Programació 33

Dijous, 30 novembre de 2023
06.00
Wow! English Method
Programa per aprendre anglès a través de vídeos educatius protagonitzats per l'Steve i la Maggie. Inclou històries i cançons que ajuden els nens i nenes a escoltar, reaccionar i parlar anglès mentre es diverteixen.
Infantils
Durada: 23'
06.23
Ideafix i els irreductibles
Inclou La festa de Tutatis i Fusta d'irreductible
Infantils
Durada: 23'
06.46
La colla de la selva al rescat!
Inclou Operació Drac i Plàtans flamejats
Infantils
Durada: 24'
07.10
Súper 4
La reina dels àliens. Quatre personatges playmobil que no poden ser més diferents es mouen entre mons, tant del passat com del futur.
Infantils
Durada: 13'
07.23
Els germans Kratt
Ponis salvatges. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 22'
07.45
La vida en calçotets
Nadal a l'estiu. El Jipé, el Pedro i l'Issa són tres amics preadolescents disposats a fer el que calgui per deixar de ser uns perdedors i esdevenir populars.
Infantils
Durada: 13'
07.58
Agent Binky: Mascotes de l'univers
Inclou Fuig, resplendor i Estació espacial lleugera
Infantils
Durada: 22'
08.20
Titó
Excursió al parc d'aventura. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 10'
08.30
El Mic i els seus amics
Núvols de cotó. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
08.40
Petit
Res-no-sap. El Petit és el més petit de la classe, i per això rep el seu nom, però, a més, és el més curiós i imaginatiu. A través de la seva mirada, veiem el món tenyit amb el seu l'enginy i la seva originalitat.
Infantils
Durada: 8'
08.48
Pirata i Capitano
Qui s'ha menjat l'illa Flotant? A bord de la Calavera Rosa, la Pirata i la seva fidel tripulació naveguen pel Gran Oceà buscant tresors al fons del mar.
Infantils
Durada: 12'
09.00
Pfffirates
El tresor del caiptà Marduc. A l'illa de Calipso, la capitana Lamar ha muntat un campament per a aprenents de pfffirata juntament amb el senyor Duncan i el seu lloro. Els nois i les noies que hi van s'han dividit en tres equips que han de fer exercicis i proves per aprendre a treballar en equip, vèncer la por i arribar a ser la pròxima generació de pfffirates.
Infantils
Durada: 11'
09.11
Dino tren
En Kenny Kentrosaure! Els infants, en la seva fascinació pels dinosaures i els trens, mostren un gran interès per la ciència i pels valors de la solidaritat i l'amistat.
Infantils
Durada: 12'
09.23
Dot.
Inclou Tresor perdut i tresor trobat i El misteri de la història
Infantils
Durada: 21'
09.44
Zoom, el dofí blanc
Inclou El so misteriós i Tres homes i un dofí
Infantils
Durada: 24'
10.08
Ideafix i els irreductibles
Inclou El retrat d'en Labiè i El colomar infernal
Infantils
Durada: 23'
10.31
Vicky, el viking
Inclou Cants de sirena i Nàufrags
Infantils
Durada: 24'
10.55
Els Dalton
Inclou El zoo dels Dalton, La bella i les bèsties, La inspectora Dalton, El pastís dels Dalton i El gos ideal
Infantils
Durada: 35'
11.30
Súper 4
Inclou Missió Alex i Endavant, Ruby!
Infantils
Durada: 24'
11.54
Les noves aventures de Peter Pan
Encallats. Cada dia, quan es fa fosc, el Peter Pan i la Campaneta es presenten sense falta a casa dels Darling per emporar-se la Wendy, el John i el Michael al País de Mai Més, el paradís dels somnis, allà on les aventures més esbojarrades sempre es fan realitat.
Infantils
Durada: 22'
12.16
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Intuïció. La Marinette sembla una adolescent normal i corrent, però la jove porta una atrafegada doble vida. Quan no està somiant desperta amb el seu adorat Adrien, es transforma en la superheroïna Ladybug.
Infantils
Durada: 21'
12.37
Robin Hood, el trapella de Sherwood
Inclou Astut com una guineu i La caixa forta dels impostos
Infantils
Durada: 23'
13.00
Les Sisters
Inclou Avui, bugada i Un desastre de germanes
Infantils
Durada: 23'
13.23
Els germans Kratt
Inclou Sota l'estany glaçat i A la recerca del puma de Florida
Infantils
Durada: 42'
14.05
One piece
Inclou En Sanji s'infiltra al tren de mar! La lluita enmig de la tempesta i La Nami plora amb l'ànima! La resurrecció del barret de palla
Infantils
Durada: 47'
14.52
Inuyasha
El cor d'en Naraku. L'estudiant Kagome, que de sobte apareix al Japó feudal, s'ajunta amb el mig dimoni Inuyasha per recuperar les restes d'una joia sagrada.
