Franja TV3

Diumenge, 22 setembre de 2024
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 310'
11.10
Signes dels temps
La Sagrada Família i l'escultor Xavier Medina-Campeny
El programa visita la Sagrada Família, de Gaudí, que encara la recta final cap al 2033, data prevista perquè s'acabin les obres. L'espai entrevista també l'escultor Xavier Medina-Campeny, autor de les figures alades que coronen les torres dels Evangelistes de la Sagrada Família.
Altres
Durada: 30'
11.40
Diumenge, concert
Concert del centenari d'Agapit Torrent
Emisssió del concert del centenari del compositor de sardanes Agapit Torrent, enregistrat a Figueres el 7 de juliol de 2023, a càrrec de la Cobla La Principal de la Bisbal.
Altres
Durada: 75'
12.55
Vosaltres mateixos
He vist coses que no us creuríeu
Després de tornar de vacances, Buenafuente repassa l'actualitat i conversa amb l'àvia amb més seguidors de Catalunya.
Altres
Durada: 60'
13.55
Alguna pregunta més?
Programa de zàping que no es limita a mostrar els moments més divertits de la televisió, sinó que els treballa amb una cuidada postproducció audiovisual.
Altres
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: La capitana Marleau. La propietat d
Utilitzant mètodes força particulars, la inspectora en cap Marleau vol descobrir qui la hi té jurada, al clan Meyer. El patriarca, el Franz, acaba de ser assassinat, just quan havia decidit vendre la seva cerveseria a l'enigmàtic Dimitri Nobécourt. La seva dona, la Katel, també ha estat agredida. Marleau no triga gaire a adonar-se de les petites rivalitats internes que hi ha al clan, sobretot entre les tres germanes.
Pel·lícules
Durada: 105'
17.25
Tarda de cine: La capitana Marleau. Habitació amb
Catherine Rougemont, una expolicia que ara dirigeix un hotel a la costa, és víctima d'un intent d'homicidi. Marleau, que va estar a les seves ordres fa anys, està convençuda que la Catherine coneix el seu agressor. Però la Catherine no vol dir ni una paraula a la seva antiga companya, ja que tem per la vida d'aquelles que va jurar protegir: dones víctimes de la violència masclista a les quals dona recer al seu hotel.
Pel·lícules
Durada: 105'
19.10
Assassinats al nord
La parca assasina
L'agent Finn Kiesewetter i el seu company Lars Englen es queden desconcertats quan s'adonen que el cadàver que han trobat cremat sota el pont Lachswehr és d'algú que coneixien. Es tracta de la Rosi, una rodamon que coneix tothom i que sempre es posava davant de la porta de Holsten a vendre roses. El Finn i el seu equip, consternats pel terrible crim que s'ha comès, fan tot el possible per resoldre el cas com més aviat millor.
Sèries
Durada: 55'
20.05
Atrapa'm si pots
Els millors moments
SUB Atrapa'm si pots. Els millors moments. (HD) SUB Atrapa'm si pots. Els millors moments. (HD)
Altres
Durada: 55'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Quanta guerra!
Quim Masferrer: un avi a cada bàndol
L'avi patern i l'avi matern de l'actor i presentador Quim Masferrer van fer la guerra, però cap dels dos no en va donar gaires detalls. Els records familiars són escassos i estan desendreçats, i és per això que el Quim fa descobertes sorprenents de les dues històries. A casa sempre s'havia dit que l'avi Quimet, l'avi patern, havia canviat de bàndol, i el programa coneix per fi els autèntics detalls d'una fugida arriscada. Finalment, l'espai troba moltes cartes que va escriure l'avi matern i que el Quim no havia vist mai.
Documentals
Durada: 65'
23.10
Quanta guerra!
Natza Farré
L'àvia de la periodista Natza Farré, la Montserrat, va tenir el primer fill el dia que va esclatar la Guerra Civil. Al cap de poc temps, el seu marit va ser mobilitzat i va haver de marxar cap al front. L'àvia Montserrat, per part seva, va escriure un dietari per explicar al seu fill com s'ho va fer per tirar endavant en una Barcelona sota les bombes. A partir d'aquesta documentació, la Natza i l'Eloi Vila ressegueixen les peripècies de l'àvia durant la guerra a la ciutat, però també reviuen el viatge que va fer tota sola fins al front. Una aventura emocionant i reveladora que permet descobrir quina mena de dona era l'àvia Montserrat i constatar que totes les guerres són iguals i el patiment sempre és el mateix
Documentals
Durada: 60'
00.10
Detectoristes
Emissió dels capítols 1.1 i 1.2.
Sèries
Durada: 65'
01.15
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 165'
04.00
Rumba a l'estudi
El Cigarrito de Después. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Lluís Gómez Dotze Contes 4tet. Espai musical.
Altres
Durada: 60'