Franja #0

Dimecres, 9 octubre de 2024
08.00
Bakalá
Esports
Durada: 30'
08.30
Masters 1000 de Shanghái
Esports
Durada: 115'
10.25
El consultorio de Berto
Altres
Durada: 29'
10.54
Frida
Vida y dolor
Frida Kahlo va ser una filla de la revolució mexicana. Procedia de la localitat de Coyoacán, situada enmig del no-res. Amb 15 anys va començar l'Escola Preparatòria Nacional a la ciutat de Mèxic, cosa que li va canviar la vida per sempre.
Documentals
Durada: 52'
11.46
Frida
Amor y pérdida
Quan Frida va arribar als Estats Units per primera vegada, tenia 23 anys, i Diego, 43. Feia poc més d'un any que estaven casats. Ell era un gran artista que pintaria un gran mural, i ella començava a ser coneguda per ser la dona d'un gran pintor.
Documentals
Durada: 57'
12.43
Frida
Ha nacido una estrella
El revolucionari rus Lev Trotski va arribar a Mèxic el 1937. Diego Rivera era el famós trotskista de Mèxic, i a causa de la seva fama, era molt lògic que anés a casa d'ella. Trotski va arribar en un moment molt interessant a la vida de Frida Kahlo.
Documentals
Durada: 57'
13.40
Picasso
Aquest episodi segueix Picasso al llarg dels seus anys com a artista emergent a París, mentre el seu nom començava a agafar fama. Coneix el seu primer amor, la Fernande, però aviat s'enamora d'una altra dona, la ballarina Olga Khokhlova.
Documentals
Durada: 60'
14.40
Paparazzi
En la década de los noventa el valor económico de las fotografías alcanza cifras desorbitadas, fueron los años salvajes. Tanto por los acuerdos millonarios, como por la intensificación ejercida en el seguimiento de la vida de las celebrities. El nacimiento de las televisiones privadas y el auge de los programas del corazón dispara el interés por descubrir su intimidad.
Documentals
Durada: 60'
15.40
Pel·lícula: Ámsterdam
Ambientada als anys 30, tres amics que són testimonis d'un assassinat es converteixen en sospitosos. A més, descobreixen un dels complots més escandalosos de la història dels Estats Units.
Pel·lícules
Durada: 127'
17.47
Pel·lícula: Ahora me ves...
Els Quatre Genets són un grup famós format pels millors il·lusionistes del món. Durant les seves actuacions duen a terme una sèrie d'atracaments arriscats contra homes de negocis corruptes, i després fan ploure els diners robats sobre el públic, davant dels ulls atònits d'un equip d'elit de l'FBI que els segueix la pista.
Pel·lícules
Durada: 115'
19.42
No tenéis ni**** idea Luis Enrique
C'est catastrophique
Tras mucho sufrimiento, el PSG consigue clasificarse para los octavos de final de la Champions en el último instante. En el plano personal, Luis Enrique encuentra casa y vemos desde muy cerca cómo se integra en la vida parisina. Pero la tranquilidad dura poco. Mbappé comunica que va a dejar el equipo a final de temporada y vuelven a desatarse los rumores de una mala relación del técnico con la estrella del equipo.
Documentals
Durada: 49'
20.31
Ilustres ignorantes
Telenovelas
Programa que intenta trobar respostes a totes les preguntes ridícules que tothom es planteja en la seva vida diària. El que compta no és trobar les respostes encertades, sinó l'enginy, l'humor, l'interès i l'insòlit desenvolupament de cadascuna d'elles.
Altres
Durada: 29'
21.00
A state of rage: Hijas de la Tierra Santa
Documentals
Durada: 60'
22.00
Pel·lícula: De viaje con mi asesino
La història real d'un famós entrenador d'animals que recull un autoestopista misteriós i atractiu a la ruta 66.
Pel·lícules
Durada: 94'
23.34
El consultorio de Berto
Luna inamovible y calditos vitaminados
Altres
Durada: 30'
00.04
Los poderes de Lolo
Treball que descobreix la figura de Lolo Rico, creadora del mític programa La bola de cristal. A través dels seus fills i amics, el documental mostra el perfil més personal de la Lolo, i retrata una dona avançada al seu temps, que no es va conformar amb el paper tradicional que li assignava la societat i que va lluitar per conquerir la llibertat en un món d'homes. A més, Javier Gurruchaga, Pablo Carbonell, Kiko Veneno, Loquillo i Anabel Alonso, entre d'altres, recorden com va ser treballar amb Lolo Rico, una autèntica descobridora de talents que va anar incorporant a poc a poc a La bola de cristal.
Documentals
Durada: 85'
01.29
Ilegales 82
Documentals
Durada: 63'
02.32
Elton John confidencial
Altres
Durada: 60'
03.32
The Bee Gees
Documentals
Durada: 105'
05.17
Talking Heads. Stop Making Sense
Documentals
Durada: 30'