Política

Sánchez arremet contra Podem, a qui qualifica de “pseudoesquerra”

El secretari general del PSOE acusa la formació de Pablo Iglesias d'enaltir Otegi i permetre que la dreta segueixi al govern

El líder socialista matisa la seva rectificació sobre Rajoy: “Em vaig equivocar en la forma però no en el fons”

El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha carregat aquest dimecres amb duresa contra Podem, formació a la qual ha qualificat de “pseudoesquerra”.

En una intervenció en obert durant la reunió del grup parlamentari socialista al Congrés dels Diputats, Sánchez ha demanat als seus companys de partit que no busquin “culpables” de la repetició de les eleccions, però no ha estalviat retrets al partit de Pablo Iglesias.

El líder socialista ha assegurat que té “l'ànim enfortit” per afrontar un nou cicle electoral: “Avui tinc més ganes que mai de posar fi al mal govern de Mariano Rajoy”.

En aquest sentit, ha proclamat que el PSOE és l'única formació que garanteix el canvi a l'Estat i ha emplaçat els socialistes a traslladar aquest missatge als ciutadans en les setmanes que queden fins al 26 de juny.

Ha explicat que ell es va afiliar al PSOE perquè és el partit que ho va “canviar tot” i va tornar drets i llibertats als espanyols després d'una llarga dictadura, i ha defensat que així ho vol continuar fent.

“La diferència entre el socialisme i altres pseudoesquerres sabeu quina és? És que nosaltres no renunciem a governar el present perquè volem transformar el futur”, ha manifestat. Per contra, ha sostingut que Podem “demana canviar el futur, però deixa que la dreta segueixi governant”.

El secretari general del PSOE ha definit el seu partit com el de la llibertat i ha acusat Podem d'“enaltir” l'exdirigent de Batasuna Arnaldo Otegi. “Els que avui enalteixen Otegi i l'anomenen home de pau, convindria que recordessin les paraules i la memòria de Lluch” ha advertit Sánchez, que ha recordat que l'exministre socialista “es va encarar als qui defensaven el terrorisme i ETA”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Paneque defensa que les infraestructures ajuden l’economia

blanes
Estat espanyol

Núñez Feijóo acusa a Sánchez de “dimitir de la democràcia”

Barcelona

Badia (Comuns) proposa un Pla director d’allotjaments turístics

sant feliu de guíxols
Guerra a gaza

Hamàs estudia l’última proposta de treva d’Israel

Barcelona

Vergés considera que aquestes eleccions “van d’Illa o de Puigdemont”

palafrugell
política

La CUP veu viable moure’s amb transport públic a l’Alt Empordà

castelló d’empúries

El PP proposa una “autopista fiscal” per pagar els impostos més baixos

figueres
política

Aragonès demana el vot per evitar noves retallades

barcelona
Guerra a Europa

Rússia llança un nou atac massiu contra la xarxa elèctrica ucraïnesa

Barcelona