Franja La 2

Dissabte, 15 juny de 2024
06.00
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 10'
06.10
Las rutas Capone
Vega del Tajo
El xef italià Roberto Capone viatja per les comarques espanyoles per descobrir i aprendre de la riquesa d'aquesta cultura gastronòmica.
Altres
Durada: 55'
07.05
Las rutas Capone
Valencia
El Roberto inicia aquesta nova ruta a bord d'un albuferenc, l'embarcació típica de la zona per navegar per l'Albufera.
Altres
Durada: 55'
08.00
Los conciertos de La 2
OCRTVE Tina Turner (Temporada 2023-2024). Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 95'
09.35
El escarabajo verde
Kilómetros de sueños
Un equip del programa puja a un tren de la companyia European Sleeper per viure l'experiència del viatge d'Amsterdam a Berlín. El ressorgiment dels trens nocturns que connecten grans ciutats europees té com a objectiu reduir l'impacte mediambiental dels viatges amb avió.
Altres
Durada: 25'
10.00
Agrosfera
Programa informatiu agropecuari i de turisme rural.
Altres
Durada: 35'
10.35
Para todos La 2
Montse Elías s'interessa per les dones que no aconsegueixen ser mares i analitza la feina de la fundació Espigoladors. A més, mostra la inclusió de nens sords a Kenya i també el voluntariat d'RTVE amb joves amb síndrome de Down.
Altres
Durada: 30'
11.05
Objetivo igualdad
Espai que vol impulsar la igualtat real entre dones i homes. Per aconseguir-ho, a través de reportatges i entrevistes s'exposen els problemes que generen la desigualtat i els estereotips sexistes i les seves possibles solucions.
Altres
Durada: 20'
11.25
En lengua de signos
Programa que resumeix l'actualitat del món per a les persones sordes, en llengua de signes.
Informatius
Durada: 30'
11.55
Caminos de la música
Mallorca. La visión
Dedicar-se a la música o a l'esport requereix una visió i un compromís molt exigents. Marta Moll de Alba en parla amb Josep Colom, un dels millors pianistes d'Espanya, i amb l'entrenador de tennis Toni Nadal.
Documentals
Durada: 30'
12.25
De tapas por España
Bilbao, de la revolución industrial al cambio
En aquest capítol es mostren les diverses cares de Bilbao: des de la part vella i els seus famosos 7 carrers fins a la zona de l'Eixample i les ribes de la ria, on brilla el Museu Guggenheim.
Documentals
Durada: 45'
13.10
Tendido cero
Programa taurí que repassa l'actualitat de les fires i els esdeveniments que tenen lloc a les places de tot el món.
Altres
Durada: 45'
13.55
Lugares sagrados
El Rey Arturo
La majoria dels experts creuen que el Rei Artús va ser simplement una figura mítica. Però noves proves procedents dels antics llocs sagrats de la Gran Bretanya suggereixen que els mites es podrien basar en fets.
Documentals
Durada: 55'
14.50
La costa británica de Kate Humble
Conwy
Kate Humble camina per una costa muntanyosa que allotja dues de les destinacions turístiques més populars del nord de Gal·les: la ciutat medieval emmurallada de Conwy i el resort victorià de Llandudno.
Documentals
Durada: 45'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, els dissabtes i diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors que proven de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Edén: paraísos remotos: Alaska: la última frontera i Ningaloo. La maravilla del océano de Australia: Colisiones: La història de Ningaloo és una lletania de col·lisions i cataclismes poderosos. Les antigues criatures, tant les diminutes com les enormes, encara prosperen a Ningaloo, al terra, sota terra i a l'aigua.
Documentals
Durada: 105'
18.05
La costa británica de Kate Humble
Northumberland
Kate Humble camina un tram de 15 milles de St Oswald's Way, a Northumberland. A diferència de les seves altres caminades, aquesta es divideix en dos dies, de manera que la Kate pot gaudir dels paisatges i les estrelles. El seu punt de partida és el pintoresc poble d'Alnmouth, i es trasllada fins a les illes Farne.
Documentals
Durada: 45'
18.50
Jardines con historia
Casita del Príncipe y Casita del Infante, El Escorial
Al vessant sud de la Serra de Guadarrama, prop del monestir d'El Escorial, hi ha dos palauets amb els seus jardins envoltats de bosc. El 1771, el monarca Carles III va ordenar la construcció d'aquestes cases per a dos dels seus fills: l'infant Gabriel de Borbó i el futur rei Carles IV.
