Programació 33

Divendres, 1 desembre de 2023
06.00
Wow! English Method
Programa per aprendre anglès a través de vídeos educatius protagonitzats per l'Steve i la Maggie. Inclou històries i cançons que ajuden els nens i nenes a escoltar, reaccionar i parlar anglès mentre es diverteixen.
Infantils
Durada: 23'
06.23
Ideafix i els irreductibles
Inclou El colomar infernal i L'ou a la romana
Infantils
Durada: 23'
06.46
La colla de la selva al rescat!
Inclou Assalt a la colla i El club de fans
Infantils
Durada: 24'
07.10
Súper 4
Un desafiament colossal. Quatre personatges playmobil que no poden ser més diferents es mouen entre mons, tant del passat com del futur.
Infantils
Durada: 13'
07.23
Els germans Kratt
La succió de l'os peresós. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 22'
07.45
La vida en calçotets
Les notícies dels calçotets. El Jipé, el Pedro i l'Issa són tres amics preadolescents disposats a fer el que calgui per deixar de ser uns perdedors i esdevenir populars.
Infantils
Durada: 13'
07.58
Agent Binky: Mascotes de l'univers
Inclou Justa la fusta i La nau dels gelats
Infantils
Durada: 22'
08.20
Titó
Excursió amb cavalls. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 10'
08.30
El Mic i els seus amics
La Mosca juga amb la llana. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
08.40
Petit
Ancestral. El Petit és el més petit de la classe, i per això rep el seu nom, però, a més, és el més curiós i imaginatiu. A través de la seva mirada, veiem el món tenyit amb el seu l'enginy i la seva originalitat.
Infantils
Durada: 8'
08.48
Pirata i Capitano
Un perfum monstruós. A bord de la Calavera Rosa, la Pirata i la seva fidel tripulació naveguen pel Gran Oceà buscant tresors al fons del mar.
Infantils
Durada: 12'
09.00
Pfffirates
Una mica d'aire fresc. A l'illa de Calipso, la capitana Lamar ha muntat un campament per a aprenents de pfffirata juntament amb el senyor Duncan i el seu lloro. Els nois i les noies que hi van s'han dividit en tres equips que han de fer exercicis i proves per aprendre a treballar en equip, vèncer la por i arribar a ser la pròxima generació de pfffirates.
Infantils
Durada: 11'
09.11
Dino tren
El Don i els Troodons. Els infants, en la seva fascinació pels dinosaures i els trens, mostren un gran interès per la ciència i pels valors de la solidaritat i l'amistat.
Infantils
Durada: 12'
09.23
Dot.
Inclou En record de l'Ogopogo i El que es deixa, es torna
Infantils
Durada: 21'
09.44
Zoom, el dofí blanc
Inclou La ira del déu Tauró i L'illot en perill
Infantils
Durada: 24'
10.08
Ideafix i els irreductibles
Inclou Molles de pa i circ i La competició de bastet
Infantils
Durada: 23'
10.31
Vicky, el viking
Inclou Ballant amb el llop i Nit silenciosa
Infantils
Durada: 24'
10.55
Els Dalton
Inclou Els Dalton a la gran pantalla, Fallades de memòria, Raptarantamplan, A dins d'en Rantamplan i Els Dalton naveguen per la xarxa
Infantils
Durada: 34'
11.29
Súper 4
Inclou El comboi de l'honor i El cant de la cigonya
Infantils
Durada: 24'
11.53
GhostForce
Inclou Bananice i Fastibrossa
Infantils
Durada: 22'
12.15
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Protecció. La Marinette sembla una adolescent normal i corrent, però la jove porta una atrafegada doble vida. Quan no està somiant desperta amb el seu adorat Adrien, es transforma en la superheroïna Ladybug.
Infantils
Durada: 22'
12.37
Robin Hood, el trapella de Sherwood
Inclou Un aniversari d'allò més sorprenent i Una ampolla de sort
Infantils
Durada: 23'
13.00
Les Sisters
Inclou Per fi vacances! i Com enyoro el Max!
Infantils
Durada: 23'
13.23
Els germans Kratt
Inclou L'àliga pescadora i Opòssum de butxaca
Infantils
Durada: 42'
14.05
One piece
Inclou Un altre tren de mar? El rocketman surt rabent! i Salvem els nostres amics! El pacte entre enemics
Infantils
Durada: 47'
14.52
Inuyasha
El vent de la Kagura. L'estudiant Kagome, que de sobte apareix al Japó feudal, s'ajunta amb el mig dimoni Inuyasha per recuperar les restes d'una joia sagrada.
Infantils
Durada: 25'
15.17
El xai Shaun
Inclou El vol dels porcs, Coses de la Shirley i Astut com una guineu
Infantils
Durada: 19'
15.36
L'hora del Timmy
El Timmy troba extraterrestres. Sèrie que explica la vida del Timmy, un xai que acaba de fer 3 anys i comença a anar a l'escola.
