Franja 33

Dimecres, 9 octubre de 2024
06.00
Un dramarama total
Inclou Mossegades, Malson a la guarderia i Esquirols, esquirols, esquirols
Infantils
Durada: 30'
06.30
En Grizzy i els lèmmings
Inclou Un os intel·lectual i L'osset de peluix
Infantils
Durada: 14'
06.44
Els germans Kratt
El misteri de la praderia. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 21'
07.05
Vicky, el viking
Inclou És fill meu i L'Snorre de Troia
Infantils
Durada: 24'
07.29
Leo da Vinci
Inclou La recepta i Olfacte de tofoner
Infantils
Durada: 24'
07.53
Les filles del Dad
Inclou Una cita pel Dad i Batussa fraternal
Infantils
Durada: 22'
08.15
Pop, la ciutat de paper
El pastís del Hooper. Plom, Phoebe, Mae Mae, Hooper, Zip i Fly són un grup d'amics especials de paper que viuen a Pop, la ciutat de paper.
Infantils
Durada: 11'
08.26
Titó
Excursió amb rèptils. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 14'
08.40
El Mic i els seus amics
Cantem Tenia un gall. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
08.50
Pop, la ciutat de paper
La llista dels sís. Plom, Phoebe, Mae Mae, Hooper, Zip i Fly són un grup d'amics especials de paper que viuen a Pop, la ciutat de paper.
Infantils
Durada: 11'
09.01
Comptem amb la Paula
Inclou Esprem-la poc a poc, Tant si plou com si fa sol, Quac-quac! Muuu i La guixet no pot escriure
Infantils
Durada: 40'
09.41
Els o-o-ossets
Inclou El Bucky 2, Tu pots fer-ho, Ossos a la lluna i La desfilada de moda
Infantils
Durada: 21'
10.02
Yakari
Inclou El Yakari i l'ossa embogida i Un salvament increïble
Infantils
Durada: 24'
10.26
El llibre de la selva
Inclou La pantera dolenta i L'artista Mowgli
Infantils
Durada: 22'
10.48
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Anansi. La Marinette sembla una adolescent normal i corrent, però la jove porta una atrafegada doble vida. Quan no està somiant desperta amb el seu adorat Adrien, es transforma en la superheroïna Ladybug.
Infantils
Durada: 21'
11.09
Artús i els vailets de la Taula Rodona
Inclou El cristall de Gwallgof, Els pentacles de la Morgana i El rellotge de sorra
Infantils
Durada: 33'
11.42
Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
Quin corcó! Aquesta entrega continua les aventures del panda Po, el protagonista de la saga de pel·lícules Kung Fu Panda. El Po és un simpàtic panda a qui han nomenat Guerrer del Drac. A més, té el càrrec de Guardià de la Vall de la Pau. Al costat dels Cinc Furiosos, i amb l'ajuda del mestre Shifu, el Po ha de protegir la Vall de dolents com els cocodrils bandits i el Taotie.
Infantils
Durada: 21'
12.03
Robin Hood, el trapella de Sherwood
Inclou Astut com una guineu i El mosso d'estable amb un cor de pedra
Infantils
Durada: 24'
12.27
Els germans Kratt
Que llestos, els elefants! Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 21'
12.48
Dracs: Els defensors de l'illa del Fred
El ferro de Gronckle. El Singlot i els seus companys de l'acadèmia comencen a preparar un simulacre d'atac de mort estrident, però per culpa de la mala relació entre l'Astrid i el Carademoc acaben fent destrosses al poble.
Infantils
Durada: 21'
13.09
Inazuma Eleven
És l'hora de preparar-se!
El Mark Evans és el capità i el porter del club de futbol de l'institut Raimon. Malgrat el seu talent, l'institut no té un equip de futbol de qualitat, i els alumnes tampoc estan gaire interessats a millorar-lo. Però quan apareix un misteriós davanter que amaga una història darrere del seu talent pel futbol, l'equip es posa en marxa per convèncer-lo i que jugui amb ells.
Infantils
Durada: 22'
13.31
Les Sisters
Inclou De colònies sense el corcó, SOS diari presonal i La Napocalipsi
Infantils
Durada: 35'
14.06
Les filles del Dad
Inclou La balada de la Bébérénice i Ondinocèntrica
Infantils
Durada: 22'
14.28
Naruto
Comença un capítol nou: L'examen d'ascens a Chuunin. Naruto és un jove aprenent de ninja marginat i temut pel seu caràcter hiperactiu i esbojarrat, així com pel seu terrible poder interior. En companyia de l'intens Sasuke i de l'enginyosa Sakura, Naruto comença el seu aprenentatge decidit a convertir-se en mestre Hokage, la més alta distinció entre els ninges.
