Franja La 2

Dimarts, 20 agost de 2019
06.20
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
07.05
Yo soy Erasmus
Les beques Erasmus compleixen 30 anys i el programa vol conèixer diferents històries que han sorgit de les experiències viscudes gràcies a aquestes beques d'estudis de la Unió Europea.
Altres
Durada: 25'
07.30
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 30'
08.00
Las islas más salvajes de Indonesia
Reino de dragones
Una mostra de la flora i la fauna més salvatges d'Indonèsia.
Documentals
Durada: 50'
08.50
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 20'
09.10
Criaturas salvajes con Dominic Monaghan
Cobra escupidora gigante
Una emocionant sèrie de viatges i aventures que segueix l'actor i entusiasta de la vida silvestre Dominic Monaghan mentre explora els racons remots del planeta a la recerca d'alguns dels animals més rudes del món.
Documentals
Durada: 50'
10.00
Ruta Vía de la Plata
Dehesas y mercaderes
Sèrie documental de 14 episodis sobre aquesta important via de comunicació que s'utilitzava ja fa 3.000 anys, la Via de la Plata.
Documentals
Durada: 45'
10.45
Documenta2
Inclou La senda desde Jesucristo hasta Constantino: La era de los apóstoles: Junto con Jonathan Phillips, partiendo de Atenas, se siguen los éxitos y los fracasos de Pablo en Grecia y en Oriente Próximo, donde arriesgará su vida para sentar los cimientos del cristianismo y extender la doctrina más allá de sus raíces judías, lo que la transformará en un culto abierto a todo el mundo.
Documentals
Durada: 55'
11.40
Grandes diseños
Kevin McCloud presenta gent que ambiciona construir les cases dels seus somnis amb les seves pròpies mans des del principi fins al final.
Documentals
Durada: 50'
12.30
Mañanas de cine: Los buitres cavarán tu fosa
Després de la Guerra de Secessió, els assaltadors de diligències abunden. La Wells and Fargo organitza un grup de policies malcarats per acabar amb el problema, però els seus mètodes expeditius no convencen tothom.
Pel·lícules
Durada: 85'
13.55
Verano azul
La última función
Una tarda plujosa els nois es disfressen per passar l'estona. El Pancho passa davant d'un casalot abandonat i creu que veu un esperit. La colla, juntament amb el Chanquete i la Julia, van a registrar el casalot.
Sèries
Durada: 60'
14.55
Tierras extremas
Las caravanas de la sal de Danikil
La depressió de Danakil està situada al nord-oest d'Etiòpia. Des de fa mil anys, caravanes de camells han estat comprant i venent sal en aquesta terra on les temperatures es disparen fins als 63 graus. El programa acompanya un vell caravaner en el seu últim viatge cap a l'abrasador Danakil.
Documentals
Durada: 50'
15.45
Saber y ganar
Concurs diari en què els tres participants han de demostrar els seus coneixements i la seva agilitat mental a l'hora de contestar un autèntic bombardeig de preguntes.
Altres
Durada: 45'
16.30
Grandes documentales
Inclou Alma de elefante i La gran sequía: Empieza la sequía: La vall de Luangwa a Zàmbia és una gran extensió natural de l'Àfrica. La vida aquí experimenta dues estacions molt diferents, la humida i la seca, i aquesta és molt dura. Els animals s'han de conformar amb gorgs d'aigua que van desapareixent i han de lluitar amb una calor abrasadora.
Documentals
Durada: 100'
18.10
Documenta2
Inclou El color: el espectro de la ciencia: Los colores de la Tierra: Cada color de la natura és una prova del procés vital que ha donat forma a la Terra, i explica com ha arribat aquest món a ser com és. En aquest programa la física Helen Czerski busca els colors que expliquen la història del planeta Terra.
Documentals
Durada: 55'
19.05
El club de la lucha gastronómica de Jamie y Jimmy
Martin Clunes
El Jamie i el Jimmy han aconseguit la recepta de la paella mallorquina que l'actor Martin Clunes menjava durant les seves vacances de la infància a Mallorca. Costellam de porc i lluç amb espinacs completen el menú i la lluita gastronòmica se centra a promoure el consum de peix sostenible.
Altres
Durada: 45'
19.50
El Chef del Mar
Costa de la Luz
En aquest episodi l'Ángel navega per les aigües de l'estret de Gibraltar parant a Tarifa, Zahara de los Atunes i Barbate, municipis típicament pescadors de la província de Cadis.
Documentals
Durada: 50'
20.40
80 cm
Courel-Galicia
Juan José Ballesta fa un llarg viatge per la geografia i el paisatge espanyol, aprèn a reconèixer la natura, la vegetació i els animals, i porta a terme activitats relacionades amb la vida rural.
Documentals
Durada: 30'
21.10
Grandes diseños
Al comtat anglès de Suffolk, el Simon i la Jill converteixen dos estables, un d'ells una casa de la vila del segle XVI, en un conjunt habitable, lluminós i acollidor, unit per un cub de fusta i vidre. Una tasca difícil, ja que ha de conservar al màxim possible la deteriorada estructura de fusta.
Documentals
Durada: 50'
22.00
Frontera Europa
Avui l'espai porta històries de tràfic il·legal de mercaderies i persones, a més de conèixer el detector de mercaderies radioactives del port d'Algesires.
Altres
Durada: 45'
22.45
Frontera Europa
Al programa d'avui s'assisteix a diversos casos de control de mercaderies per part de la Vigilància Duanera i la Policia Nacional.
Altres
Durada: 45'
23.30
El círculo maléfico de Hitler
El auge de los sicofantes
En un punt crític de la guerra del 1942, la capacitat de fabricació armamentística d'Alemanya es veu amenaçada i Hitler tria l'arquitecte Albert Speer per millorar-la. Aquest nomenament desperta l'enveja i la intriga en el cercle intern de Hitler.
Documentals
Durada: 50'
00.20
Documentos TV
Inclou Los doctores del gen
Documentals
Durada: 60'
01.20
Pel·lícula: Red Army. La guerra fría sobre el hiel
Treball que narra els destins creuats de la Unió Soviètica i de l'equip d'hoquei sobre gel conegut com L'exèrcit roig, una dinastia única en la història de l'esport. L'excapità de l'equip, Slava Fetisov, evoca la seva trajectòria fora del comú, primer adulat com un heroi nacional i després condemnat com a enemic polític.
Pel·lícules
Durada: 80'
02.40
Festivales de verano
54º Heineken Jazzaldia, Moppa Elliott. Des del 54è Heineken Jazzaldia, actuació de Moppa Elliott: Unspeakable Garbage.
Altres
Durada: 75'
03.55
Documenta2
Inclou La senda desde Jesucristo hasta Constantino: Constantino: Constantí, després de Pau i de Jesús mateix, és la figura més influent del cristianisme. Ell va transformar el que encara era una secta que lluitava per sobreviure després de la gran persecució de Dioclecià, en la que seria la religió dominant de l'imperi romà.
Documentals
Durada: 50'
04.45
Grandes diseños
La Lucie i el Nat construeixen al comtat de Suffolk, a Anglaterra, una casa familiar, respectuosa amb el medi ambient, eficient i bonica. La Lucie, després de la mort del Nat, decideix continuar sola amb les obres, tot i que ha de modificar el disseny quan veu reduït el pressupost.
Documentals
Durada: 50'
05.35
Bubbles
Mabul-Sipadán
Sèrie documental sobre la fauna i la flora submarina, desenvolupada al llarg de 48.000 minuts sota l'aigua.
Documentals
Durada: 30'