Programació La 1

Dijous, 10 octubre de 2024
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 160'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
El gran premio de la cocina
Espai on diàriament s'enfronten cuiners no professionals que posen a prova les seves habilitats culinàries en desafiaments a contrarellotge. El públic pot seguir durant el programa el lliurament de dos plats: el primer al cap de 20 minuts, i el segon quan n'han passat 35. A continuació, el jurat valora rigorosament els plats dels participants i s'encarrega de premiar-los o expulsar-los.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Salón de té La Moderna
La Paula consolida la Teresa com a clienta de la seva botiga, mentre la seva mare, la Maruja, continua la seva amistat amb el César i la preparació d'una gala benèfica al Madrid Cabaret amb Doña Lázara. Tot i això, la Lázara està més preocupada per l'anònim amenaçador que ha rebut, i en responsabilitza tant la Teresa com el Cañete. D'altra banda, Don Emiliano torna del seu particular retir amb l'Elena Cavalieri. Mentrestant, a La Moderna, el Pietro s'acomiada temporalment dels seus companys. El Cañete, per part seva, busca elevar l'autoestima de l'Elías perquè aconsegueixi conquistar la Leonora, una idea que la Teresa considera poc recomanable. Posteriorment, el mateix Elías confessa al Miguel que no creu que estigui a l'altura d'una dona com la seva sogra. Finalment, l'Emiliano descobreix la veritable relació entre la Paula i el Rodrigo.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
La Jana està a punt d'anar-se'n quan passa una cosa sorprenent. Mentrestant, cap de les gestions per ajudar el Manuel sembla donar fruits, així que el Rómulo decideix intervenir-hi. La Catalina, per part seva, dona un ultimàtum al Pelayo, mentre que la Julia i el Curro estan cada vegada més a prop. D'altra banda, el Lope explica a les cuineres la veritat sobre la identitat de la Vera, mentre que el Ricardo es mostra distant amb la Pía. Finalment, el Santos descobreix que no sap tota la veritat sobre la mort de la seva mare.
Sèries
Durada: 60'
18.30
Valle Salvaje
La felicitat torna a la Casa Petita, tot i que el Pedrito es mostra trist i esquiu. La Mercedes, per part seva, llegeix als seus nebots la carta en què la Pilara li demanava que es casés amb el José Luis. D'altra banda, la Irene busca el Gaspar a la Casa Petita i fa veure que s'interessa pel Pedrito. A més, la Victoria intenta un acostament amb el José Luis i, de passada, comprova que la Irene i l'Alejo tampoc no estan d'acord amb el casament de la Mercedes i el José Luis. Després, aquest demana al Bernat que es disculpi pel que ha passat, i ell accepta de mala gana. Finalment, l'Alejo parla amb el seu pare i li explica la seva història d'amor amb la Mercedes.
Sèries
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 40'
21.40
La Revuelta
Les atípiques entrevistes de David Broncano, a més d'un planter de còmics sense prejudicis, són l'estendard d'aquest programa, en el qual no se sap mai què passarà. Així mateix, l'espai compta amb el desvergonyiment de Jorge Ponce a peu de carrer o al plató, mentre que Ricardo Castella i Grison posen música i humor a cada episodi. Aquest quartet està acompanyat per un grup de col·laboradores i col·laboradors de primera divisió de l'humor. Cada dia hi ha una persona entrevistada, però, gràcies a la mediació de Sergio Bezos entre el públic i Broncano, el protagonista pot acabar sent algú assegut a la tercera fila del pati de butaques. Una proposta de comèdia transgressora, fresca i original que s'emet des del Teatre Príncipe Gran Vía de Madrid.
Altres
Durada: 70'
22.50
59 segundos
Espai d'actualitat política que ofereix una taula de discussió en què sis periodistes especialitzats debaten sobre diversos temes amb un temps limitat. Tots ells tenen uns micròfons que es repleguen automàticament després d'un minut funcionant, fet que obliga el contertulià a ajustar la seva intervenció.
Altres
Durada: 120'
00.50
Pel·lícula: Y lo mismo para ti
La Hanna Herzog és una dona que treballa en una empresa de moda i que és respectada per tothom per la seva competència i bona feina. Quan arriba un nou gerent, la Hanna comença a patir assetjament laboral per part d'aquest home, que vol fer-li la vida impossible i desacreditar-la per provocar la seva dimissió.
Pel·lícules
Durada: 90'
02.20
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
04.50
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 70'