Franja La 1

Dissabte, 3 juny de 2023
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 145'
08.25
Brigada Tech
Torrelavega, Cantabria
El programa viatja fins a Cantàbria per experimentar la realitat mixta en un taller. A continuació, descobreix què és RED.ES i quina és la seva tasca. A més, s'endinsa en el projecte Skeleton per identificar cranis.
Altres
Durada: 45'
09.10
MasterChef
Els aspirants, a més de cuinar, han d'aguditzar tots els sentits per aconseguir un gran avantatge i deslliurar-se de l'eliminació. Les espècies, necessàries per donar sabor als plats i transportar els comensals a altres continents en una sola mossegada, són les protagonistes de la primera prova. Els aspirants elaboren un plat lliure d'alta cuina fent servir almenys un dels condiments trobats sota la caixa misteriosa i una de les espècies utilitzades anteriorment. Més tard, els plats els tasten els seus companys d'edició que ja estan eliminats i en joc hi ha el davantal daurat. Finalment, els davantals negres s'enfronten a una prova clàssica de l'espai culinari: els duels, que tenen les gyoza com a protagonistes. Un aspirant selecciona una campana i, després de veure el plat que ha de cuinar, escull un company per batre's en duel a les cuines. El millor cuiner se salva de l'eliminació, i l'altre es bat en un nou duel amb l'adversari que triï. En aquesta ocasió, el jurat compta amb la col·laboració del xef Yong Wu Nagahira, amb un Sol Repsol, i amb Terelu Campos, periodista, presentadora i aspirant de la sisena edició de MasterChef Celebrity.
Altres
Durada: 155'
11.45
Día de las Fuerzas Armadas
Retransmissió dels actes commemoratius pel Dia de les Forces Armades, que en aquesta ocasió se celebren a Granada. Ses Majestats els Reis, acompanyats per la ministra de Defensa, Margarita Robles, presideixen l'homenatge, que consisteix en un record dels caiguts i una breu desfilada militar, amb l'objectiu que la ciutadania conegui millor els exèrcits i els seus professionals. Comenten la desfilada militar els periodistes Yolanda Ferrer i Alejandro Riego i la comandant de l'Exèrcit de Terra Ángela Berjillos.
Altres
Durada: 85'
13.10
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 50'
14.00
Viaje al centro de la tele exprés
Los nº 1 de los 70
Un viatge a través de les cançons que van ser número u a la dècada dels 70, amb solistes com Camilo Sesto, Albert Hammond, Nino Bravo, Jeanette i Miguel Bosé, i grups com Bee Gees, Fórmula V, Mocedades i ABBA, entre d'altres.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
UEFA Women's Champions League
Final, en què només un dels dos equips podrà aixecar l'anhelada orelluda i coronar-se com a campió de l'edició número 22 del campionat europeu. L'equip de Jonatan Giráldez s'ha classificat per a la seva tercera final consecutiva, la quarta en cinc anys, després d'eliminar a les semifinals el Chelsea, amb el qual va empatar en el partit de tornada celebrat al Camp Nou. L'avantatge aconseguit en terra anglesa va resultar definitiu perquè poguessin passar les blaugranes, que no van poder doblegar un dur Chelsea a la Ciutat Comtal. L'equip alemany és un rival difícil que va derrotar el Barça la temporada passada i que el 2019-20 el va deixar fora de la segona final consecutiva. Així mateix, el Wolfsburg no aconsegueix el títol des del 2014, quan es va imposar per 3-4 a les sueques del Tyresö FF. Comentaristes: Alicia Arévalo, Vero Boquete i Melanie Serrano. Des del Philips Stadion.
Esports
Durada: 135'
18.05
El comodín de La 1
Espai en què els concursants s'enfronten a deu preguntes, encara que compten amb l'ajuda de set comodins per intentar trobar la resposta correcta i mantenir el màxim de diners possibles. Els participants tenen set possibilitats de premi, però les opcions van minvant a mesura que utilitzen els comodins o fallen les respostes. A més, els aspirants compten amb l'ajuda d'un acompanyant que els pot fer guanyar comodins extra en una ronda ràpida de preguntes i respostes i que, puntualment, els pot ajudar a contestar una pregunta.
Altres
Durada: 55'
19.00
Cine de barrio: Las que tienen que servir
La Juana i la Francisca són les noies de servei que treballen a casa del matrimoni Stevens, i els seus xicots, el prototip de l'espanyol mitjà. Els nois es posen molt gelosos perquè dos americans fornits, amics dels senyors, intenten conquerir les seves noies presumint de cotxe i músculs.
Pel·lícules
Durada: 120'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Giro de guion: 23J i El adiós de los artesanos del humor: El programa acompanya Les Luthiers en la seva darrera actuació a Espanya. El grup humorístic i musical argentí diu adeu al seu públic, després de 55 anys sobre els escenaris amb Mas Tropiezos de Mastropiero, un espectacle nou, el primer en 15 anys. Les Luthiers va néixer a Buenos Aires a finals dels anys 60, a l'empara de l'èxit dels cors universitaris que barrejaven música i humor als seus espectacles. Gerardo Masana, un dels fundadors, va afegir a l'espectacle uns instruments musicals peculiars, la majoria inventats i creats per ell. D'aquí va sorgir el nom definitiu. Van aterrar per primera vegada a Espanya el 1974. Juntament amb Jorge Maronna, l'únic que ha format part de Les Luthiers des del primer dia, Carlos Núñez, Marcos Mundstock, Daniel Ravinovich i Carlos López Puccio van formar, entre el 1986 i el 2015, el quintet titular més recordat pel públic.
Altres
Durada: 35'
22.05
Pel·lícula: Amor con preaviso
Un milionari irresponsable i alhora encantador contracta els serveis d'una advocada neuròtica, però molt eficaç, perquè l'assessori en totes les qüestions fiscals de la seva empresa. Poc temps després no en pot prescindir ni per triar quina roba posar-se.
Pel·lícules
Durada: 95'
23.40
Pel·lícula: La casa del lago
Una doctora solitària i un arquitecte s'enamoren platònicament escrivint-se cartes a través d'un correu que, misteriosament, uneix el temps passat amb el present. La doctora Kate Forester decideix, tot d'una, mudar-se. Abandona Illinois per anar a treballar a un hospital important de Chicago. L'únic que lamenta és deixar la casa bonica i original i amb vistes al llac en què vivia. Abans de marxar, deixa una nota a la bústia dirigida al pròxim inquilí, demanant-li que li enviï el correu a la seva nova adreça. Però quan l'inquilí hi arriba, el que veu és una casa molt abandonada, que està plena de pols, bruta i amb el jardí envaït per les males herbes.
Pel·lícules
Durada: 90'
01.10
Pel·lícula: Todo o nada
Angie Schwarz rep de grat la gratitud d'un home al qual va salvar la vida en un accident de trànsit. Però quan aquest comença a assetjar-la, triga a reaccionar i demanar ajuda. Més tard, Marie Reiter, la seva millor amiga, mobilitza els seus amics per protegir-la perquè la policia encara no té proves suficients per poder fer-ho.
Pel·lícules
Durada: 95'
02.45
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 195'