Documentals
Durada: 30'
19.20
Lugares sagrados
Los Mayas
En els antics documents coneguts com a còdexs, els escribes maies hi feien elaborats càlculs matemàtics, cosa que revela la seva fascinació per l'astronomia i el cel. Però també creien en un altre gran regne, un submon sobrenatural que era tan misteriós com el cosmos.
Documentals
Durada: 55'
20.15
Paul va a Hollywood
El sur profundo
Paul Hollywood es dirigeix cap a les costes més càlides del sud profund dels Estats Units i gaudeix de shrimp and grits a Savannah i d'un inoblidable gumbo a la ciutat del jazz, a Nova Orleans.
Documentals
Durada: 45'
21.00
Fortaleza: La historia del espía que salvó a Europ
Fortalesa va ser el nom d'aquella operació d'engany que va protagonitzar Juan Pujol García i que va salvar milers de vides a Normandia. L'agent doble més decisiu de la Segona Guerra Mundial començava a esborrar les seves empremtes en els primers mesos de 1945. Havia enganyat Hitler i tot el Servei Secret de l'Alemanya nazi, que encara confiaven en ell, i mai van deixar de fer-ho. Mentrestant, el Servei d'Intel·ligència britànic, l'MI5, l'homenatjava en secret. Es revela la trajectòria vital d'aquell espanyol, Juan Pujol García, conegut pels britànics com Garbo, i s'analitza el missatge que la seva història ofereix a Europa avui.
Documentals
Durada: 60'
22.00
El cine de La 2: 4 días
Deu anys de consum d'heroïna han deixat en ruïnes la vida de la Molly. Una nova medicina pot ajudar-la a començar de nou si és capaç de mantenir-se neta durant quatre dies, cosa que mira d'aconseguir amb l'ajuda de la seva mare, la Deb, una dona d'idees fèrries. L'amor que totes dues es professen es veu posat a prova com mai abans a la vida.
Pel·lícules
Durada: 100'
23.40
La noche temática
Inclou Bull Run i Miénteme
Documentals
Durada: 125'
01.45
China, operaciones secretas
Després d'un segle d'influència occidental, la Xina està disposada a canviar l'Ordre Mundial per al 2049, data en què pretén instaurar la seva hegemonia comercial, militar i tecnològica a tot el món. Durant les darreres dècades, les democràcies occidentals no han estat previngudes en la seva relació amb la Xina. Europa i els Estats Units van obrir les portes comercials i van intensificar relacions d'associació industrial i científica, aparentment inofensives, sota el mantell de l'amistat. Però la realitat era una altra. Occident, preocupat pel terrorisme islamista, va subestimar les capacitats d'intel·ligència xineses destinades a aconseguir les ambicions de Pequín.
Altres
Durada: 55'
02.40
Documenta2
Inclou Grandes misterios de la ciencia: El lado oculto de la Luna: La Lluna té un costat ocult a la vista que és sorprenentment diferent: muntanyenc, amb cràters profunds i una escorça més gruixuda. Ara, els científics intenten esbrinar per què el costat visible de la Lluna és totalment diferent d'aquell que no veiem mai.
Documentals
Durada: 50'
03.30
Documenta2
Inclou Grandes misterios de la ciencia: Supertormentas solares: Com més t'allunyes de la superfície del Sol, més calor fa. És un misteri que ha perseguit els científics durant dècades. Aquests darrers anys s'ha llançat una flota de noves sondes espacials per esbrinar quan es produiran noves tempestes solars.
Documentals
Durada: 55'
04.25
Documenta2
Inclou Grandes misterios de la ciencia: La edad del universo: Methuselah és una de les estrelles més misterioses que s'han descobert mai. La seva revelació va commocionar la comunitat astronòmica, ja que, després d'analitzar-lo, l'estel semblava ser més antic que l'univers mateix.
Documentals
Durada: 50'
05.15
Turismo rural en el mundo
Líbano
A la vora del mar Mediterrani hi ha un petit país muntanyós: el Líban. Aquesta terra mil·lenària, bressol de civilitzacions ancestrals, amaga unes serralades majestuoses, unes grutes recòndites, uns congostos impossibles i uns boscos dominats per l'arbre nacional: el cedre.
Documentals
Durada: 35'
05.50
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 10'