Programació La 2

Diumenge, 25 febrer de 2024
06.05
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 5'
06.10
That's English
Avanzado C1.2
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 15'
06.25
That's English
Avanzado C1.2
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 15'
06.40
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 60'
07.40
Siete mundos, un planeta
África
Actualment, cap altre continent té una vida salvatge tan espectacular com Àfrica. Al seu cor hi ha una selva tropical enorme, on es troben més espècies d'animals i plantes que enlloc.
Documentals
Durada: 50'
08.30
Los conciertos de La 2
ORTVE JJ.MM. II. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 45'
09.15
Shalom
El Senado conmemora el Holocausto
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
09.30
Medina en TVE
Descubriendo el Madrid islámico (II)
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
09.45
Buenas noticias TV
Colegio evangelista
Programa que pretén compartir el missatge de la Bona Nova que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que porta la llum de l'Evangeli, transforma el seu entorn i crea un món millor.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
La vida intima
El programa mira de respondre les grans qüestions que tothom es planteja des de la perspectiva de l'humanisme cristià.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
La verdad nos hace libres
Espai catòlic en el qual una persona dona testimoni públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Des de la Parroquia Nuestra Señora de la Asunción, Villacañas.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
La obra del niño Jesús
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 25'
11.55
Ruralitas
Espai que fa un recorregut per l'Espanya rural, per conèixer-la des del relat en primera persona dels seus habitants, persones optimistes que han decidit viure a l'anomenada Espanya buidada.
Documentals
Durada: 55'
12.50
Página 2
Leila Guerriero
Óscar López entrevista la periodista argentina Leila Guerriero per conversar sobre La llamada, un assaig centrat en la figura de Silvia Labayru, una víctima de la dictadura.
Altres
Durada: 30'
13.20
Flash moda
Prado del Rey
Flash moda porta el glamur del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències i les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
13.50
RTVE responde
Aquest mes, María Escario convida a descobrir el gran tresor de la radiotelevisió pública: el seu arxiu. La directora, Virginia Bazán, explica el valor real d'aquest enorme patrimoni cultural de la societat espanyola que custodia RTVE.
Altres
Durada: 25'
14.15
Zoom tendencias
Reportatges d'actualitat que recullen les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 35'
14.50
Stanley Tucci recorriendo Italia
Umbría
En aquest episodi, Stanley Tucci visita Úmbria, anomenada el cor verd d'Itàlia.
Documentals
Durada: 45'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i miren de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 40'
16.15
Grandes documentales
Inclou Los cazadores de África: El príncipe perdido, Los cazadores de África: La manada de Hot Springs i Las hienas pardas de Makgadikgadi
Documentals
Durada: 145'
18.40
El documental de La 2
Inclou Planeta azul: La vida als oceans està regulada pels corrents que transporten els nutrients i per la variabilitat de l'energia solar. En volum, l'oceà constitueix el 97% de l'espai habitable de la Terra.
Documentals
Durada: 55'
19.35
Rescate
La ladera del Valverde
Una dona demana ajuda perquè el seu marit no ha tornat de la muntanya. La cerca s'activa per aire a primera hora, però les ratxes de vent impedeixen que l'helicòpter pugui volar. A més, a Astúries hi ha una allau que arrossega una màquina llevaneu cap avall del vessant.
Documentals
Durada: 25'
20.00
El señor de los bosques
Paraje de Morterutxo, Navarra
A l'oest de Navarra hi ha diverses masses boscoses que se succeeixen en diversos massissos de pedra càrstica, com en el cas del paratge de Morterutxo. El presentador Julian Iantzi acompanya César Palacios per les fagedes que s'intercalen entre les zones rocoses.
Documentals
Durada: 30'
20.30
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 10'
20.40
Senderos con Juan y Migas
¡Vamos en tu busca, Granada!
El Juan i el Migas es desperten en un càmping a prop de la platja de Los Escullos, a Almeria. Després de fer la bugada, posen rumb cap al nord per arribar a la regió de Múrcia, sempre en paral·lel al mar.
