Franja 33

Diumenge, 7 juliol de 2024
06.00
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou Climatika 2 i Iraki Gozen
Infantils
Durada: 45'
06.45
Les tres bessones
Les Tres Bessones i Thor, el viking. Quan l'Anna, la Teresa i l'Helena es porten malament, la Bruixa Avorrida les castiga enviant-les a un conte i no les deixa tornar a casa fins que tot acabi com ha d'acabar.
Infantils
Durada: 26'
07.11
Agent Binky: Mascotes de l'univers
Inclou Perruqueria Potes i Urpes i La font dels desitjos
Infantils
Durada: 22'
07.33
Comptem amb la Paula
Inclou L'extraterrestre camaleònic, La festa sorpresa del Noi de la selva i Nois contra noies
Infantils
Durada: 30'
08.03
LooLoo Kids
Inclou Xai negret (a l'escola), Les pomes i els plàtans i Ai, Maria, qui ho diria?
Infantils
Durada: 7'
08.10
Titó
Excursió als presseguers (Estiu). A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 10'
08.20
El Mic i els seus amics
Cantem El petit mariner. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
08.30
LooLoo Kids
Inclou El gat del carrer, Xocolata, Moliner, que dorms? i Salta, amor meu
Infantils
Durada: 10'
08.40
La fàbrica de somnis dels germans constructors
Inclou La cursa Tot-Terrock i El Carlos no té bicicleta
Infantils
Durada: 22'
09.02
Mascotes sapastres
Inclou i
Infantils
Durada: 12'
09.14
Leo da Vinci
Inclou Un estrany lleó i El somni premonitori
Infantils
Durada: 24'
09.38
Cute
Caçadora texana amb serigrafia
Programa de moda, accessoris i estil de vida, en què els espectadors i les espectadores joves fan les seves peticions per crear peces divertides i creatives.
Altres
Durada: 25'
10.03
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
El Guitarrista Malvat. La Marinette sembla una adolescent normal i corrent, però la jove porta una atrafegada doble vida. Quan no està somiant desperta amb el seu adorat Adrien, es transforma en la superheroïna Ladybug.
Infantils
Durada: 23'
10.26
Els pingüins de Madagascar
Inclou Un invent perillós/El cotxet viatger i La reparació/El collaret
Infantils
Durada: 45'
11.11
Els germans Kratt
El rodeo de cavallets de mar. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 22'
11.33
Els Mini Ninges
Inclou El Pandakuji, L'armadura de Kuro Zawa i O jugues a ser valent, o se'n riu la gent
Infantils
Durada: 33'
12.06
Mascotes sapastres
Inclou , , i
Infantils
Durada: 22'
12.28
Artús i els vailets de la Taula Rodona
Inclou El gran rei, El retorn d'en Jon Camran, L'exili de les Tintagel i Les taronges de la discòrdia
Infantils
Durada: 45'
13.13
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou Camaleó i Animaestro
Infantils
Durada: 43'
13.56
El xai Shaun
Inclou La caseta del gos, La peça que falta, N'has perdut un tros, En Shaun el fugitiu, El granger hippy, Coses de la Shirley, A fet i a xisclar i Abracadabra
Infantils
Durada: 52'
14.48
El millor en tot
Rem
Espai que té com a protagonistes 10 esportistes de 14 anys que són els millors de tot Noruega en el seu esport. Al llarg dels programes, els nens i les nenes aprenen els esports dels seus companys i han de competir entre ells per descobrir qui és el millor en tot.
Documentals
Durada: 42'
15.30
Pel·lícula: El detectiu Conan: La núvia de Hallowe
La història gira al voltant del casament dels detectius Sato i Takagi, el qual es veu interromput per un assalt. Mentrestant, es produeix una fugida d'una presó en què està involucrant el perpetrador d'un atemptat, i Rei Furuya topa amb una misteriosa persona disfressada que li acaba posant un collaret explosiu. A mesura que el Conan i els seus comencen a investigar tots els fets, es converteixen en un grup molt peculiar.
