut; Sofia Janer, pastissera i influencer, que recomana el restaurant Alapar, i David Ruiz, periodista gastronòmic d'Elle Gourmet, que presenta el restaurant Brabo.
Altres
Durada: 80'
13.05
El punt D
Virginitat
Lliurament dedicat a la virginitat que ho explica tot sobre les primeres vegades.
Altres
Durada: 20'
13.25
El punt D
Orientació
Capítol que aborda el gran nombre de preguntes que sorgeixen en una societat en què l'heteronormativitat comença a esquerdar-se, però en la qual encara es pressuposa que tothom és heterosexual fins que digui el contrari.
Altres
Durada: 25'
13.50
Zona zàping
Programa d'entreteniment que ofereix un resum de les imatges més espectaculars i divertides del món de l'esport.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Tarda de cine: La dama d'or
Després de fugir de Viena 60 anys enrere, durant la Segona Guerra Mundial, una dona jueva anomenada Maria Altmann emprèn un viatge per reclamar les possessions que els nazis van confiscar a la seva família, entre les quals hi ha la cèlebre obra de Gustav Klimt Retrat d'Adele Bloch-Bauer I. El jove advocat Randy Schoenberg recorre al valor per suplir la seva manca d'experiència en acompanyar-la en aquesta lluita que els porta fins al cor del govern austríac i la Cort Suprema dels Estats Units. Pel camí, la Maria s'ha d'enfrontar a les terribles veritats del seu passat.
Pel·lícules
Durada: 115'
17.40
Tarda de cine: Shakespeare in Love
Quan William Shakespeare necessita desesperadament una musa que l'ajudi per poder continuar escrivint les seves comèdies, una història d'amor secreta amb la bella Lady Viola li torna la inspiració.
Pel·lícules
Durada: 130'
19.50
Hudson & Rex
La mansió dalt del turó
Atrapats en una mansió aïllada durant una tempesta, el Charlie i el Rex han de descobrir un aspirant a assassí després que algú hagi drogat l'amfitriona, mentre la Sarah lluita per mantenir-la amb vida.
Sèries
Durada: 40'
20.30
Atrapa'm si pots
Els millors moments
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Col·lapse
Winter is coming
Ricard Ustrell rep la visita de Laura Fa i Núria Marín, periodistes del cor, que miren de respondre quin misteri o interès ocult s'amaga darrere de la fotografia que l'excunyat de la reina Letícia va publicar fa uns dies al seu Instagram. A continuació, el programa fa un recorregut per la trajectòria de la cantant i coach vocal Nina, que aborda la necessitat de cuidar-se la veu per treballar i mantenir una bona salut. El meteoròleg Tomàs Molina i l'economista i escriptor Josep Manuel Busqueta, per part seva, parlen dels efectes i el sentit de la COP28, la conferència de les Nacions Unides sobre el canvi climàtic. A més, el presentador conversa amb l'arquitecte Joaquín Torres, la periodista Bibiana Ballbè i el músic i compositor Albert Pla.
Altres
Durada: 170'
01.00
Pel·lícula: Steve Jobs
Narració de la vida del mític empresari i programador informàtic Steve Jobs, centrada en l'època en què va llançar els tres productes icònics d'Apple.
Pel·lícules
Durada: 120'
03.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
04.00
Rumba a l'estudi
Rumba Menuda. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Picot. Espai musical.
Altres
Durada: 60'