Infantils
Durada: 25'
15.17
El xai Shaun
Inclou La gran persecució, La garsa i Operació Pidsley
Infantils
Durada: 19'
15.36
L'hora del Timmy
El Timmy fa de nadó. Sèrie que explica la vida del Timmy, un xai que acaba de fer 3 anys i comença a anar a l'escola.
Infantils
Durada: 10'
15.46
Una mà de contes
La princesa més fina del món. Programa que convida a endinsar-se en el món de l'art i la literatura, de la música i dels mitjans audiovisuals de la mà dels contes. Són contes de viatges, del món, d'animals o de por, fets amb dinar o amb objectes quotidians, entre altres.
Infantils
Durada: 9'
15.55
El Mic i els seus amics
Formes! Formes! El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
16.05
Els contes de la Pinya
Pinotxo. Espai en què el comunicador Òscar Dalmau i la seva gosseta Pinya expliquen contes per anar a dormir.
Infantils
Durada: 8'
16.13
Els contes de la Masha
Inclou En Barbablava i El vedell de palla
Infantils
Durada: 13'
16.26
Zoom, el dofí blanc
L'abisme de Maotou. El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 12'
16.38
Agent Binky: Mascotes de l'univers
Inclou Tots contra tots i Una mosca al pèl
Infantils
Durada: 22'
17.00
Petit
Ancestral. El Petit és el més petit de la classe, i per això rep el seu nom, però, a més, és el més curiós i imaginatiu. A través de la seva mirada, veiem el món tenyit amb el seu l'enginy i la seva originalitat.
Infantils
Durada: 8'
17.08
Una mà de contes
El pont del diable. Programa que convida a endinsar-se en el món de l'art i la literatura, de la música i dels mitjans audiovisuals de la mà dels contes. Són contes de viatges, del món, d'animals o de por, fets amb dinar o amb objectes quotidians, entre altres.
Infantils
Durada: 9'
17.17
El Mic i els seus amics
Una cançó per fer sortir els cargols. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
17.27
Els contes de la Pinya
La Ventafocs. Espai en què el comunicador Òscar Dalmau i la seva gosseta Pinya expliquen contes per anar a dormir.
Infantils
Durada: 6'
17.33
L'hora de berenar
Escola Les Mimoses i Escola Mas Prats
Espai en què alumnes de diverses escoles proposen idees variades per a un berenar sa i original.
Altres
Durada: 3'
17.36
Titó
Excursió al futur. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 10'
17.46
La família Teixó-Guineu
Inclou Les petites delícies de la Iolanda i La tómbola
Infantils
Durada: 25'
18.11
Polinópolis
La Nena Victoriana-La primera vegada que vaig resoldre un misteri. El Milo és un nen que viu a Polinòpolis, un poble molt particular. Allà hi conviu tota mena d'éssers fantàstics, com els seus amics, que tenen formes i atributs variats i sobrenaturals. Aquesta colla singular travessa l'aventura de créixer i de viure per primera vegada experiències i desafiaments.
Infantils
Durada: 10'
18.21
Els germans Kratt
Que llestos, els elefants! Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 21'
18.42
El carrer Scream
Inclou Futbolmonstre i La fada de les dents
Infantils
Durada: 21'
19.03
Què deu ser?
Les decisions. L'Hug té molta curiositat i no para de fer-se preguntes. Amb la Lily i el Fèlix, els seus dos millors amics, xerren i aprenen a reflexionar i a formar-se les seves pròpies opinions.
Infantils
Durada: 5'
19.08
La vida en calçotets
A treballar. El Jipé, el Pedro i l'Issa són tres amics preadolescents disposats a fer el que calgui per deixar de ser uns perdedors i esdevenir populars.
Infantils
Durada: 11'
19.19
El món genial del Tom Gates
Aire lliure. Al Tom Gates li encanten les gofres amb caramel, jugar amb el seu millor amic Derek i tocar amb el grup que tenen tots dos. També li agrada dibuixar, fer treballs manuals, cantar i fer bromes a la seva germana Dèlia, tot i que sempre està de mal humor, entre moltes altres coses.
Infantils
Durada: 11'
19.30
Info K
Informatiu infantil i juvenil. L'espai fa un èmfasi especial en temes relacionats amb la quotidianitat dels nens i les nenes amb diversitat funcional, en les iniciatives o propostes que tinguin per objectiu posar en valor la llengua catalana i en aspectes relacionats amb la salut sexual.
