Franja La 2

Dimecres, 18 octubre de 2017
06.00
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 30'
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
Mirando al Atlántico
Portugal y España (I)
En aquesta sèrie s'explora la fauna i el paisatge de la costa occidental d'Europa. El viatge comença a les Açores, al sud de Portugal i Espanya. És un periple en el qual coneix les terres que miren l'Atlàntic i la seva fauna silvestre.
Documentals
Durada: 50'
07.50
África extraordinaria
Cap continent té tants paisatges i tan variats com l'Àfrica. Des de les àmplies sabanes, descansant suaument entre les vastes dunes del desert, fins a les espesses selves que voregen l'equador.
Documentals
Durada: 65'
08.55
La Pelu-quería
El Pepe acaba de prejubilar-se al banc en què treballava. Està desitjant invertir els diners en un apartament a la costa i una embarcació, però el seu somni se'n va en orris quan la seva dona, la Nati, agafa aquests diners per comprar un local i muntar la seva pròpia perruqueria.
Altres
Durada: 35'
09.30
Aquí hay trabajo
Programa divulgatiu que analitza temes relacionats amb el món laboral i empresarial.
Altres
Durada: 25'
09.55
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 55'
10.50
Cinco hermanos
Problemas domésticos
La mort de William Walker comporta una sèrie de successos perjudicials per a la seva família. El patriarca no només robava diners de l'empresa familiar, sinó que amagava un fill secret i una amant.
Sèries
Durada: 45'
11.35
Documenta2
Inclou ADN: Super médico ADN: El estudio de las secuencias genéticas del ADN ayuda a los genetistas a comprender las enfermedades y poder tratarlas mejor.
Documentals
Durada: 55'
12.30
Mañanas de cine: Gran duelo al amanecer
En els violents deserts de l'Oest, qualsevol manera és bona per exercir el poder. No obstant això, alguns homes encara creuen en la llei.
Pel·lícules
Durada: 90'
14.00
Las recetas de Julie
Collioure-Languedoc
Programa gastronòmic protagonitzat per la presentadora i crítica gastronòmica Julie Andrieu.
Altres
Durada: 55'
14.55
Turquía, hermosa diversidad
La costa mediterránea
Turquia és un país de contrastos forts. Costes amb gran encant amb climes gairebé tropicals contrasten amb una naturalesa accidentada a l'interior.
Documentals
Durada: 55'
15.50
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 40'
16.30
Grandes documentales
Inclou Lobos errantes i Mirando al Atlántico: Francia, Islas del Canal, Inglaterra e Irlanda: Las islas y las costas de Europa occidental están bañadas por el Atlántico y surcadas por vientos del oeste que propician un clima suave y húmedo, con abundantes lluvias, unas tierras fértiles con gran variedad de hábitats, y una diversa vida silvestre, tanto animal como vegetal.
Documentals
Durada: 100'
18.10
Documenta2
Inclou El arte budista: un frágil patrimonio
Documentals
Durada: 60'
19.10
Las recetas de Julie
La región de Beaune
La Julie és a Borgonya i a Beaune, totes dues zones on hi ha una gran cultura del vi, al Departament de Côte d'Or.
Altres
Durada: 55'
20.05
Grandes diseños
El matrimoni format per la japonesa Tamayo i el britànic Nigel construeixen una casa japonesa, que li recordi a ella la seva infantesa, en un bosc de Monmouthshire, sud de Gal·les. Volen que el petit espai de maó, fred i humit, es converteixi en una casa de fusta àmplia i lluminosa.
Documentals
Durada: 45'
20.50
Atención obras
Programa que aborda la cultura en el seu sentit més ampli, amb especial atenció a les arts escèniques, la música i les arts plàstiques.
Altres
Durada: 60'
21.50
Historia de nuestro cine: Marco Antonio y Cleopatr
Quatre anys després de l'assassinat de Juli Cèsar, Roma està regida per un triumvirat format pel Marc Antoni, el Lèpid i l'Octavi. Durant una campanya militar al nord de l'Àfrica, el Marc Antoni coneix la Cleòpatra, s'enamora d'ella i s'oblida que la dona, la Fulvia, i el germà, el Lucio, han estat expulsats d'Itàlia.
Pel·lícules
Durada: 130'
00.00
La 2 noticias
Repàs a tota la informació d'actualitat des d'una òptica diferent.
Informatius
Durada: 30'
00.30
Tatort: la inspectora Lindholm
Habrá pena y dolor
La Lindholm passa les vacances a la Baixa Saxònia quan és requerida per investigar l'assassinat d'un home davant de la seva esposa. És la tercera víctima d'un mateix assassí, tot i que les víctimes no presenten un patró comú que les faci relacionar-se entre si.
Sèries
Durada: 90'
02.00
Metrópolis
Neomudéjar
Al programa d'avui es recorre la Neomudéjar, el centre d'arts d'avantguarda i residència artística que, des del 2013, ha transformat un antic taller ferroviari de Madrid, en laboratori d'experimentació i art emergent.
Altres
Durada: 30'
02.30
Conciertos de Radio 3
Sen Senra. Des de Vigo arriba Sen Senra, un músic emergent de recent aparició.
Altres
Durada: 30'
03.00
Las recetas de Julie
La región nizarda
La Julie va a conèixer la típica cuina nizarda, i passeja pel casc antic i fa tres receptes amb persones anònimes, amants de la cuina nizarda.
Altres
Durada: 55'
03.55
Documenta2
Inclou La inamovible Santa Sofía
Documentals
Durada: 55'
04.50
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 70'