Programació 33

Dimecres, 25 setembre de 2024
06.00
Un dramarama total
Inclou Uns dibuixos animats de veritat, El retorn del lluitador i Els trols de l'enveja
Infantils
Durada: 30'
06.30
En Grizzy i els lèmmings
Inclou Germà de mentida i Confusió mental
Infantils
Durada: 14'
06.44
Els germans Kratt
A capturar Peixmòbils. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 23'
07.07
Vicky, el viking
Inclou Capità Gilby i Andalusia
Infantils
Durada: 24'
07.31
Leo da Vinci
Inclou La rosa de la bona nit i La rendició de comptes
Infantils
Durada: 25'
07.56
Les filles del Dad
Inclou La cursa de cotxets i El verí de la sospita
Infantils
Durada: 22'
08.18
Pop, la ciutat de paper
La primera gran acampada. Plom, Phoebe, Mae Mae, Hooper, Zip i Fly són un grup d'amics especials de paper que viuen a Pop, la ciutat de paper.
Infantils
Durada: 12'
08.30
Titó
Excursió amb gegants. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 10'
08.40
El Mic i els seus amics
Veig, veig des del cotxe. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
08.50
Pop, la ciutat de paper
La desfilada de l'amistat. Plom, Phoebe, Mae Mae, Hooper, Zip i Fly són un grup d'amics especials de paper que viuen a Pop, la ciutat de paper.
Infantils
Durada: 12'
09.02
Comptem amb la Paula
Inclou Pastissets i flors, El petit mico sap escriure i El guant perdut
Infantils
Durada: 30'
09.32
Els o-o-ossets
Inclou Pensant en veu alta, Una aventura diminuta, El parc d'atraccions i La perla del Nord
Infantils
Durada: 22'
09.54
Yakari
Inclou El Yakari i el còndor i El coiot que no té nom
Infantils
Durada: 25'
10.19
El llibre de la selva
Inclou El pont i La mala jugada del Phoena
Infantils
Durada: 22'
10.41
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Robostus. La Marinette sembla una adolescent normal i corrent, però la jove porta una atrafegada doble vida. Quan no està somiant desperta amb el seu adorat Adrien, es transforma en la superheroïna Ladybug.
Infantils
Durada: 22'
11.03
Artús i els vailets de la Taula Rodona
Inclou La princesa rebel, La lliçó del rescat i El martell dels gegants
Infantils
Durada: 34'
11.37
Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
El nou emperador (II). Aquesta entrega continua les aventures del panda Po, el protagonista de la saga de pel·lícules Kung Fu Panda. El Po és un simpàtic panda a qui han nomenat Guerrer del Drac. A més, té el càrrec de Guardià de la Vall de la Pau. Al costat dels Cinc Furiosos, i amb l'ajuda del mestre Shifu, el Po ha de protegir la Vall de dolents com els cocodrils bandits i el Taotie.
Infantils
Durada: 23'
12.00
Robin Hood, el trapella de Sherwood
Inclou La fugitiva captiva i Una qüestió d'honor
Infantils
Durada: 23'
12.23
Els germans Kratt
Entre bous mesquers. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 23'
12.46
Dracs: Els genets de l'illa del Fred
Els jocs del desglaç. La sèrie reprèn el fil de la pel·lícula Com ensinistrar un drac, en què els vikings habitants de l'illa del Fred havien acabat fent les paus amb els seus antics enemics, els dracs. I tot gràcies al fill del cap de la tribu, el Singlot, un noi poc dotat físicament però molt sensible i intel·ligent, que s'havia fet amic d'un petit drac ferit, l'Esdentegat. A la sèrie, el Singlot i els seus amics, a més de portar l'Acadèmia de Dracs, s'hauran d'enfrontar a mons nous més hostils que la seva petita illa, a dracs nous que no es poden ensinistrar i a enemics nous que busquen destruir l'harmonia entre vikings i dracs.
Infantils
Durada: 22'
13.08
Inazuma Eleven
L'equip llegendari
El Mark Evans és el capità i el porter del club de futbol de l'institut Raimon. Malgrat el seu talent, l'institut no té un equip de futbol de qualitat, i els alumnes tampoc estan gaire interessats a millorar-lo. Però quan apareix un misteriós davanter que amaga una història darrere del seu talent pel futbol, l'equip es posa en marxa per convèncer-lo i que jugui amb ells.