Infantils
Durada: 24'
14.52
Yona, la princesa de l'alba
La cadena de coratge. Yona, princesa del regne de Koka i única hereva del tron, és testimoni de com el seu cosí Soo-won, de qui sempre ha estat profundament enamorada, assassina el seu pare, el rei Il, la nit en què ella fa 16 anys. Més tard, quan Yona està a punt de morir a les mans dels guàrdies, Hak, el seu guardaespatlles i amic, li salva la vida, i tots dos fugen junts del castell.
Infantils
Durada: 27'
15.19
Inuyasha
Inclou L'espasa d'ullal es trenca! i L'espasa malvada d'en Kaijimbo
Infantils
Durada: 46'
16.05
El xai Shaun
Inclou L'intrús, Els ànecs i A fer de Bitzer
Infantils
Durada: 19'
16.24
Les cançons de la Masha
El secret de la Mashuko. La Masha viatja per tot el món amb els seus amics del bosc a la recerca de noves aventures musicals.
Infantils
Durada: 7'
16.31
Els o-o-ossets
Inclou Bucky FM i El millor amic de la Franny
Infantils
Durada: 10'
16.41
LooLoo Kids
Inclou Rigarrinyac i La cançó de les joguines
Infantils
Durada: 5'
16.46
El Mic i els seus amics
El Cargol va en avió. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
16.56
Pop, la ciutat de paper
La llegenda del Llapis Daurat. Plom, Phoebe, Mae Mae, Hooper, Zip i Fly són un grup d'amics especials de paper que viuen a Pop, la ciutat de paper.
Infantils
Durada: 12'
17.08
La fàbrica de somnis dels germans constructors
Inclou El nou Roboto i Troba la bandera
Infantils
Durada: 22'
17.30
El Mic i els seus amics
Muntanya de fulles de la tardor. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
17.40
Titó
Excursió a la cova. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 10'
17.50
Pop, la ciutat de paper
El gran esplaix del Zip. Plom, Phoebe, Mae Mae, Hooper, Zip i Fly són un grup d'amics especials de paper que viuen a Pop, la ciutat de paper.
Infantils
Durada: 11'
18.01
Numberblocks
El vuit. Espai que segueix les aventures d'uns personatges en forma de blocs de construcció formats per cubs. Cada bloc té el nom d'un número i està format pel nombre equivalent de galledes. Sobre els seus caps suren les xifres que representen. Quan un bloc salta sobre un altre es forma un nou personatge, que és un altre número amb un estil i una personalitat diferents.
Infantils
Durada: 5'
18.06
El poble encantat de Pinotxo
El lladregot volador. Pinotxo i els seus amics viuen en un poble encantat, envoltat d'un bosc misteriós. Allà hi viuen les seves aventures infantils, en un univers de conte de fades.
Infantils
Durada: 12'
18.18
Vicky, el viking
Inclou Un lladre entre nosaltres i És fill meu
Infantils
Durada: 24'
18.42
Ideafix i els irreductibles
Galls gals per als romans. Ideafix, el gos de l'Obèlix, i els seus companys defensen Lutècia de l'ocupació romana.
Infantils
Durada: 12'
18.54
La vida en calçotets
Abracadabra. El Jipé, el Pedro i l'Issa són tres amics preadolescents disposats a fer el que calgui per deixar de ser uns perdedors i esdevenir populars.
Infantils
Durada: 11'
19.05
Leo da Vinci
Inclou El Carnaval i El gran mag
Infantils
Durada: 25'
19.30
Info K
Informatiu infantil i juvenil. L'espai fa un èmfasi especial en temes relacionats amb la quotidianitat dels nens i les nenes amb diversitat funcional, en les iniciatives o propostes que tinguin per objectiu posar en valor la llengua catalana i en aspectes relacionats amb la salut sexual.
Infantils
Durada: 15'
19.45
Beta Podcast
Un Betapodcast de cultura general. Lola, Grau, Kai i Jan, els quatre integrants de Beta, es reuneixen, al magatzem on viuen, per parlar dels temes que els interessen, els motiven i els preocupen.