Pel·lícules
Durada: 101'
17.11
Bricociència
Inclou Gelatina viscosa i Friquis de garatge (I)
Altres
Durada: 45'
17.56
Yakari
Inclou La manada sense líder i El Yakari s'enfronta al Front Banyut
Infantils
Durada: 24'
18.20
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou Revolució i Representació
Infantils
Durada: 45'
19.05
Els Dalton
Inclou L'avi Joe, Problemes d'adoslescents, Un gra de sorra per als Dalton, Cactus Joe i Els Dalton, al sarró
Infantils
Durada: 36'
19.41
Els pingüins de Madagascar
Inclou Operació: rescat d'en Mort/Bon dia del Rei Julien i Oustint paternal/Un assalt i quatre piles
Infantils
Durada: 44'
20.25
Kung Fu Panda: Les potes del destí
Inclou Aldarulls a ciutat Gongmen i La nit de la demoni dels ossos blancs
Infantils
Durada: 46'
21.11
Silverpoint
Aquí hi ha monstres (I)
L'estiu del 2020, a la casa de colònies de Silverpoint, el Louis, la Meg, la Kaz i el Glen descobreixen un artefacte misteriós que sembla tenir uns poders inexplicables: pot fer desaparèixer i teletransportar objectes i, fins i tot, persones.
Sèries
Durada: 21'
21.32
Itch
El noi explosiu
Itchingham Lofte, Itch, és un adolescent que viu a Seaburgh, a Austràlia, amb la seva mare i la seva germana. És un apassionat de les ciències, sobretot de la química, fins al punt que es dedica a col·leccionar elements de la taula periòdica. Tot canvia el dia que l'Itch descobreix un element nou, un element de la taula periòdica fins ara desconegut. D'entrada, ningú no sap gaire bé de què es tracta, però de seguida una organització secreta molt perillosa comença a mostrar un gran interès per la nova troballa, una pedra màgica que canviarà per complet la vida de l'Itch, de la seva família i de tot el seu entorn.
Sèries
Durada: 23'
21.55
El gran dictat
Concurs cultural que premia l'ús correcte de la llengua catalana.
Altres
Durada: 20'
22.15
La fossa
Emissió dels capítols 1.1 i 1.2.
Sèries
Durada: 80'
23.35
Estimats records
Thomas Hoepker va ser el primer fotògraf alemany acceptat com a membre de ple dret de la llegendària agència de fotografia Magnum i, més tard, va ser-ne el president honorari. Moltes de les seves fotografies han esdevingut icones del fotoperiodisme. El 2017 li van diagnosticar Alzheimer. Hoepker, l'art del qual forma part de la memòria col·lectiva, comença a perdre els seus propis records a poc a poc. És llavors quan ell i la seva dona decideixen iniciar un viatge per carretera pels Estats Units, casa seva durant els darrers 40 anys.
Documentals
Durada: 100'
01.15
Pel·lícula: Alegria tristesa
El Marcos, la Sandra i la seva filla Lola formen una família vital i carismàtica. El Marcos, bomber de professió i acostumat a viure situacions límit, rep un cop molt dur que fa que la seva vida es capgiri inesperadament. Des d'aleshores pateix un bloqueig que no li permet reconèixer les emocions dels altres ni empatitzar-hi. Amb l'ajuda de la seva família, inicia un tractament per superar aquest xoc. En el camí per tornar a sentir, la seva filla Lola és la clau per reconstruir de nou el seu univers.
Pel·lícules
Durada: 85'
02.40
Pel·lícula: Love Me Not
En un campament militar al desert, la Salomé és la filla d'Antipas, un comandant corrupte. Un poderós exèrcit internacional assigna al regiment la tasca de protegir un home misteriós, empresonat en una cova per les seves prediccions subversives. La Salomé acaba obsessionada amb el presoner, mentre que tots els homes del campament ho estan amb ella.
Pel·lícules
Durada: 80'
04.00
Estàs igual!
Jordi Cruz: el naixement d'una estrella
Els protagonistes d'aquest programa s'han d'enfrontar al seu passat, retrobar-se amb vells sentiments i fer un viatge en el temps. Tot un repte i una experiència que podria canviar les seves vides.
Altres
Durada: 50'
04.50
(S)avis
Lluís Bassat
Programa d'entrevistes en profunditat en què el periodista Josep Puigbó conversa amb persones grans que han tingut un paper clau en la història recent.
Altres
Durada: 55'
05.45
Xarxa natura
Tordera
A la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics, com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són veritables desconeguts, i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica.
Documentals
Durada: 5'
05.50
Videoclips
Espai musical.
Altres
Durada: 10'