Franja Cuatro

Divendres, 2 juny de 2023
07.00
El zapping de surferos: lo mejor
Espai que recull els millors moments i les imatges més impactants i curioses emeses en les diferents cadenes de televisió, tant nacionals com internacionals.
Altres
Durada: 30'
07.30
Mejor llama a Kiko
Espai de venda de productes de tot tipus.
Altres
Durada: 35'
08.05
Alerta Cobra
Hacker de coches
La filla del Semir, la Dana, aconsegueix tenir el seu propi cotxe quan fa 19 anys. Però mentre el prova amb la seva mare, l'Andrea, uns mafiosos prenen el control de l'automòbil i segresten la família del Semir.
Sèries
Durada: 55'
09.00
Heldt
Todo es diferente
Mig any després d'abandonar precipitadament el país per dur a terme una investigació privada a Mallorca, el Heldt torna per reprendre la seva vida. No obstant això, el Departament de Policia de Bochum ja l'ha substituït pel comissari Ian Kramer.
Sèries
Durada: 45'
09.45
Heldt
Canción triste de Bochum
L'endemà d'una actuació pèssima en una festa del personal de la policia, Rodolf Kern és trobat mort. Així mateix, la seva filla, la Sara, informa de dos intents de robar la caixa forta.
Sèries
Durada: 45'
10.30
Alerta Cobra
Animales salvajes
El Ben es veu involucrat en una persecució perillosa per carretera. Gràcies a la seva intervenció, un home perseguit per un gàngster finalment aconsegueix escapar. L'home necessita tornar al seu cotxe, que té una càrrega poc habitual: un porc domèstic.
Sèries
Durada: 50'
11.20
Alerta Cobra
Decisión solitaria
El Semir, el Chris i els seus companys de feina ajuden oficialment l'Oficina Federal d'Investigació Criminal. L'objectiu de l'operació és capturar Roman Zysen, el cap d'una banda internacional especialitzada a robar limusines exclusives.
Sèries
Durada: 55'
12.15
Alerta Cobra
El más buscado
Un ric hereu ha estat segrestat. Els investigadors se centren en la seva parella, la Jenny Dorn, que, per acabar-ho d'embolicar, també és al punt de mira de l'FBI.
Sèries
Durada: 60'
13.15
En boca de todos
Espai que té com a objectiu acostar als espectadors les notícies sobre política i societat més comentades del dia, contextualitzant-les a través d'un grup d'experts i col·laboradors que aporten una visió clara i concreta de cadascun dels temes que es tracten en el programa.
Altres
Durada: 125'
15.20
Noticias Deportes Cuatro
Programa d'informació i actualitat esportiva.
Esports
Durada: 20'
15.40
Todo es mentira
Amb l'actualitat i l'humor per bandera, aquest espai parla del món de la política, la societat, la televisió, els esports i la cultura i el sotmet a la seva inconfusible visió de l'univers.
Altres
Durada: 80'
17.00
Todo es mentira bis
Continuació del programa que analitza l'actualitat amb humor i ironia.
Altres
Durada: 60'
18.00
Cuatro al día
Espai d'actualitat que analitza, mitjançant diferents seccions, tot el que passa a Espanya i al món sencer.
Altres
Durada: 120'
20.00
Cuatro al día a las 20 h
Espai d'actualitat que analitza, mitjançant diferents seccions, tot el que passa a Espanya i al món sencer.
Altres
Durada: 45'
20.45
Noticias Deportes Cuatro
Programa d'informació i actualitat esportiva.
Esports
Durada: 15'
21.00
El tiempo
Espai dedicat a la informació meteorològica nacional.
Altres
Durada: 10'
21.10
First Dates
Programa en què dos solters, sense distinció d'edat, raça o orientació sexual, estan disposats a gaudir i deixar-se endur pel misteri, la sorpresa i les emocions d'una autèntica cita a cegues.
Altres
Durada: 50'
22.00
El blockbuster: La Bella y la Bestia
Història de la Bella, una jove bonica, llesta i independent a qui una bèstia fa presonera al seu castell. Malgrat els seus temors inicials, la jove es fa amiga dels habitants encantats del castell i descobreix que, més enllà de l'espantosa aparença de la Bèstia, a l'interior hi amaga un cor gran i noble, el de l'autèntic Príncep.
Pel·lícules
Durada: 155'
00.35
Cine Cuatro: Los ángeles de Charlie
La Natalia, la Dylan i l'Alex són tres investigadores privades amb una missió: localitzar el Knox, un geni de la informàtica que va ser segrestat després d'inventar un sistema d'identificació per veu.
Pel·lícules
Durada: 105'
02.20
The Game Show
Espai en el qual es repassen les millors estratègies de joc per a la ruleta, el black jack i el pòquer.
Altres
Durada: 40'
03.00
En el punto de mira
La costa catalana
Programa de reportatges en què un equip de reporters fa investigacions en profunditat des de diferents angles per arribar al fons de la qüestió.
Altres
Durada: 75'
04.15
Puro Cuatro
Espai dedicat a nous talents musicals del panorama espanyol.
Altres
Durada: 95'