Franja La 1

Divendres, 28 juny de 2024
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 160'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
[Últim programa.]
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Salón de té La Moderna
Doña Bárbara encara té la idea de destruir la reputació de l'Íñigo tant com pugui, cosa que va aconseguint a poc a poc, ja que el mateix Íñigo observa com Fabio del Moral se li mostra una mica esquiu. Mentrestant, a La Moderna, desapareix una de les ampolles del reservat. La Marta s'hi veu involucrada a causa del seu passat, però, per sort per a ella, l'Esperanza ho investiga per aclarir els fets. D'altra banda, l'Antonia encara té certs dubtes a l'hora de muntar el forn amb el Pietro. La Trini i el Miguel passen per una situació similar, però almenys la venda de les faixes comença a donar els seus fruits. A més, mentre la Laurita descobreix la veritable identitat de l'Agustín, la seva germana Inés es troba enmig d'un greu succés que té lloc a l'interior del Madrid Cabaret. Finalment, la mateixa Matilde comença a dubtar del que veu.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
La Cruz està molt frustrada per les notícies de la guerra i carrega contra tothom. A més, després de la desavinença amb la Cruz, l'Adriano entén el motiu pel qual la Catalina pensa el que pensa. D'altra banda, les cuineres consideren que les exigències dels sogres de la Virtudes són desorbitades i comencen a desconfiar de les seves intencions. La Vera, per part seva, voldria que tot fos diferent amb el Santos. El Lope intenta acostar-se a ella per brindar-li el seu suport, però la donzella es resisteix a deixar-se ajudar per qui va ser la seva parella. Finalment, el Gregorio torna al palau i es troba amb la Petra.
Sèries
Durada: 60'
18.30
El cazador stars
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants famosos amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
21.50
La suerte en tus manos
Espai dedicat a les activitats de la Sociedad Estatal de Loterías y Apuestas del Estado.
Altres
Durada: 10'
22.00
La gran familia: Bumblebee
Després d'una emboscada l'any 1987, el Bumblebee troba refugi en un desballestament d'una petita ciutat costanera de Califòrnia. El Charlie, a punt de fer 18 anys i en plena recerca del seu lloc al món, el troba avariat i summament deteriorat. Quan aconsegueix arreglar-lo, de seguida descobreix que no és un Volkswagen Beetle qualsevol.
Pel·lícules
Durada: 105'
23.45
Pel·lícula: Rey Arturo: La leyenda de Excálibur
Quan assassinen el pare de l'Arthur mentre ell és encara un nen, Vortigern, el seu oncle, es queda la Corona. Desposseït del seu dret de naixement, i sense les idees clares sobre qui és realment, l'Arthur s'endinsa en els carrers de la ciutat. Però quan aconsegueix treure l'Excàlibur de la pedra, la seva vida es capgira i es veu obligat a reconèixer el seu veritable llegat, tant si li agrada com si no.
Pel·lícules
Durada: 115'
01.40
Pel·lícula: Luna de miel en el Tirol
L'organitzador de bodes Tom Cramer fa 40 anys a bord del Traumschiff, però no vol que ningú li prepari cap sorpresa. No obstant això, la seva mare, la Kerstin, decideix pujar a bord en secret i unir-se a la tripulació per organitzar una petita celebració per al seu fill.
Pel·lícules
Durada: 90'
03.10
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 170'