Franja TV3

Divendres, 19 juliol de 2024
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
(Últim programa de la temporada.)
Altres
Durada: 150'
10.30
Tot es mou
(Últim programa de la temporada.)
Altres
Durada: 210'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
15.35
Cuines
Fideuà amb tellerines
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina. Gessamí Caramés, per part seva, ensenya receptes fàcils i variades per als amants de la rebosteria i la pastisseria. A més, Arnau París proposa plats ràpids, senzills i pensats per motivar tothom a cuinar.
Altres
Durada: 25'
16.00
Com si fos ahir
L'Aitor està gelós i fa una proposta a la Noe per allunyar-la del Miquel. La Vero, per part seva, sap que el Miquel no li ha dit que finalment podria anar a Astúries. A més, les trucades anònimes continuen, i ara també en rep l'Ismael. Aleshores, el Litus no pot més i va a buscar el Jofre per enfrontar-s'hi. Finalment, durant el comiat de solter del Ricky i l'Ivan, aquest desapareix de la festa, i el Ricky creu que se n'ha anat amb un altre home amb qui li serà infidel.
Sèries
Durada: 40'
16.40
El Paradís de les Senyores
La Marta i el Dante treballen en el projecte de les fotos que faran a la Ludovica a la Scala, la qual cosa motiva que el Dante mantingui una conversa d'allò més tensa amb el Vittorio. D'altra banda, l'Armando confessa a l'Agnese que sabia el que havia fet el Giuseppe però que no en va dir res per protegir-la a ella i als nois.
Sèries
Durada: 40'
17.20
Gloria
Emissió dels capítols 1.5 i 1.6.
Sèries
Durada: 110'
19.10
Atrapa'm si pots
Especials estiu
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
20.10
Tens un minut?
Concurs en què els participants que accepten el repte han de respondre, en un minut, el màxim de preguntes possibles sobre llengua i cultura catalanes per tal d'endur-se els diners, que es van acumulant amb cada resposta correcta.
Altres
Durada: 50'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
La gran pel·lícula: 1917
En el moment més cru de la Primera Guerra Mundial, dos joves soldats britànics reben una missió aparentment impossible. En una cursa a contrarellotge, han de travessar el territori enemic per lliurar un missatge que pot evitar un atac mortífer contra centenars de soldats, entre els quals hi ha el mateix germà del Blake.
Pel·lícules
Durada: 115'
00.05
Pel·lícula: Un traïdor com els nostres
Mentre són de vacances a Marràqueix, una parella anglesa, el Perry i la Gail, fa amistat amb un home rus, el Dima, que, tot i que ells no ho saben, és un dels responsables principals del blanqueig de diners de la màfia russa. Quan el Dima els demana ajuda per fer arribar informació classificada als serveis secrets britànics, el Perry i la Gail es veuen atrapats enmig d'un perillós món d'espionatge internacional. La parella emprèn un viatge perillós per París i Berna, i passen per un pis franc als Alps francesos i pels tèrbols racons de Londres, en una aliança amb el govern britànic a través d'un agent de l'MI6 implacable i decidit.
Pel·lícules
Durada: 110'
01.55
Més 324
Espai de debat on s'enfronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 115'
03.50
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
05.00
Folc a l'estudi
Burruezo & Medievala Camerata. Espai musical.
Altres
Durada: 60'