Societat

L'Incavi, pioner en l'ús del Facebook i la web 2.0 per establir relacions entre administració i ciutadania

L'Institut Català de la Vinya i el Vi (Incavi), amb motiu de la iniciativa Debatdevi: El futur del vi a Catalunya, ha decidit incorporar les eines de la web 2.0 per acostar el diàleg i el debat entre l'administració, el sector del vi i la ciutadania. Per aquest motiu, ha creat un dels primer grups Facebook de la Generalitat de Catalunya, al qual tothom pot accedir i formar-ne part per discutir i proposar accions per millorar la comercialització i el consum de vi català a Catalunya.

Facebook és una eina de la web 2.0 que facilita la comunicació en línia entre persones i permet compartir informació sobre interessos comuns. En aquests moments compta amb més de 70 milions d'usuaris de tot el món i, des de fa unes setmanes, també es pot consultar en català.

Debatdevi: El futur del vi a Catalunya és una iniciativa de l'Incavi que compta amb el patrocini de Caixa Penedès i neix amb l'objectiu de provocar el debat i la reflexió i reunir tots els protagonistes del sector del vi perquè encetin un debat sobre com millorar la imatge i el consum del vi català. A més de diferents debats presencials, s'ha cregut oportú fer un pas més i obrir un debat online (www.debatdevi.cat), on els participants podran consultar les ponències i el treball que desenvolupen els altres grups i afegir-hi comentaris.

És en aquesta web on s'han integrat les eines 2.0 universals, com un canal al YouTube on es penjaran les principals intervencions de tots els debats; Slideshare, on es penjaran les presentacions i ponències, i, com a novetat, s'ha creat un grup a la xarxa social Facebook.

Així doncs, www.debatdevi.cat integra els instruments de la web 2.0 i facilita la interrelació entre tots els participants i l'intercanvi d'informació, així com la creació de contingut. S'ha volgut fer a partir de programari lliure i utilitzant les aplicacions més exitoses que actualment ofereix internet.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Un estable cremat a fa 2.200 anys es relaciona amb el pas de les tropes d'Anníbal pel Pirineu

Bellver de Cerdanya
LA CRÒNICA

“Girona no s’acaba al carrer del Carme”

religió

Entrellaçant cristianisme i catalanitat

Barcelona
integració

Mataró recull l’‘artivisme’ de la Vocalia de Dones de Rocafonda

mataró
GIRONA

Pepita Perich rep el guardó al gironí de l'any dels Premis Generalitat

GIRONA

Reclamen a l’Escala que Catalunya reconegui el seu passat esclavista

l’EscaLA

Arxivada la investigació per la mort de 55 avis en una residència de Palau-Solità durant la pandèmia

Barcelona
MEDI AMBIENT

El Maresme busca consens pel litoral

Mataró
RELIGIÓ

La mediació de Mossos posa fi a 15 dies de resistència a l’Esperit Sant

Barcelona