Programació La 1

Divendres, 15 novembre de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'
06.30
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Los desayunos de TVE
Programa diari d'actualitat, política, entrevistes i debat.
Informatius
Durada: 95'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 145'
12.25
A partir de hoy
Magazín d'actualitat i entreteniment.
Altres
Durada: 60'
13.25
Hacer de comer
Confit pato con escarola/Garbanzos salteados
El xef Dani García ensenya a preparar plats d'elaboració senzilla amb productes de qualitat i de temporada. No està sol a la cuina perquè uns ajudants molt especials l'acompanyen en l'elaboració dels plats.
Altres
Durada: 35'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Mercado central
El Jorge proposa fer un emotiu vídeo amb els botiguers com a protagonistes parlant sobre el mercat per ajudar a aconseguir la subvenció. L'Adela i la Celia, mentrestant, s'associen malgrat les reticències de l'Elías i el Jorge. Paral·lelament, temorosa del que la Valeria pugui ser capaç de fer per tal de finançar la reforma de la seva casa de Comillas, la Carmen li confessa al Jesús la realitat sobre la situació econòmica de la seva mare. El Jonathan, posteriorment, s'assabenta del que els Pacheco van dient d'ell i no està disposat a que la seva reputació es vegi tacada. Mentrestant, el Jonathan li dona un ultimàtum al Samuel: o li explica la veritat a la Carla o ho farà ell. Més tard, el Nacho posa pegues al vídeo i el Jorge li planta cara. Finalment, la Lorena i el Jorge tenen una segona cita.
Sèries
Durada: 55'
17.20
Servir y proteger
El Paolo descobreix que un llegendari mercenari es mou per Districte Sud i recorre a ell. Per la seva banda, la Silvia no recula en la seva obstinació d'investigar la possible relació de Callas amb els Soler.
Sèries
Durada: 60'
18.20
Acacias 38
La Genoveva segueix minant la confiança de l'Úrsula i la deixa en ridícul davant de les veïnes. Paral·lelament, l'Emilio intercedeix per la seva germana i li demana a la Felicia que no frustri les seves classes de pintura. Més tard, la Camino lliura a la Maite un retrat seu i la pintora accepta el regal, tot i que que ho guarda amb por. La Marcia, per la seva banda, ha ajustat l'aliança del Santiago i li lliura disposada a ser la seva dona, per sempre. El Santiago s'alegra i li promet que seran feliços junts i lluny d'Acacias. La Lolita, mentrestant, descobreix que la seva gelosia per la Maite eren infundats i reprèn la seva amistat amb la pintora. Mentrestant, el Ramón posa pau entre la propietària de la mantegueria i la del quiosc, acabant així amb la guerra comercial. Posteriorment, la Bellita acudeix a casa de la Margarita, que li proposa començar una bonica amistat. Finalment, la Genoveva continua la seva batalla contra l'Úrsula i força una trobada entre l'Agustina i el doctor Maduro, l'home que li va mentir i va desencadenar el seu intent de suïcidi. Encara que l'Úrsula tampoc s'ha quedat quieta, ja que la trucada que va fer a Bilbao va ser per posar-se en contacte amb el Cristóbal, l'assassí de Samuel Alday.
Sèries
Durada: 55'
19.15
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 75'
20.30
UEFA Euro 2020
Partit de classificació. Comentaristes: Juan Carlos Rivero, Chapi Ferrer, Luis Milla i David Figueira. Des de l'estadi Ramón de Carranza, Cadis.Inclou Telediario 2.
Esports
Durada: 125'
22.35
La paisana
Rascafría
Al nord de la comunitat de Madrid hi ha Rascafría, un poble bonic que compta amb l'aigua miraculosa de la vall del Lozoya. L'Eva ho descobreix tot just arribar gràcies al Juan Antonio, un pintor amant de l'oli que està provant a pintar amb acrílic. A Rascafría, l'Eva també coneix el Rafita i el seu chistematón, un compendi dels pitjors acudits de la història que ell explica com si fossin els millors. L'aigua del Lozoya també fa florir artistes com l'Agustín, un escultor de fusta, o el Beni i la Carmen, uns apassionats del teatre.
Altres
Durada: 50'
23.25
Viaje al centro de la tele
90 y pop
El capítol d'avui repassa la millor música internacional a partir dels anys 90. El programa reivindica artistes i cançons que per mèrit propi ja formen part de la cultura musical. Un complet llistat amb més de 100 temes pertanyents a cantants i grups tan diversos com Sting, Beyoncé, Backstreet Boys, Cher, Phil Collins, Roxette, Simply Red, The Corrs, The Cranberries, Celine Dion o Britney Spears.
Altres
Durada: 35'
00.00
Viaje al centro de la tele
Programa que mostra alguns dels grans moments de la història de la televisió amb una mirada humorística i irònica.
Altres
Durada: 135'
02.15
Olmos y Robles
Solos ante el peligro
L'Olmos i el Robles creuen haver descobert per fi la identitat d'Almanzor i al seu ordinador descobreixen tot tipus d'informació sobre les víctimes i el seu següent objectiu, ells dos. Per posar fora de perill el poble, l'Olmos i el Robles agafen les seves armes i marxen sense dir a ningú que van a l'antiga casa quarter. Mentrestant, Almanzor deixa incomunicat el poble, i els veïns, davant de l'absència de l'Olmos i el Robles, tracen una estratègia per defensar-se sols.
Sèries
Durada: 75'
03.30
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 150'