Infantils
Durada: 23'
13.31
Les Sisters
Inclou De tal germana, tal germana, Un germanet per les germanes i El toc de la Marine
Infantils
Durada: 35'
14.06
Les filles del Dad
Inclou Una habitació pròpia i Tristament famosa
Infantils
Durada: 22'
14.28
Naruto
El bosc de Txakra. Naruto és un jove aprenent de ninja marginat i temut pel seu caràcter hiperactiu i esbojarrat, així com pel seu terrible poder interior. En companyia de l'intens Sasuke i de l'enginyosa Sakura, Naruto comença el seu aprenentatge decidit a convertir-se en mestre Hokage, la més alta distinció entre els ninges.
Infantils
Durada: 24'
14.52
Yona, la princesa de l'alba
Anhel. Yona, princesa del regne de Koka i única hereva del tron, és testimoni de com el seu cosí Soo-won, de qui sempre ha estat profundament enamorada, assassina el seu pare, el rei Il, la nit en què ella fa 16 anys. Més tard, quan Yona està a punt de morir a les mans dels guàrdies, Hak, el seu guardaespatlles i amic, li salva la vida, i tots dos fugen junts del castell.
Infantils
Durada: 27'
15.19
Inuyasha
Inclou La veu de la Kagome i el petó de la Kikyo i Els exterminadors de dimonis. L'arribada de la Sango
Infantils
Durada: 46'
16.05
El xai Shaun
Inclou El monopatí i L'ala delta
Infantils
Durada: 13'
16.18
Les cançons de la Masha
Inclou On a tothom li agrada cantar i Practicar de petit. Das ist gut!
Infantils
Durada: 13'
16.31
Els o-o-ossets
Inclou Un ninja autèntic i Una visita inesperada
Infantils
Durada: 10'
16.41
LooLoo Kids
Inclou L'oc company de l'oca i El ratolí camacurt (crispetes)
Infantils
Durada: 5'
16.46
El Mic i els seus amics
La darrera fulla de la tardor. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
16.56
Pop, la ciutat de paper
La pel·lícula d'en Zip. Plom, Phoebe, Mae Mae, Hooper, Zip i Fly són un grup d'amics especials de paper que viuen a Pop, la ciutat de paper.
Infantils
Durada: 12'
17.08
La fàbrica de somnis dels germans constructors
Inclou Canvi de bessó i Construint el somni
Infantils
Durada: 22'
17.30
El Mic i els seus amics
Trens amunt i avall. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
17.40
Titó
Inclou El Pim Pam Uiii! amb els vostres vídeos i Com fer-te la teva cançó del Pim Pam Uiii!
Infantils
Durada: 10'
17.50
Pop, la ciutat de paper
L'estany de la granota. Plom, Phoebe, Mae Mae, Hooper, Zip i Fly són un grup d'amics especials de paper que viuen a Pop, la ciutat de paper.
Infantils
Durada: 11'
18.01
Numberblocks
Com es compta. Espai que segueix les aventures d'uns personatges en forma de blocs de construcció formats per cubs. Cada bloc té el nom d'un número i està format pel nombre equivalent de galledes. Sobre els seus caps suren les xifres que representen. Quan un bloc salta sobre un altre es forma un nou personatge, que és un altre número amb un estil i una personalitat diferents.
Infantils
Durada: 5'
18.06
El poble encantat de Pinotxo
La irresistible Cookie. Pinotxo i els seus amics viuen en un poble encantat, envoltat d'un bosc misteriós. Allà hi viuen les seves aventures infantils, en un univers de conte de fades.
Infantils
Durada: 12'
18.18
Vicky, el viking
Inclou El túnel i Capità Gilby
Infantils
Durada: 24'
18.42
Ideafix i els irreductibles
El mussol de marbre. Ideafix, el gos de l'Obèlix, i els seus companys defensen Lutècia de l'ocupació romana.
Infantils
Durada: 12'
18.54
La vida en calçotets
Deliri al Maximum Delirium. El Jipé, el Pedro i l'Issa són tres amics preadolescents disposats a fer el que calgui per deixar de ser uns perdedors i esdevenir populars.
Infantils
Durada: 11'
19.05
Leo da Vinci
Inclou Pa d'anís i El llibre major
Infantils
Durada: 25'
19.30
Info K
Informatiu infantil i juvenil. L'espai fa un èmfasi especial en temes relacionats amb la quotidianitat dels nens i les nenes amb diversitat funcional, en les iniciatives o propostes que tinguin per objectiu posar en valor la llengua catalana i en aspectes relacionats amb la salut sexual.
Infantils
Durada: 15'
19.45
Beta Podcast
Som fans de l'estudi Ghibli. Lola, Grau, Kai i Jan, els quatre integrants de Beta, es reuneixen, al magatzem on viuen, per parlar dels temes que els interessen, els motiven i els preocupen.
