Programació La 1

Diumenge, 2 abril de 2023
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 200'
09.20
Comerse el mundo
Budapest
En aquesta ocasió, Peña es desplaça fins a Hongria. A Budapest visita, entre altres coses, el famós Mercat Central per descobrir la paprika, el fetge d'oca i els embotits de porc Mangalica. Finalment, es desplaça fins a Tokaj per saber com s'elabora el vi més car del món.
Altres
Durada: 55'
10.15
MasterChef
Els aspirants s'enfronten a la primera prova d'exteriors, que té lloc a Toledo. Amb 2.000 anys d'història, el centre històric sorprèn en combinar racons secrets plens d'encant amb grans edificis d'enorme valor arquitectònic. En aquesta ocasió, els equips cuinen un menú d'alta categoria firmat pel xef Adolfo Muñoz, amb un sol Repsol, que des de fa més de 40 anys aposta per la combinació de la qualitat dels productes d'aquesta terra. Més tard, de nou a les cuines, el jurat repta els davantals negres a treballar amb un pressupost molt ajustat. En aquesta prova han d'administrar-se, perquè només compten amb 70 euros per gastar entre tots. Finalment, la tercera classificada de la setena edició de MasterChef Celebrity, la dissenyadora de moda María Escoté, els dona alguns consells per esprémer el moneder al màxim i aconseguir salvar-se de l'eliminació.
Altres
Durada: 180'
13.15
Brigada Tech
Villanueva de la Serena, Cáceres, Extremadura
El programa es desplaça fins a Extremadura, on la Victoria i el Pablo coneixen el projecte ExVital: unes polseres que permeten emmagatzemar dades vitals per a les persones que les utilitzen. Més tard, la Pilar visita l'estudi de disseny i màrqueting liderat pel Carmelo i el Willy, que han creat un còmic gràcies a una intel·ligència artificial que generava les imatges amb les paraules que ells suggerien. Paral·lelament, la Charo i la Chia coneixen el Francisco Javier, director de l'Escola d'hostaleria ESHAEX, que els mostra com funciona una impressora 3D per cuinar. A més, també els ensenya una taula intel·ligent que projecta imatges i proporciona informació. Finalment, com a convidats especials, els components d'un dels duos musicals més famosos d'Espanya: Camela.
Altres
Durada: 45'
14.00
Viaje al centro de la tele exprés
La familia es la familia, grandes éxitos
L'espai fa un viatge familiar pels grups i solistes membres de sagues familiars o que tenen una relació de parentiu entre ells. El programa rememora la saga dels Flores, la dels Bosé, Mecano, Julio Iglesias i els seus fills, Bee Gees, The Corrs, AC/DC i Frank i Nancy Sinatra, entre molts més.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Y lo mismo para ti
La Hanna Herzog és una dona que treballa en una empresa de moda i que és respectada per tothom per la seva competència i bona feina. Més tard, arriba un nou gerent i la Hanna comença a patir assetjament laboral per part d'aquest home, que vol fer-li la vida impossible i desacreditar-la per provocar la seva dimissió.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Mi madre se atreve a todo
La Toni, la propietària d'un hostal, i el xef estrella Rufus von Berg volen casar-se en una cerimònia íntima. La mare de la Toni, no obstant això, està planejant una festa luxosa. Paral·lelament, la mare del Rufus no creu en la connexió entre la parella.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Plan de tarde
El programa rep la cantant Marta Sánchez, ja que el 2023 fa 30 anys de l'inici de la seva carrera en solitari. L'artista concedeix una entrevista a Toñi Moreno en què revela com es troba en aquest moment i hi posa la nota musical amb el seu tema Contigo. Més tard, l'espai mostra la inauguració del Museu de Lola Flores a Jerez de la Frontera, un acte que va comptar amb les seves filles Lolita i Rosario en un moment històric. A més, després de la gestació per substitució de l'actriu i presentadora de televisió Ana Obregón als 68 anys, l'espai ofereix l'última hora d'aquesta notícia i fa una anàlisi exhaustiva d'un assumpte que acapara l'atenció de tot el món. Posteriorment, es recorda la història d'amor d'una de les parelles més estables de la societat espanyola, una relació que ha estat qüestionada moltes vegades. Finalment, el programa descobreix com passen la Setmana Santa els famosos i revela amb ells les seves tradicions en aquestes dates.
Altres
Durada: 90'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
La película de la semana: Megalodón
Un submergible que forma part d'un programa internacional de vigilància submarina ha estat atacat per una criatura enorme que es creia que era extinta. Ara està avariat al fons de la fossa oceànica més profunda del Pacífic amb la tripulació atrapada a l'interior. El temps s'acaba i, en contra dels desitjos de la seva filla Suyin, un oceanògraf xinès visionari contracta el Jonas Taylor, un especialista en rescat en aigües profundes. La seva missió és salvar la tripulació i també l'oceà d'una amenaça imparable: un tauró prehistòric de 23 metres conegut amb el nom de Megalodón. Però el que ningú no podia imaginar-se és que uns anys abans el Taylor ja s'havia enfrontat a aquesta mateixa criatura aterridora. Ara, formant equip amb la Suyin, ha de superar les seves pors i arriscar la vida per salvar tots els que estan atrapats en les profunditats, la qual cosa l'obliga a tornar a enfrontar-se al depredador més enorme i més temible de tots els temps.
Pel·lícules
Durada: 95'
23.40
Pel·lícula: Infierno bajo el agua
Quan un fort huracà arriba al seu poble, a Florida, el Haley es desentén de les ordres d'evacuació per trobar el seu pare desaparegut. Després de trobar-lo greument ferit a l'entresol de casa seva, tots dos es queden atrapats per la inundació, que cobreix ràpidament el terreny. Pràcticament sense temps per escapar de la tempesta, que cada cop és més forta, el Haley i el seu pare descobreixen que la pujada del nivell de l'aigua és el més petit dels seus problemes.
Pel·lícules
Durada: 85'
01.05
Pel·lícula: Ella Schön: Verdades ocultas
Ella Schön rep un nou cas. Holger Packebusch, l'amo del campament nudista local, apareix confós i camina nu pel poble. En principi, tot apunta a un problema d'inici de demència. Posteriorment, Packebusch és denunciat davant la cort a causa del seu nu en públic.
Pel·lícules
Durada: 85'
02.30
Pel·lícula: Pequeños pecados
El taller de costura de Niedermayer s'incendia i els bombers no aconsegueixen apagar el foc, però la Marie vol assegurar el futur de les costureres. Per això, ella ofereix la seva ajuda a la Jana, que acaba d'obtenir un contracte de prova important amb un nou disseny de sostenidor per a una botiga eròtica.
Pel·lícules
Durada: 95'
04.05
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 115'