Programació La 1

Divendres, 24 maig de 2024
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 160'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Salón de té La Moderna
La Clarita fa que la Matilde s'amoïni perquè no vol marxar de la corrala, fins al punt que ni ella ni l'Íñigo no la troben quan arriben a casa. L'Antonia, per part seva, descobreix que la Marta té uns diners que no li haurien de correspondre. La Inés i la Laurita també es pregunten el mateix, després de rebre uns regals per part de la Marta. Mentrestant, a La Moderna, el problema amb els diners per a l'invent del Mario persisteix, i el Miguel detecta que la Teresa s'hi involucra més del compte. A més, l'Esperanza encara no té gaire bona relació amb la Sagrario. Posteriorment, la Celia fa una sessió de fotos a la Laurita. Més tard, la Trini i l'Esperanza s'adonen que Doña Lázara es neguiteja en excés quan rep la visita inesperada d'una antiga companya de feina. Finalment, l'Íñigo i el Jacobo comencen a intentar desxifrar el quadern personal de l'Ocampos.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
La Pía es veu obligada a prendre una decisió molt dura per protegir el seu fill. La Cruz, per part seva, no aixeca cap, i la María Antonia procura donar-li suport i involucrar-hi l'Alonso. D'altra banda, la Jana rep notícies inesperades. Mentrestant, el Santos continua buscant-li les pessigolles al Lope, però hi ha algú que n'és testimoni i li fa un advertiment. Finalment, el Rómulo no aguanta més i explica a la Catalina els plans de la Cruz.
Sèries
Durada: 60'
18.30
El cazador stars
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants famosos amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
21.50
La suerte en tus manos
Espai dedicat a les activitats de la Sociedad Estatal de Loterías y Apuestas del Estado.
Altres
Durada: 10'
22.00
Pel·lícula: Tenet
Armat amb una sola paraula, Tenet, i lluitant per la supervivència del planeta, el protagonista viatja a un món crepuscular d'espionatge internacional en una missió que supera els límits del temps real.
Pel·lícules
Durada: 140'
00.20
Pel·lícula: White Boy Rick
Als anys 80, Detroit viu el ple apogeu de l'epidèmia del crack i la guerra contra les drogues. L'adolescent Rick Wershe Jr. accepta convertir-se en informant de l'FBI en una investigació contra el narcotràfic, i s'infiltra en una de les bandes més perilloses de la ciutat. No obstant això, quan l'FBI ja no el necessita, ha de sobreviure als carrers sense protecció, i decideix fer allò per què ha estat ensinistrat: vendre droga pel seu compte.
Pel·lícules
Durada: 100'
02.00
Pel·lícula: La pareja perfecta
El Chris viatja pel món com a fotògraf, però, quan es queda sense diners, es veu forçat a tornar a casa amb la seva mare. El Chris creu que la seva mare s'ha de tornar a enamorar i, sense que ella ho sàpiga, fa un vídeo per a una web de cites que es fa viral.
Pel·lícules
Durada: 85'
03.25
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 155'