Infantils
Durada: 10'
15.46
Una mà de contes
La filla del sol i la lluna. Programa que convida a endinsar-se en el món de l'art i la literatura, de la música i dels mitjans audiovisuals de la mà dels contes. Són contes de viatges, del món, d'animals o de por, fets amb dinar o amb objectes quotidians, entre altres.
Infantils
Durada: 9'
15.55
El Mic i els seus amics
Amagats a la pinassa. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
16.05
Els contes de la Pinya
Els músics de Bremen. Espai en què el comunicador Òscar Dalmau i la seva gosseta Pinya expliquen contes per anar a dormir.
Infantils
Durada: 8'
16.13
Els contes de la Masha
Inclou El sastre valent i La Havroshechka
Infantils
Durada: 13'
16.26
Zoom, el dofí blanc
Jackpot. El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 12'
16.38
Agent Binky: Mascotes de l'univers
Inclou El nou amic de la Nola i T'estaré observant, mixet
Infantils
Durada: 22'
17.00
Petit
Enfadar-se. El Petit és el més petit de la classe, i per això rep el seu nom, però, a més, és el més curiós i imaginatiu. A través de la seva mirada, veiem el món tenyit amb el seu l'enginy i la seva originalitat.
Infantils
Durada: 8'
17.08
Una mà de contes
Filomena i Rumpelstinkin. Programa que convida a endinsar-se en el món de l'art i la literatura, de la música i dels mitjans audiovisuals de la mà dels contes. Són contes de viatges, del món, d'animals o de por, fets amb dinar o amb objectes quotidians, entre altres.
Infantils
Durada: 10'
17.18
El Mic i els seus amics
Qui vol cantar Cargol, treu banya? El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
17.28
Els contes de la Pinya
La Rínxols d'Or. Espai en què el comunicador Òscar Dalmau i la seva gosseta Pinya expliquen contes per anar a dormir.
Infantils
Durada: 5'
17.33
L'hora de berenar
Escola El Turó i Escola Gerbert d'Orlhac
Espai en què alumnes de diverses escoles proposen idees variades per a un berenar sa i original.
Altres
Durada: 3'
17.36
Titó
Excursió a la Sagrada Família. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 10'
17.46
La família Teixó-Guineu
Inclou Les pintures de la Guineta i Baralles
Infantils
Durada: 24'
18.10
Polinópolis
Inclou La nit de les ànimes en pena-La primera vegada que vaig explicar una història de por i El mainader-La primera vegada que vaig fer de cangur
Infantils
Durada: 21'
18.31
Els germans Kratt
Fem salts ben alts! Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 22'
18.53
El carrer Scream
Inclou La vanitat és una calamitat i L'estiu etern
Infantils
Durada: 21'
19.14
Què deu ser?
La veritat. L'Hug té molta curiositat i no para de fer-se preguntes. Amb la Lily i el Fèlix, els seus dos millors amics, xerren i aprenen a reflexionar i a formar-se les seves pròpies opinions.
Infantils
Durada: 6'
19.20
El món genial del Tom Gates
La campiona de camp. Al Tom Gates li encanten les gofres amb caramel, jugar amb el seu millor amic Derek i tocar amb el grup que tenen tots dos. També li agrada dibuixar, fer treballs manuals, cantar i fer bromes a la seva germana Dèlia, tot i que sempre està de mal humor, entre moltes altres coses.
Infantils
Durada: 12'
19.32
Com dibuixar còmics amb el Will Sliney
La galeria del Crònica. Espai en què el dibuixant de còmics Will Sliney i la seva mil·lenària ajudant animada de pedra, l'Ogam, ensenyen diferents tècniques de dibuix.
Infantils
Durada: 12'
19.44
Git Gud
Programa d'humor sobre videojocs i cultura gamer.
Altres
Durada: 23'
20.07
Ràndom
Espai que realitza un recorregut per diferents temes i formats com ara la música, els videojocs, l'anime, les tendències a les xarxes socials i el cinema, entre moltes altres coses, i genera un debat crític i divers. A més, es fan connexions en directe i els espectadors es converteixen en creadors de contingut mentre decideixen el rumb del programa.
Altres
Durada: 31'
20.38
La casa d'Anubis
La casa dels enganys. Nina Martin arriba a Anglaterra per estudiar en un internat, on li han assignat una residència envoltada de misteri anomenada la Casa d'Anubis. La desaparició de la Joy, una de les alumnes, és el punt de partida d'una sèrie d'esdeveniments enigmàtics que marquen tot el curs escolar.
Infantils
Durada: 22'
21.00
Manduka family
Fricandó
Manduka family és l'evolució del programa Manduka, que ha esdevingut un concurs. És també un espai de cuina, però en format de competició entre famílies que mostren la millor versió d'una recepta tradicional. Els participants tenen 30 minuts per elaborar el plat i han de superar diferents obstacles mentre el preparen.
