Programació La 1

Dimarts, 18 juny de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.30
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 90'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 205'
13.25
Hacer de comer
Trempó de coca, ensalada y allipebre de rape
Dani García prepara un menú molt mediterrani. Es tracta d'un trempó i un allipebre de rap. Primer prepara el trempó, una amanida mallorquina amb tomàquet, pebrot i ceba, i que es pot servir com a amanida o com a coca.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Servir y proteger
El Gabriel demana a l'Álvaro que participi en l'imminent cop al caixer. Paral·lelament, l'Espe torna a treballar i els seus companys decideixen fer-li una sorpresa. A més, un cotxe zeta apareix amb un grafit cridaner a la carrosseria.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Acacias 38
La Cinta es troba feta un embolic després d'haver fet un petó al Rafael i comparteix confidències amb l'Arantxa. L'Antoñito confirma a l'Emilio que va veure els dos artistes fent-se un petó. Paral·lelament, el Cesáreo calla davant de la Felicia que va sentir parlar la Camino i comença a investigar. La Casilda, per la seva banda, descobreix el Liberto i la Genoveva a punt de fer l'amor, i la Rosina s'assabenta de la infidelitat del seu marit. La Genoveva celebra la seva victòria. Mentrestant, el Ramón demana calma a la família. De moment han de callar, quan es descobreixi la fallida del banc parlarà amb les autoritats. I la notícia de la fallida surt a la llum.
Sèries
Durada: 60'
18.20
Derecho a soñar
La Julia està indecisa amb el tema de l'Héctor i el Jorge. L'Alba, mentrestant, demana al seu pare que accepti l'Ángel. Paral·lelament, els socis es reparteixen els casos i mentre el Jorge portarà el de Martín Lago i la seva lluita contra els bancs, la Carlota portarà el d'un grup d'ecologistes. Mentrestant, volen entrevistar la Berta per a una revista i després de demanar-li el despatx a la Carlota, que es nega a deixar-l'hi per això, el demana a la Victoria. La Mari Carmen, per la seva banda, vol ser una bona sogra i tenir una família unida, així que fixa un dia a la setmana per sopar encara que a ningú no li agradi la idea. Posteriorment, la Victoria proposa al Francisco de ser el Ghost Lawyer del bufet. Finalment, el Jorge demana una cita a la Julia.
Sèries
Durada: 55'
19.15
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 75'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 25'
22.30
MasterChef
Semifinal
Els aspirants han de cuinar un plat de Pedro Subijana sense recepta i sense veure el plat. Només compten amb una crítica gastronòmica de Borja Matoses. El millor aspirant aconseguirà un premi especial de 2.000 euros per invertir-los en la seva formació. Al restaurant Àtic, a València, cuinen un menú tradicional usant tècniques d'avantguarda. Els millors de la prova es convertiran en els primers finalistes. I a la prova d'expulsió repliquen unes postres que leviten de Frédéric Bau, un dels pastissers de més prestigi internacional.
Altres
Durada: 140'
00.50
Comando actualidad
Inclou Marihuana i Alimentos cuestionados: L'oli de palma, l'anisakis i l'arsènic estan ocults en molts dels aliments que prenem. El programa es pregunta si són realment tan perjudicials per a la salut i què es pot fer perquè no arribin a la cistella de la compra.
Altres
Durada: 125'
02.55
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
04.50
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 70'