Franja La 1

Dijous, 26 setembre de 2024
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 160'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
El gran premio de la cocina
Espai on diàriament s'enfronten cuiners no professionals que posen a prova les seves habilitats culinàries en desafiaments a contrarellotge. El públic pot seguir durant el programa el lliurament de dos plats: el primer al cap de 20 minuts, i el segon quan n'han passat 35. A continuació, el jurat valora rigorosament els plats dels participants i s'encarrega de premiar-los o expulsar-los.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Salón de té La Moderna
La Paula ho té tot preparat per a la inauguració de la seva botiga. A més, fa una sincera declaració d'amor al Rodrigo, amb la qual cosa el deixa completament desarmat. D'altra banda, la Inés està nerviosa a causa de l'estrena imminent de la seva pel·lícula. Més tard, la seva germana Laurita li confessa que la seva estada a Alemanya no va ser tan plaent com li havia fet creure. L'Antonia i el Pietro, per la seva banda, celebren el seu matrimoni. Mentrestant, la corrala rep una nova llogatera, ja que la Leonora, la mare de la Trini, s'instal·la a casa de la seva filla per encarregar-se de la cura del seu net. Posteriorment, el malentès entre Doña Lázara i el Fermín es resol, i ella és inclosa al testament. Finalment, l'Iván treu de polleguera el César al Madrid Cabaret, cosa que provoca una baralla entre tots dos amb un desenllaç tràgic.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
La Martina esclata contra la Julia i decideix fer-la fora de La Promesa, però el Curro la defensa i assegura que s'hi pot quedar tant temps com vulgui, perquè ara també és la seva convidada. D'altra banda, després de descobrir la veritat, el sergent Burdina interroga la Pía, la qual decideix anar a buscar el seu fill. Mentrestant, la duquessa de Carril exigeix a la seva filla que torni els diners que va robar, mentre que la Teresa li diu al Marcelo que no pot continuar fingint que són marit i muller. Finalment, la Jana i el Manuel van a veure amb il·lusió l'ermita on es casaran, sense saber que s'enduran una sorpresa.
Sèries
Durada: 60'
18.30
Valle Salvaje
L'Adriana fa que avisin l'Atanasio, que recomana repòs a la Luisa, però la Victoria, d'esquena a les seves nebodes, s'ocupa d'obligar la Luisa a treballar. Mentrestant, la Irene interromp una discussió entre el Rafael i el Julio i descobreix quin n'és el motiu. A més, l'Alejo i la Mercedes continuen endavant amb els seus plans de fugida. Més tard, la Bárbara, aliena a aquesta situació, besa l'Alejo, a qui confessa el seu amor, però ell li trenca li cor. D'altra banda, després d'enfrontar-se al record de l'Antonio, l'Adriana confessa a la Pilara la veritat sobre la mort d'aquest. La Irene, per part seva, explica a la Pilara la humiliació que ha patit el Rafael, a qui han pres el lloc de capatàs. Posteriorment, i per ordre del seu pare, el Julio torna a degradar el Gaspar i li torna el lloc al Rafael. Finalment, en un moment de tendresa amb el Pedrito, la Luisa torna a sentir el seu nadó, mentre que l'Adriana sorprèn el Rafael amb una decisió ferma: no tirarà endavant el casament.
Sèries
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 40'
21.40
La Revuelta
Les atípiques entrevistes de David Broncano, a més d'un planter de còmics sense prejudicis, són l'estendard d'aquest programa, en el qual no se sap mai què passarà. Així mateix, l'espai compta amb el desvergonyiment de Jorge Ponce a peu de carrer o al plató, mentre que Ricardo Castella i Grison posen música i humor a cada episodi. Aquest quartet està acompanyat per un grup de col·laboradores i col·laboradors de primera divisió de l'humor. Cada dia hi ha una persona entrevistada, però, gràcies a la mediació de Sergio Bezos entre el públic i Broncano, el protagonista pot acabar sent algú assegut a la tercera fila del pati de butaques. Una proposta de comèdia transgressora, fresca i original que s'emet des del Teatre Príncipe Gran Vía de Madrid.
Altres
Durada: 70'
22.50
59 segundos
Espai d'actualitat política que ofereix una taula de discussió en què sis periodistes especialitzats debaten sobre diversos temes amb un temps limitat. Tots ells tenen uns micròfons que es repleguen automàticament després d'un minut funcionant, fet que obliga el contertulià a ajustar la seva intervenció.
Altres
Durada: 115'
00.45
Pel·lícula: Así en el cielo como en la Tierra
Déu Pare decideix enviar el seu altre fill a la Terra per salvar la humanitat. Però Jesucrist no hi està d'acord, ja que llavors s'hauria de reescriure la Història.
Pel·lícules
Durada: 95'
02.20
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
04.50
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 70'