Altres
Durada: 29'
21.29
Jenny
La meva béstia
Emissió dels capítols La meva cova i La meva béstia.
Sèries
Durada: 26'
21.55
El gran dictat
Concurs cultural que premia l'ús correcte de la llengua catalana.
Altres
Durada: 20'
22.15
Yukon: L'aventura
L'aventura de quatre joves catalans fent el descens en canoa pel mític riu Yukon. Naveguen uns 800 quilòmetres, des de Whitehorse fins a Dawson City, al nord del Canadà i Alaska, per un territori que es conserva encara salvatge i és conegut per la famosa febre de l'or de final del segle XIX.
Documentals
Durada: 60'
23.15
Festival Zoom Igualada 2023
Cerimònia de lliurament dels Premis Zoom que es va celebrar dissabte passat, al Teatre Ateneu d'Igualada, en un acte presentat pel periodista Adam Martín. Aquesta edició ha reconegut Miró com a millor telefilm, Cites Barcelona a la categoria de sèrie, i Quanta guerra!, com a millor programa d'entreteniment. Així mateix, el programa informatiu Don't Come Back, el documental Unzué, l'últim equip del Juancar, i l'espai Il·luminats també han estat premiats pel jurat.
Altres
Durada: 90'
00.45
Gaza: entre dos focs
Treball que mostra la situació crítica que viuen els palestins a la franja de Gaza, després de 14 anys sotmesos al bloqueig israelià i a la política repressiva d'Hamàs. Un territori que s'ha convertit en la presó a cel obert més gran del món. Un equip de reporters francesos accedeix a Gaza per donar veu als seus habitants, la major part dels quals tenen molt pocs recursos i viuen en edificis insalubres. A més, es relata com creixen les protestes contra el bloqueig i com aquestes manifestacions s'intenten parar amb foc real.
Altres
Durada: 55'
01.40
Ferran Latorre. Més enllà dels 8.000
Quan tenia 13 anys, Ferran Latorre va llegir el llibre Victòria en solitari, de l'alpinista austríac Peter Habeler, en què explica el seu ascens a l'Everest el 8 de maig de 1978 sense cap aparell d'oxigen, en companyia del muntanyenc italià Reinhold Messner, una proesa de resistència sense precedents en la història. D'aquella lectura en va néixer el seu gran projecte: pujar a l'Everest. Han passat més de vint anys i Ferran Latorre està a punt de fer història. En aquest temps, ha pujat a les tretze altres muntanyes més altes del món, i ara torna a l'Everest, que se li ha resistit cinc vegades, per intentar convertir-se en el primer català en completar els catorze vuit mils. Una fita molt preuada en el món de l'alpinisme.
Documentals
Durada: 55'
02.35
Somiem el futur
L'art del futur
L'art experimenta una revolució protagonitzada pels avenços tecnològics. Les tècniques digitals, el flux de dades, la capacitat de càlcul i la visualització en 3D canvien l'expressió artística i enriqueixen les formes més tradicionals.
Documentals
Durada: 50'
03.25
Boscos
Boscos de Castanyer, Prades
El programa recorre les plantacions de castanyer, un arbre que va desapareixent a poc a poc, víctima d'unes malalties fins ara incurables.
Documentals
Durada: 25'
03.50
Boscos
Boscos d'Alzina, Collserola
Els boscos d'alzina són uns dels més representatius de la Mediterrània. Martí Boada ensenya quins efectes tenen els incendis, les sequeres, les tales o el canvi climàtic sobre els alzinars.
Documentals
Durada: 25'
04.15
Karakia
Shaïma, Tànger, Marroc
Espai divulgatiu que utilitza la gastronomia per aproximar-se a la cultura dels immigrants de Catalunya.
Altres
Durada: 30'
04.45
Thalassa
El vell Verdera
Espai de reportatges sobre natura.
Altres
Durada: 15'
05.00
Xarxa natura
Mas de Melons-Alfés
A la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics, com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són veritables desconeguts, i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica.
Documentals
Durada: 5'
05.05
L'illa del tresor
Joan Brossa
Espai particular en què personatges del món de l'art i de la cultura parlen sobre els temes més diversos. Els presentadors compten amb la col·laboració de les actrius Isabel Bres, Georgina Cardona i Karla Junyent.
Altres
Durada: 25'
05.30
L'illa del tresor
Sergi Pàmies
Espai particular en què personatges del món de l'art i de la cultura parlen sobre els temes més diversos. Els presentadors compten amb la col·laboració de les actrius Isabel Bres, Georgina Cardona i Karla Junyent.
Altres
Durada: 25'
05.55
Videoclips
Espai musical.
Altres
Durada: 5'