Franja 33

Divendres, 27 setembre de 2024
06.00
Un dramarama total
Inclou El germanet, Codyssea espacial i El gall dinde dels desagraïts
Infantils
Durada: 30'
06.30
En Grizzy i els lèmmings
Inclou Al servei de sa majestat i Art animal
Infantils
Durada: 14'
06.44
Els germans Kratt
La gran recerca dels tenrecs. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 23'
07.07
Vicky, el viking
Inclou L'atac de les xinxes pudents i Un viking de debò
Infantils
Durada: 24'
07.31
Leo da Vinci
Inclou El Dònum i El Gegant Mugello
Infantils
Durada: 25'
07.56
Les filles del Dad
Una habitació pròpia. La Bébérénice, la Roxane, l'Ondine i la Panda són quatre germanes de 2, 8, 12 i 18 anys, respectivament, tan diferents com les seves mares. Comparteixen el mateix pare, un actor que va trobar el paper de la seva vida cuidant les quatre filles.
Infantils
Durada: 9'
08.05
Beta Podcast
Lola, Grau, Kai i Jan, els quatre integrants de Beta, es reuneixen, al magatzem on viuen, per parlar dels temes que els interessen, els motiven i els preocupen.
Infantils
Durada: 13'
08.18
Pop, la ciutat de paper
L'estany de la granota. Plom, Phoebe, Mae Mae, Hooper, Zip i Fly són un grup d'amics especials de paper que viuen a Pop, la ciutat de paper.
Infantils
Durada: 12'
08.30
Titó
Excursió amb tractor. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 10'
08.40
El Mic i els seus amics
Cantem a dins el cotxe. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
08.50
Pop, la ciutat de paper
El planeta Pop-pim. Plom, Phoebe, Mae Mae, Hooper, Zip i Fly són un grup d'amics especials de paper que viuen a Pop, la ciutat de paper.
Infantils
Durada: 12'
09.02
Comptem amb la Paula
Inclou On és la roda?, A la recerca del globus i Llums a l'espai exterior
Infantils
Durada: 30'
09.32
Els o-o-ossets
Inclou Com m'agrada la meva bici, Ossos de circ, La balada dels dos cavallers i Ja hi jugarem demà
Infantils
Durada: 22'
09.54
Yakari
Inclou La serp de l'Arc del Cel i El Yakari i l'ós fantasma
Infantils
Durada: 25'
10.19
El llibre de la selva
Inclou La pilota de goma i L'ou de la cobra
Infantils
Durada: 22'
10.41
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
El Mussol Negre. La Marinette sembla una adolescent normal i corrent, però la jove porta una atrafegada doble vida. Quan no està somiant desperta amb el seu adorat Adrien, es transforma en la superheroïna Ladybug.
Infantils
Durada: 22'
11.03
Artús i els vailets de la Taula Rodona
Inclou L'hereu, Les urpes de drac i Màgia en perill
Infantils
Durada: 34'
11.37
Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
El joc de la fam. Aquesta entrega continua les aventures del panda Po, el protagonista de la saga de pel·lícules Kung Fu Panda. El Po és un simpàtic panda a qui han nomenat Guerrer del Drac. A més, té el càrrec de Guardià de la Vall de la Pau. Al costat dels Cinc Furiosos, i amb l'ajuda del mestre Shifu, el Po ha de protegir la Vall de dolents com els cocodrils bandits i el Taotie.
Infantils
Durada: 23'
12.00
Robin Hood, el trapella de Sherwood
Inclou Són tots iguals i En estat de xoc
Infantils
Durada: 23'
12.23
Els germans Kratt
Animals de les profunditats del mar. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 23'
12.46
Dracs: Els genets de l'illa del Fred
Allò que vola per sota. La sèrie reprèn el fil de la pel·lícula Com ensinistrar un drac, en què els vikings habitants de l'illa del Fred havien acabat fent les paus amb els seus antics enemics, els dracs. I tot gràcies al fill del cap de la tribu, el Singlot, un noi poc dotat físicament però molt sensible i intel·ligent, que s'havia fet amic d'un petit drac ferit, l'Esdentegat. A la sèrie, el Singlot i els seus amics, a més de portar l'Acadèmia de Dracs, s'hauran d'enfrontar a mons nous més hostils que la seva petita illa, a dracs nous que no es poden ensinistrar i a enemics nous que busquen destruir l'harmonia entre vikings i dracs.
