Franja #0

Dilluns, 23 setembre de 2024
06.05
O.J.: Made in America
La policía llegó a Bundy Drive a las 4:25 de la madrugada del 13 de junio de 1994. Era una escena de asesinato espantosa, claramente el resultado de una confrontación violenta que había dejado a dos personas muertas, una de ellas la esposa de O.J.
Documentals
Durada: 130'
08.15
Fantasmas
Un día perfecto
Una fuerte nevada fastidia el día de la boda en la mansión. Mientras Mike va a buscar al sacerdote, Alison se queda en la casa con los fantasmas intentando salvar la situación.
Sèries
Durada: 28'
08.43
Fantasmas
El fantasma de la Navidad
La familia de Mike llega a la mansión para celebrar la Nochebuena y las tensiones van aumentando durante la cena. Julian rememora la noche en que murió.
Sèries
Durada: 35'
09.18
Kroos. La familia y el fútbol
Esports
Durada: 73'
10.31
DeportePlus+
Esports
Durada: 90'
12.01
Twitter en la era de Elon Musk
Documentals
Durada: 52'
12.53
Twitter en la era de Elon Musk
Documentals
Durada: 57'
13.50
Festival de San Sebastián
Día 3.
Altres
Durada: 30'
14.20
Helen Mirren, desafiante y majestuosa
Helen Mirren és considerada no només una icona del cinema, sinó també una estrella de la televisió i el teatre. Des de la dècada dels 60, la seva carrera brillant ha captivat per la força de les seves interpretacions. Guanyadora de la Triple Corona de l'Actuació, és considerada una de les millors actrius de tots els temps. Sovint associada a papers de dones poderoses en pel·lícules com La Reina o Catalina La Grande, és també una gran activista feminista. L'actriu calidoscòpica que ha estat sempre l'ha ajudat a acumular amb avidesa papers grans i també petits; a interpretar amb estil un ampli ventall de personatges; a assumir amb goig tota la complexitat del que és femení, totes les mirades i totes les condicions, i a convertir-se en totes les dones, i fins i tot ha arribat a transformar el Pròsper de Shakespeare en Pròspera. I tot això sense perdre mai l'autoironia típica britànica.
Documentals
Durada: 57'
15.17
Pel·lícula: La gran mentira
L'estafador professional Roy Courtnay té al punt de mira la Betty McLeish, una dona rica que acaba de quedar-se vídua. El seu objectiu és quedar-s'ho tot. No obstant això, a mesura que es van coneixent, el que havia de ser una altra senzilla estafa en la seva carrera delictiva es converteix en un joc perillós.
Pel·lícules
Durada: 105'
17.02
Pel·lícula: Milli Vanilli: Girl You Know It's True
A finales de los 80 y principios de los 90, el alemán Rob Pilatus y el francés Fab Morvan forman la banda Milli Vanilli, que pronto se convierte en un fenómeno musical. Con canciones enormemente populares, arrasan en las listas de éxitos de todo el mundo. Fab y Rob parecen tener una gran carrera por delante, hasta que se descubre que ellos no son quienes cantan sus canciones. Lo que sigue es uno de los mayores colapsos en la historia de la música. Tras el escándalo sobre el fraude, su ascenso meteórico a la fama acaba siendo eclipsado por su devastadora caída.
Pel·lícules
Durada: 118'
19.00
Festival de San Sebastián
Día 4.
Altres
Durada: 30'
19.30
El detector de mentiras
Treball que mostra l'evolució de les estratègies per combatre el crim amb el detector de mentides, un invent enaltit durant les primeres dècades del segle XXl com a eina infal·lible. A principis del segle passat, tres investigadors: l'oficial de policia John Larson, Leonarde Keeler i el psicòleg William Marston, van afirmar que podien saber si algú estava mentint utilitzant una màquina. Un instrument polèmic que en un principi va ser emprat contra el crim per evitar l'ús de la violència policial.
Documentals
Durada: 55'
20.25
Ilustres ignorantes
Bancos
Programa que intenta trobar respostes a totes les preguntes ridícules que tothom es planteja en la seva vida diària. El que compta no és trobar les respostes encertades, sinó l'enginy, l'humor, l'interès i l'insòlit desenvolupament de cadascuna d'elles.
Altres
Durada: 35'
21.00
El día después
Esports
Durada: 120'
23.00
El consultorio de Berto
Huella de calor glúteo
Altres
Durada: 29'
23.29
Leo talks
Tecnología
Altres
Durada: 27'
23.56
Festival de San Sebastián
Día 4.
Altres
Durada: 25'
00.21
María Antonieta
La perra austríaca
María Antonieta está embarazada por fin, pero su reputación es atacada cuando aparecen panfletos explícitos en Versalles que cuestionan la legitimidad de su futuro hijo. El castillo se cierra y se investiga para descubrir al traidor.
Sèries
Durada: 57'
01.18
París, ciudad del amor
Una història que comença durant el Segon Imperi, recorre la Belle Époque i es desferma amb els bojos anys vint. El documental repassa un segle que ha vist, amb l'arquitectura haussmaniana, com es transformava la ciutat com mai abans ho havia fet, fins a convertir-se en la capital del món dels plaers i l'amor.
Documentals
Durada: 56'
02.14
LeMond: un americano en París
Documentals
Durada: 97'
03.51
El tercer tiempo
Esports
Durada: 120'
05.51
Transworld sport
Esports
Durada: 52'