Programació TV3

Divendres, 15 novembre de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
06.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Els matins
Lídia Heredia entrevista el poeta Joan Margarit, que acaba de ser guardonat amb el Premi Cervantes. A la tertúlia participen Andreu Barnils, Carmen Juan i l'advocat Carles Monguilod, pendents de les negociacions per a la formació de govern i de les citacions judicials a Comín i Puig per les euroordres. A més, Lídia Heredia també entrevista el director de Google Cloud a Espanya i Portugal, Isaac Hernández, per parlar de l'ús de les dades, de privacitat i de cap on ens porta el desenvolupament de la tecnologia. També es conversa amb Lluís Cabrera, fundador del Taller de Músics, per parlar del fenomen Rosalía, que ha passat de ser alumna seva a una estrella aclamada a tot el món. Finalment, se senten les denúncies, en primera persona, de joves que han patit discriminacions racistes i que la policia ha obligat a identificar-se reiteradament.
Altres
Durada: 205'
11.50
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 125'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Braç de gitano de gerds
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Pili envia un missatge afectuós a l'Andreu, que és a Madrid, però ell no l'hi respon i es pica. En el fons, encara li té enveja. Mentrestant, el Quim i la Cati admeten que es troben a faltar, però ella encara no torna a casa. Al Billar Burger, el Marc s'enfada amb l'Edu, perquè no li vol fer de cambrer. Avui, al Quim li torna a sortir el seductor que duu a dins. La Manar, per la seva banda, s'empassa l'orgull i demana bones referències a la Joana per a una possible feina. La Joana l'ajuda, encantada. D'altra banda, la Lola aconsegueix que la Gemma li faciliti una entrevista de feina en una empresa que coneix. A l'Eva, no li fa cap gràcia.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 225'
20.20
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 40'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Zona zàping
En el programa d'avui es pot veure el que s'ha convertit en un clàssic: la festa dels Márquez a Cervera. També es recorden els hat-trick de Messi, tirant el carro a Can Barça, i la migdiada del president de l'Atlètic, Enrique Cerezo, a la presentació de la Supercopa d'Espanya. A més, es veu Luis Rubiales, president de la Federació Espanyola de Futbol, que s'ha endut la Supercopa a Aràbia Saudita, convertit en el geni de la llàntia d'Aladí.
Altres
Durada: 45'
22.40
La gran pel·lícula: Inoblidable
Tessa Connover encara no ha superat el recent final del seu matrimoni quan el seu exmarit, el David, es compromet amb Julia Banks. I no només porta la Julia a la casa que un cop van compartir, sinó que també la introdueix en la vida de la seva filla, la Lily. Mentre mira d'adaptar-se a la seva nova vida, la Julia creu que finalment ha trobat l'home dels seus somnis, l'home que pot ajudar-la a superar el seu propi passat problemàtic. Però la gelosia de la Tessa aviat fa un gir patològic i no s'atura davant de res per convertir el somni de la Julia en el seu malson definitiu.
Pel·lícules
Durada: 110'
00.30
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.05
Gran reserva
Xou: Això es massa
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 55'
03.00
Ritmes a l'estudi
Gnaposs Quintet. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Blues a l'estudi
Augie Burr. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.00
Jazz a l'estudi
Amador/Medeiros/Galiana. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'