Infantils
Durada: 22'
13.08
Inazuma Eleven
Futbol a l'estil ninja
El Mark Evans és el capità i el porter del club de futbol de l'institut Raimon. Malgrat el seu talent, l'institut no té un equip de futbol de qualitat, i els alumnes tampoc estan gaire interessats a millorar-lo. Però quan apareix un misteriós davanter que amaga una història darrere del seu talent pel futbol, l'equip es posa en marxa per convèncer-lo i que jugui amb ells.
Infantils
Durada: 23'
13.31
Les Sisters
Inclou L'atracament, Joc, set i partit per les germanes i Alerta, senyora Georgette
Infantils
Durada: 35'
14.06
Les filles del Dad
Inclou La vida és una tòmbola i Música
Infantils
Durada: 22'
14.28
Naruto
La batalla del pont: El Zabuza torna. Naruto és un jove aprenent de ninja marginat i temut pel seu caràcter hiperactiu i esbojarrat, així com pel seu terrible poder interior. En companyia de l'intens Sasuke i de l'enginyosa Sakura, Naruto comença el seu aprenentatge decidit a convertir-se en mestre Hokage, la més alta distinció entre els ninges.
Infantils
Durada: 24'
14.52
Yona, la princesa de l'alba
El drac de la màscara. Yona, princesa del regne de Koka i única hereva del tron, és testimoni de com el seu cosí Soo-won, de qui sempre ha estat profundament enamorada, assassina el seu pare, el rei Il, la nit en què ella fa 16 anys. Més tard, quan Yona està a punt de morir a les mans dels guàrdies, Hak, el seu guardaespatlles i amic, li salva la vida, i tots dos fugen junts del castell.
Infantils
Durada: 27'
15.19
Inuyasha
Inclou El llac de la penombra regnat pel déu aquàtic i En Miroku atrapat en una trampa mortal
Infantils
Durada: 46'
16.05
El xai Shaun
Inclou Cucurutxos i L'extraterrestre té pressa
Infantils
Durada: 13'
16.18
Les cançons de la Masha
Inclou El secret de la Mashuko i Des d'Anglaterra amb amor
Infantils
Durada: 13'
16.31
Els o-o-ossets
Inclou L'os invisible i Els ossos investigadors
Infantils
Durada: 10'
16.41
LooLoo Kids
Inclou Un dit petit (a la granja) i Cuccurucucú
Infantils
Durada: 5'
16.46
El Mic i els seus amics
Eram, sam, sam, els enciams. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
16.56
Pop, la ciutat de paper
Un amic terrorífic. Plom, Phoebe, Mae Mae, Hooper, Zip i Fly són un grup d'amics especials de paper que viuen a Pop, la ciutat de paper.
Infantils
Durada: 12'
17.08
La fàbrica de somnis dels germans constructors
Inclou El concurs de cases de massapà i La festa de les llums
Infantils
Durada: 22'
17.30
El Mic i els seus amics
Amagats a la pinassa. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
17.40
Titó
Excursió a la tardor. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 10'
17.50
Pop, la ciutat de paper
El gran Hooperini. Plom, Phoebe, Mae Mae, Hooper, Zip i Fly són un grup d'amics especials de paper que viuen a Pop, la ciutat de paper.
Infantils
Durada: 11'
18.01
Numberblocks
El total de mi. Espai que segueix les aventures d'uns personatges en forma de blocs de construcció formats per cubs. Cada bloc té el nom d'un número i està format pel nombre equivalent de galledes. Sobre els seus caps suren les xifres que representen. Quan un bloc salta sobre un altre es forma un nou personatge, que és un altre número amb un estil i una personalitat diferents.
Infantils
Durada: 5'
18.06
El poble encantat de Pinotxo
El príncep granota. Pinotxo i els seus amics viuen en un poble encantat, envoltat d'un bosc misteriós. Allà hi viuen les seves aventures infantils, en un univers de conte de fades.
Infantils
Durada: 12'
18.18
Vicky, el viking
Inclou El canal i L'atac de les xinxes pudents
Infantils
Durada: 24'
18.42
Ideafix i els irreductibles
L'ou a la romana. Ideafix, el gos de l'Obèlix, i els seus companys defensen Lutècia de l'ocupació romana.
Infantils
Durada: 12'
18.54
La vida en calçotets
Els Slipmen. El Jipé, el Pedro i l'Issa són tres amics preadolescents disposats a fer el que calgui per deixar de ser uns perdedors i esdevenir populars.
