Societat

La Justícia turca ordena bloquejar l'accés a Youtube perquè conté vídeos insultants contra Atatürk i Erdogan

Tribunals

La Justícia turca ha ordenat bloquejar l'accés al portal Youtube perquè conté vídeos considerats com a insultants contra la memòria del fundador de la República de Turquia el 1923, Mustafà Kemal Atatürk, segons ha informat l'agència de notícies Anatolia.
La decisió va ser presa ahir per un tribunal turc després que un habitant de la provincial de Sivas, a l'est de Turquia, denunciés que a Youtube estaven circulant vídeos on s'arremetia contra Atatürk, així com contra l'actual primer ministre, Recep Tayyip Erdogan i l'exèrcit turc.

En aquest sentit, l'esmentat tribunal ha instat la Junta de Telecomunicacions, l'organisme estatal que regula les telecomunicacions a Turquia, que tanqui Youtube. Mentrestant, el portal ha reaccionat amb un comunicat en què es mostra completament disposat a col·laborar amb les autoritats turques per resoldre el conflicte. De moment, qualsevol usuari d'Internet pot accedir sense problemes a Youtube.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.