Infantils
Durada: 15'
19.45
Ronja, la filla del bandoler
El conflicte interminable (II). La Ronja és l'única filla del cap d'un grup de bandolers. Quan fa 10 anys, el seu pare decideix que ha de seguir els seus passos. La Ronja descobreix les meravelles i els perills que amaga el bosc i de seguida s'espavila i aprèn a superar la por.
Infantils
Durada: 25'
20.10
Beta Podcast
El calendari d'advent i la Kai patge reial. Lola, Grau, Kai i Jan, els quatre integrants de Beta, es reuneixen, al magatzem on viuen, per parlar dels temes que els interessen, els motiven i els preocupen.
Infantils
Durada: 10'
20.20
Ràndom
Espai que realitza un recorregut per diferents temes i formats com ara la música, els videojocs, l'anime, les tendències a les xarxes socials i el cinema, entre moltes altres coses, i genera un debat crític i divers. A més, es fan connexions en directe i els espectadors es converteixen en creadors de contingut mentre decideixen el rumb del programa.
Altres
Durada: 25'
20.45
La casa d'Anubis
La casa de la desconfiança. Nina Martin arriba a Anglaterra per estudiar en un internat, on li han assignat una residència envoltada de misteri anomenada la Casa d'Anubis. La desaparició de la Joy, una de les alumnes, és el punt de partida d'una sèrie d'esdeveniments enigmàtics que marquen tot el curs escolar.
Infantils
Durada: 22'
21.07
El detectiu Conan
Inclou El policia desaparegut i L'amagatall de la foto negra (I)
Infantils
Durada: 48'
21.55
El gran dictat
Concurs cultural que premia l'ús correcte de la llengua catalana.
Altres
Durada: 20'
22.15
Quan arribin els marcians
Ballar no té data de caducitat i Adriano Galante
Tres ballarins veterans, Montse Colomé, Anna Briansó i Toni Jodar, expliquen i ensenyen que els anys no els han fet perdre les ganes de ballar. A continuació, el programa conversa amb el músic, poeta i performer Adriano Galante.
Altres
Durada: 25'
22.40
El documental: Fauna
En un bosc als afores de Barcelona, un pastor i el seu ramat viuen al costat d'un centre de recerca en sanitat animal on s'investiga una vacuna per a la covid-19.
Pel·lícules
Durada: 80'
00.00
Clipping
Espai que ofereix una àmplia selecció de clips de qualitat per mostrar l'actualitat de la creació musical i audiovisual. El programa dona cabuda als artistes i realitzadors per abordar una producció anual de més d'un miler de videoclips en català.
Altres
Durada: 30'
00.30
Pel·lícula: Love Me Not
En un campament militar al desert, la Salomé és la filla del comandant corrupte Antipas. Un poderós exèrcit internacional assigna al regiment la tasca de protegir un home misteriós, empresonat en una cova per les seves prediccions subversives. La Salomé acaba obsessionada amb el presoner, mentre tots els homes del campament ho estan amb ella.
Pel·lícules
Durada: 75'
01.45
El documental: Fauna
En un bosc als afores de Barcelona, un pastor i el seu ramat viuen al costat d'un centre de recerca en sanitat animal on s'investiga una vacuna per a la covid-19.
Pel·lícules
Durada: 75'
03.00
Somiem el futur
L'entreteniment del futur
Els parcs temàtics, el cinema i els videojocs. Aquestes formes d'entreteniment veuen el futur de la realitat virtual com una autèntica revolució. Actualment, les ulleres de realitat virtual són accessibles a molta gent, i permeten als usuaris submergir-se en nous mons espectaculars.
Documentals
Durada: 45'
03.45
Boscos
Boscos de Pi Blanc, Montserrat
Martí Boada puja a Montserrat, una muntanya envoltada de boscos de pi blanc víctimes de dos grans incendis als anys 80 i 90.
Documentals
Durada: 25'
04.10
Karakia
Nadia, set vides en una
Espai divulgatiu que utilitza la gastronomia per aproximar-se a la cultura dels immigrants de Catalunya.
Altres
Durada: 40'
04.50
Thalassa
El somni de Califòrnia
Espai de reportatges sobre natura.
Altres
Durada: 10'
05.00
L'illa del tresor
Antonio Miró
Espai particular en què personatges del món de l'art i de la cultura parlen sobre els temes més diversos. Els presentadors compten amb la col·laboració de les actrius Isabel Bres, Georgina Cardona i Karla Junyent.
Altres
Durada: 25'
05.25
L'illa del tresor
Dani Nel·lo
Espai particular en què personatges del món de l'art i de la cultura parlen sobre els temes més diversos. Els presentadors compten amb la col·laboració de les actrius Isabel Bres, Georgina Cardona i Karla Junyent.
Altres
Durada: 30'
05.55
Videoclips
Espai musical.
Altres
Durada: 5'