Infantils
Durada: 11'
19.05
Leo da Vinci
Inclou La ruta de la seda i El pastís perillós
Infantils
Durada: 25'
19.30
Robin Hood
El mentor
Emissió dels capítols La princesa en perill i El mentor.
Sèries
Durada: 23'
19.53
Les filles del Dad
Inclou Els vostres desitjos són ordres i La vida és una tòmbola
Infantils
Durada: 22'
20.15
Ràndom
Espai que realitza un recorregut per diferents temes i formats com ara la música, els videojocs, l'anime, les tendències a les xarxes socials i el cinema, entre moltes altres coses, i genera un debat crític i divers. A més, es fan connexions en directe i els espectadors es converteixen en creadors de contingut mentre decideixen el rumb del programa.
Altres
Durada: 31'
20.46
Yona, la princesa de l'alba
La Llum. Yona, princesa del regne de Koka i única hereva del tron, és testimoni de com el seu cosí Soo-won, de qui sempre ha estat profundament enamorada, assassina el seu pare, el rei Il, la nit en què ella fa 16 anys. Més tard, quan Yona està a punt de morir a les mans dels guàrdies, Hak, el seu guardaespatlles i amic, li salva la vida, i tots dos fugen junts del castell.
Infantils
Durada: 23'
21.09
El detectiu Conan
Inclou L'excursió escarlata. El vermell carmesí i L'excursió escarlata. El vermell de l'amor
Infantils
Durada: 46'
21.55
El gran dictat
Concurs cultural que premia l'ús correcte de la llengua catalana.
Altres
Durada: 20'
22.15
El gran camí
El Camí de Sant Jaume
El Camí de Sant Jaume és la ruta de pelegrinatge més important d'Europa. L'han fet milions de persones durant segles per arribar fins a Santiago de Compostel·la i Fisterra.
Documentals
Durada: 50'
23.05
GR Terres del sud
Inclou Lo riu és vida i Sudvenirs: Una última ruta que serveix per repassatr el periple per les terres del sud.
Documentals
Durada: 87'
00.32
Pel·lícula: La capitana Marleau. Problemes al baln
A l'spa d'un prestigiós hotel de luxe, Paul Thibaut és trobat mort en un bany de fang. L'encarregada de la investigació, la capitana Marleau, deté el Marin, un jove sense llar a qui semblen apuntar totes les proves. Però la inspectora no creu en la seva culpabilitat. Es pregunta qui podria tenir alguna cosa en contra d'aquest home de negocis, de la desaparició del qual sembla gairebé alegrar-se'n la Garance, la seva dona, que és coreògrafa. En realitat, aquesta última amaga un secret per protegir el seu fill Clément.
Pel·lícules
Durada: 90'
02.02
Pel·lícula: La capitana Marleau. Una veu en la nit
L'Éva Detrais presenta un programa radiofònic de confessions nocturnes en una antena local a la regió de Boulogne-sur-Mer. Una nit, quan el programa està a punt d'acabar, l'Éva rep una trucada d'una dona anomenada Chloé que diu que vol posar fi a la seva vida. Un tret ressona en directe.
Pel·lícules
Durada: 94'
03.36
L'ofici de (sobre)viure
Altres
Durada: 118'
03.36
L'ofici de (sobre)viure
Les abraçades pendents
El programa mostra com ha viscut aquests mesos la Mari Carmen, que va contagiar de covid-19 el seu marit, que ha estat més d'un mes a l'UCI en coma induït. Més tard, juntament amb la psicòloga Mercè Conangla, parla de com ha viscut la incertesa i el patiment de no poder veure la seva parella.
Altres
Durada: 118'
03.36
L'ofici de (sobre)viure
Els dols interromputs
Durant els mesos del confinament, moltes famílies no van poder acompanyar ni acomiadar familiars i éssers estimats en la recta final de la seva vida. Al dolor de saber les circumstàncies en què han mort, s'hi afegeixen els sentiments d'impotència i de ràbia.
Altres
Durada: 118'
05.34
Moments Còmics Show
Cançons amor-Peyu pitjors cançons
Altres
Durada: 10'
05.44
Moments Còmics Show
Peyu La Barbacoa
Altres
Durada: 4'
05.48
Videoclips
Espai musical.
Altres
Durada: 12'