Infantils
Durada: 13'
19.58
Les filles del Dad
Inclou Ondinocèntrica i Família desconnectada
Infantils
Durada: 22'
20.20
Ràndom
Espai que realitza un recorregut per diferents temes i formats com ara la música, els videojocs, l'anime, les tendències a les xarxes socials i el cinema, entre moltes altres coses, i genera un debat crític i divers. A més, es fan connexions en directe i els espectadors es converteixen en creadors de contingut mentre decideixen el rumb del programa.
Altres
Durada: 25'
20.45
Yona, la princesa de l'alba
La història s'escriu de nit. Yona, princesa del regne de Koka i única hereva del tron, és testimoni de com el seu cosí Soo-won, de qui sempre ha estat profundament enamorada, assassina el seu pare, el rei Il, la nit en què ella fa 16 anys. Més tard, quan Yona està a punt de morir a les mans dels guàrdies, Hak, el seu guardaespatlles i amic, li salva la vida, i tots dos fugen junts del castell.
Infantils
Durada: 23'
21.08
El detectiu Conan
Inclou Busquem la Maria (II) i Tokyo Barls Collection
Infantils
Durada: 47'
21.55
El gran dictat
Concurs cultural que premia l'ús correcte de la llengua catalana.
Altres
Durada: 20'
22.15
23,5°, el ritme de la terra
L'alè de la vida
L'espai descobreix que, malgrat la seva aparença estàtica, la Terra es mou i respira com un ésser viu. L'alè del planeta es revela en indrets com l'Himàlaia, on la primavera converteix un entorn gèlid i completament erm en una terra d'agricultors i ramaders que pugen a les cotes més altes amb el bon temps i tornen a les terres baixes a l'hivern, en un cicle que es repeteix des de sempre.
Documentals
Durada: 54'
23.09
Quèquicom
Espai que pretén despertar la curiositat cap a la ciència com una manera d'interpretar la realitat i una eina per viure millor.
Altres
Durada: 69'
23.09
Quèquicom
La tòfona: el secret del bosc
L'Àngel i la Fina, de Centelles, fa 40 anys que es dediquen a cercar els fruits de la tòfona. Tenen una arma secreta: la seva gossa Nica, ensinistrada per trobar tòfones negres, els diamants del bosc. Al mercat es paga entre els 500 i els 1.200 euros el quilo. Per extreure-la de sota la terra, cal vigilar que la gossa no se la mengi abans d'arribar i fer servir una eina determinada.
Altres
Durada: 69'
23.09
Quèquicom
Ciència en guerra
El programa es pregunta per què la roba militar del segle XVIII era de colors vistosos, en lloc de ser de camuflatge, com avui dia. A més, l'espai explica com funcionaven les armes de foc, quins factors decidien la victòria a camp obert i com es plantejava un setge en una ciutat, entre altres qüestions.
Altres
Durada: 69'
00.18
Babylon Berlin
Emissió dels capítols 2.7 i 2.8.
Sèries
Durada: 94'
01.52
Gran reserva
Còmics: Mikel Erentxun
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 116'
03.48
Més Dinamita
Parli'm de vostè
Continuació de la sèrie d'humor Dinamita, protagonitzada pel Tricicle. En aquesta segona temporada, però, tots els sketches tenen un denominador comú i un fil conductor que els relaciona entre si.
Altres
Durada: 26'
04.14
Bestiari il·lustrat
Espai cultural que pretén mostrar la feina dels creadors catalans d'avui dia.
Altres
Durada: 52'
04.14
Bestiari il·lustrat
Res no és el que sembla, Roger de Gràcia
Espai cultural que pretén mostrar la feina dels creadors catalans d'avui dia.
Altres
Durada: 52'
04.14
Bestiari il·lustrat
De l'Eixample a Hackney, Aina Clotet
Espai cultural que pretén mostrar la feina dels creadors catalans d'avui dia.
Altres
Durada: 52'
05.06
El convidat
Carme Ruscalleda
Albert Om visita Sant Pol de Mar amb la cuinera Carme Ruscalleda. En aquesta ocasió, és el convidat d'una dona que està molt acostumada a rebre gent al seu restaurant. En canvi, les portes de casa seva les obre a molt poques persones.
Altres
Durada: 44'
05.50
Videoclips
Espai musical.
Altres
Durada: 10'