Programació Antena.Neox

Dissabte, 6 juliol de 2024
06.00
Mutant busters
Inclou , , i
Infantils
Durada: 60'
07.00
VeraNeox Kidz
Inclou Pokémon, Pokémon Blanco: Victini y Zekrom, Campeones: Oliver y Benji i Oliver y Benji. Campeones hacia el mundial: Emisión de los capítulos 1 y 2.
Infantils
Durada: 210'
10.30
El príncipe de Bel Air
Cambio de Personalidad
Emissió dels capítols La clase de Jazz, El estudio o el amor, Tiro Banks i Cambio de Personalidad.
Sèries
Durada: 110'
12.20
Los Simpson
El hombre mono
Emissió dels capítols El Homer de Sevilla, Millie, el huerfanito, Grúa-boy de medianoche, Kill Gill: Vol. I-II, Crecer en Springfield, La esposa acuática, Las chicas solo quieren sumar i El hombre mono.
Sèries
Durada: 190'
15.30
Pel·lícula: Ocean's Twelve: Uno más entra en juego
Han passat tres anys des que Danny Ocean i el seu equip van dur a terme un dels atracaments més audaços i lucratius de la història en robar al despietat empresari Terry Benedict. Mentre ell mira de venjar-se, la banda intenta dur a terme tres atracaments espectaculars a tres llocs diferents.
Pel·lícules
Durada: 150'
18.00
Pel·lícula: Atrapa a un ladrón
El detectiu de Hong Kong Bennie Black ha estat seguint durant dècades un conegut cap de la delinqüència, Victor Wong. Quan la jove neboda del Bennie, la Samantha, es fica en problemes amb el sindicat del crim del Wong, el detectiu intenta localitzar l'única persona que pot ajudar-lo, Connor Watts.
Pel·lícules
Durada: 120'
20.00
Pel·lícula: Espías como nosotros
Durante la Guerra Fría, Emmett y Austin, dos funcionarios estadounidenses incompetentes y de bajo nivel, son reclutados para completar una misión secreta de la CIA. Cuando les dejan caer en mitad de la frontera entre la URSS y Pakistán, ambos están convencidos de que son espías, pero pronto descubren que ellos tan solo son señuelos.
Pel·lícules
Durada: 120'
22.00
Pel·lícula: Reminiscencia
El Nick Bannister, un investigador privat que s'endinsa en el món fosc i seductor del passat, ajuda els seus clients a recuperar records perduts. Viu a la vora de la costa de Miami, que es troba submergida en gran part sota el mar. Un dia, la seva vida canvia quan apareix la Mae, una nova clienta. Tot i que la Mae només va a la consulta per trobar un objecte perdut, es converteix en una obsessió perillosa. Mentre el Bannister intenta trobar el motiu de la desaparició de la Mae, descobreix una violenta conspiració.
Pel·lícules
Durada: 145'
00.25
Pel·lícula: Millennium: Lo que no te mata te hace
La jove pirata informàtica Lisbeth Salander i el periodista Mikael Blomkvist es veuen atrapats en una xarxa d'espies, ciberdelinqüents i funcionaris corruptes.
Pel·lícules
Durada: 115'
02.20
Pokerstars en vivo
Altres
Durada: 25'
02.45
The Game Show
Espai en el qual es repassen les millors estratègies de joc per a la ruleta, el black jack i el pòquer.
Altres
Durada: 45'
03.30
Minutos musicales
Música en directe interpretada per artistes de primer nivell. Un espai pensat i dissenyat per als amants de la música.
Altres
Durada: 150'