Infantils
Durada: 13'
19.58
Les filles del Dad
Inclou Cap de cartell i Una habitació pròpia
Infantils
Durada: 22'
20.20
Ràndom
Espai que realitza un recorregut per diferents temes i formats com ara la música, els videojocs, l'anime, les tendències a les xarxes socials i el cinema, entre moltes altres coses, i genera un debat crític i divers. A més, es fan connexions en directe i els espectadors es converteixen en creadors de contingut mentre decideixen el rumb del programa.
Altres
Durada: 26'
20.46
Yona, la princesa de l'alba
El drac de la màscara. Yona, princesa del regne de Koka i única hereva del tron, és testimoni de com el seu cosí Soo-won, de qui sempre ha estat profundament enamorada, assassina el seu pare, el rei Il, la nit en què ella fa 16 anys. Més tard, quan Yona està a punt de morir a les mans dels guàrdies, Hak, el seu guardaespatlles i amic, li salva la vida, i tots dos fugen junts del castell.
Infantils
Durada: 23'
21.09
El detectiu Conan
Inclou La posta de sol a la plantació de mandarines i El nino per al mòbil que m'ha robat el cor (I)
Infantils
Durada: 46'
21.55
El gran dictat
Concurs cultural que premia l'ús correcte de la llengua catalana.
Altres
Durada: 20'
22.15
23,5°, el ritme de la terra
La necessitat d'esperar
Des de la regió del Sudd, al Sudan del Sud, fins a la ciutat de Kannauj, a l'Índia, la inclinació de 23,5 graus de la Terra respecte del Sol marca el ritme de les estacions i la meteorologia, que en aquests punts del planeta es divideix en l'estació seca i l'estació plujosa.
Documentals
Durada: 55'
23.10
Quèquicom
Espai que pretén despertar la curiositat cap a la ciència com una manera d'interpretar la realitat i una eina per viure millor.
Altres
Durada: 64'
23.10
Quèquicom
El miracle de sentir-hi
Georgina Pujol presencia el moment en què activen l'implant coclear que el doctor Orús va col·locar, a l'Hospital de Sant Pau, a Aurora Rodríguez, que torna a sentir-hi després de vuit anys de sordesa absoluta. Més tard, l'espai descobreix que Marta Capdevila, la neboda de Roser Capdevila, la il·lustradora de Les Tres Bessones, també va passar per aquesta experiència, que la seva tia va reflectir en un conte.
Altres
Durada: 64'
23.10
Quèquicom
Sang a les venes
El programa analitza la funció vital de la sang en el cos humà i explica tots els aspectes relatius a aquest líquid. La sang només ocupa uns cinc litres, però és un sistema molt organitzat que distribueix tot el que és necessari per al cos, oxigen i nutrients, i en recull els residus.
Altres
Durada: 64'
00.14
Babylon Berlin
Emissió dels capítols 2.3 i 2.4.
Sèries
Durada: 88'
01.42
Gran reserva
Còmics: José María Mendiluce
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 132'
03.54
L'ofici de viure
El programa busca formes alternatives de pensar, però també de viure, per fer front a les dificultats que suposa el dia a dia en la societat actual.
Altres
Durada: 58'
03.54
L'ofici de viure
Benestar emocional
El programa explica què és, exactament, el benestar emocional i com es pot assolir. El benestar emocional no consisteix a estar bé cada dia, i és compatible amb el fet de tenir alts i baixos, maldecaps i fins i tot mals moments. No sempre es pot estar bé. Tot i això, l'espai es pregunta a partir de quin moment s'ha de demanar ajuda i com es pot saber si es té benestar emocional i psicològic o no.
Altres
Durada: 58'
03.54
L'ofici de viure
Prevenir el suïcidi
El programa posa èmfasi en la prevenció del suïcidi, i està dirigit sobretot a pares i familiars de joves adolescents. L'espai dona veu a testimonis que, després d'haver tingut idees o fins i tot temptatives suïcides, han refet la seva vida.
Altres
Durada: 58'
04.52
Gent de món
Mediterrani occidental (I)
Programa en què diferents persones viatgen per diversos països, visiten els seus monuments i coneixen els costums locals, el paisatge, la gastronomia i la gent que hi viu.
Documentals
Durada: 50'
05.42
Xarxa natura
Alt Pirineu
A la llista d'espais inclosos a la Xarxa Natura 2000 hi ha tots els parcs naturals, però també molts altres espais emblemàtics, com ara les Guilleries, l'estany de Banyoles, l'Alta Garrotxa, la serra del Montsec o les Gavarres. La majoria d'aquests espais són veritables desconeguts, i els seus valors naturals i culturals no han estat mai objecte de cap divulgació específica.
Documentals
Durada: 6'
05.48
Videoclips
Espai musical.
Altres
Durada: 12'