Documentals
Durada: 50'
21.30
Imprescindibles: Anatomía de un dandy
Francisco Umbral deia que només sabia escriure memòries. Tanmateix, darrere del personatge que ell mateix va crear hi havia una vida plena d'incògnites que van quedar sense respondre després de la seva mort el 2007. Els més de 10.000 articles i les gairebé 200 novel·les escrites, que sempre van prendre com a referència les seves pròpies experiències personals, no van fer sinó fomentar el mite i l'enigma del dandi.
Pel·lícules
Durada: 60'
22.30
Versión española: Viaje al cuarto de una madre
La Leonor vol anar-se'n de casa, però no gosa dir-ho a la seva mare. L'Estrella no vol que se'n vagi, però tampoc és capaç de retenir-la al seu costat. Mare i filla han d'afrontar aquesta nova etapa de la vida en què el seu món en comú trontolla.
Pel·lícules
Durada: 95'
00.05
Versión española: coloquio
En el col·loqui, moderat per Cayetana Guillén Cuervo, hi participen la directora Celia Rico i l'escriptora i periodista Blanca Lacasa, autora del llibre Las hijas horribles, que ha tingut molt d'èxit.
Altres
Durada: 30'
00.35
Nebrija vive
Treball que repassa la vida i l'obra de l'insigne humanista Elio Antonio de Nebrija, en el marc de la commemoració del 500è aniversari de la seva mort.
Documentals
Durada: 60'
01.35
La guerra relámpago
Aquest documental se submergeix en l'inquietant món de les armes autònomes. Arran de la invasió d'Ucraïna, moltes coses que semblaven ciència-ficció s'han convertit en realitat. La cursa armamentista de la intel·ligència artificial sobre la qual els experts havien advertit durant anys ara és real. I no només donarà forma a les guerres del futur, sinó que també està transformant la manera com es pensa sobre la seguretat en el front intern, on la policia i les forces de seguretat privades estan àvides de nova tecnologia.
Documentals
Durada: 50'
02.25
La ciberguerra
El 24 de febrer de 2022 és una data que ha quedat gravada amb lletres de color vermell sang en la memòria de tothom. Rússia va llançar el que va anomenar una operació militar especial a Ucraïna i va començar una guerra que encara continua. Però hi ha també una altra data, en el context de la guerra que va iniciar Rússia: el 13 de gener de 2022, quan es considera que va començar la guerra cibernètica de la invasió, amb un atac massiu als llocs web clau de la infraestructura d'Ucraïna.
Documentals
Durada: 60'
03.25
La story de Zelenski
En una guerra que ha canviat el món, un actor elegit president d'Ucraïna per sorpresa el 2019 ha esdevingut l'heroi de la resistència ucraïnesa. El documental explica la història de Vladímir Zelenski, des dels seus inicis com a humorista fins a la seva elecció com a president.
Documentals
Durada: 55'
04.20
Línea P, la fortaleza invisible
Al llarg dels Pirineus s'amaguen milers de búnquers que es van construir després de la Guerra Civil Espanyola per defensar-se davant d'un possible atac de les tropes republicanes exiliades, de l'exèrcit dels aliats o fins i tot de l'exèrcit rus. La Línia P, abreviatura d'Organització Defensiva dels Pirineus, és l'obra militar de fortificació més gran construïda a Europa després de la Segona Guerra Mundial, i l'obra més gran d'enginyeria militar d'Espanya. Franco va planificar més de 10.000 assentaments sota un secret estricte, però se'n van acabar construint la meitat, i mai no es van armar ni es van fer servir. Avui dia, la majoria de búnquers estan perduts i abandonats pels boscos. Molt pocs en coneixen l'existència i la veritable història. No obstant això, recentment s'ha aixecat el secret militar i alguns investigadors els han anat descobrint.
Documentals
Durada: 30'
04.50
Turismo rural en el mundo
Costa Rica: el secreto de la jungla
Experts en naturalesa, geòlegs, botànics o arqueòlegs revelen els secrets de cada destí, alhora que artesans, pagesos o artistes locals ajuden a apreciar alguns dels racons més recòndits del planeta.
Documentals
Durada: 30'
05.20
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 15'
05.35
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 55'