Franja TV3

Diumenge, 7 juliol de 2024
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 255'
10.15
Néixer de nou
Catalunya necessita famílies acollidores
Lliurament que compta amb Carles Campuzano i Canadés, conseller de Drets Socials de la Generalitat, que explica que un nombre força significatiu de nens i nenes de Catalunya necessiten una família d'acollida.
Altres
Durada: 15'
10.30
Signes dels temps
L'arquebisbe que va canviar la mirada
Montserrat Esteve entrevista el franciscà gallec Santiago Agrelo, arquebisbe emèrit de Tànger.
Altres
Durada: 30'
11.00
Missa conventual de Montserrat
Retransmissió de la missa conventual de Montserrat, en la qual participa la comunitat benedictina de Montserrat, l'Escolania i els pelegrins del santuari.
Altres
Durada: 80'
12.20
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
12.50
Plats bruts
Tinc bon cor
Emissió dels capítols Tinc mètode i Tinc bon cor.
Sèries
Durada: 50'
13.40
Cuina com puguis
Marta Torné vs. Miki Núñez
El cantant i presentador Miki Núñez i l'actriu i també presentadora Marta Torné són amics i companys de feina, però aquesta vegada s'enfronten en un duel culinari no apte per a amants de la bona cuina.
Altres
Durada: 50'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Crims del Bàltic: Rastre d'engany
Els participants en una cursa il·legal de cotxes al port de Peenemünde, fotografiada per una reportera, són sorpresos per dos cotxes de la policia, i intenten fugir tan ràpid com és possible. Durant la fugida, un jove és atropellat i mor al lloc de l'accident. D'altra banda, l'exfiscal Karin Lossow circula amb la seva camioneta per la carretera amb el fill petit d'una amiga quan, de sobte, un cotxe li ve directament de cara. Mentrestant, la inspectora Thiel s'ocupa d'un cas sobre un incendi provocat.
Pel·lícules
Durada: 100'
17.20
Tarda de cine: Crims del Bàltic: Llum d'hivern
Fa dies que l'Stefan Thiel no té notícies de la seva dona i comença a estar amoïnat. La seva mare, la Karin Lossow, també es mostra inquieta, i tots dos decideixen anar-la a buscar. La investigació els condueix fins a un barri marginal de Stettin, on s'assabenten que la Julia investiga un encàrrec a títol privat. Mentrestant, la danesa Ellen Norgaard arriba a Usedom per ocupar la plaça de l'excomissària Julia, just quan apareix un cadàver desmembrat davant de la costa.
Pel·lícules
Durada: 105'
19.05
Assassinats al nord
L'última rialla
Els agents Finn Kiesewetter i Sandra Schwartenbeck van al port de Lübeck perquè hi han trobat el cadàver d'un pallasso. Strahl, el forense, determina que la víctima, Mario Corelli, un noi de 19 anys, no s'ha ofegat, sinó que l'han colpejat amb un objecte contundent. El pare de la víctima, Alberto Corelli, explica al Finn que el Mario l'havia acompanyat a molts aniversaris infantils en què ell també havia fet de pallasso, així que ningú no sabia qui hi havia sota la disfressa.
Sèries
Durada: 45'
19.50
E24. Especial informatiu. Eleccions franceses
Programa especial per seguir els sondejos, el tancament dels col·legis electorals i tota l'actualitat de la segona volta de les eleccions franceses, en les quals l'extrema dreta pot guanyar i fins i tot acabar governant el país, en una situació insòlita al cor d'Europa.
Altres
Durada: 70'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
E24. Especial informatiu. Eleccions franceses
El programa segueix minut a minut l'escrutini de la segona volta de les eleccions legislatives a França. També mostra totes les reaccions dels protagonistes i analitza els resultats amb politòlegs i periodistes. A la primera volta, només 76 escons de 577 han quedat adjudicats, perquè algun dels candidats ha obtingut la majoria absoluta a la seva circumscripció, 39 de l'extrema dreta, 31 de l'esquerra i sis d'altres partits. Per tant, queden 501 diputats a l'aire i els electors hauran d'escollir entre dues o tres opcions.
Altres
Durada: 70'
23.15
El replegament
El Yasser, que milita pels drets humans, recorre París en tots els sentits, amb cotxe, a peu i amb transport urbà, per donar un missatge que no vol ser escoltat. El Joseph, director de cinema, el segueix, alhora que rastreja el fenomen de replegament identitari a França disseccionant els mitjans de comunicació i el discurs polític al llarg de cinc dècades. Mentre comparen els arxius amb l'actualitat, el Joseph i el Yasser intenten comprendre per què la llibertat no para de retrocedir des de fa uns quants anys.
Documentals
Durada: 75'
00.30
Marcians
Ballo, doncs existeixo
Tres artistes que s'expressen a través de la coreografia i el moviment de maneres molt diverses són les protagonistes d'aquest lliurament.
Altres
Durada: 15'
00.45
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 195'
04.00
Rumba a l'estudi
Latino. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Arnau Giordani. Espai musical.
Altres
Durada: 60'