Successos

El quadern negre

Tura Soler

Calendari criminal 2023: setembre i octubre

Detenen per assassinat l’home de l’escriptora desapareguda Irene Gelpí, però no troben el cos

3 de setembre Troben una dona morta a casa seva a Palamós i sospiten que l’ha matat l’home, però no l’imputen perquè està incapacitat fins i tot per declarar.

3 de setembre Un dels masovers de Can Pascol d’Arbúcies, El Adama Lahcen, mor en rebre un tret accidental d’un caçador, Josep Maria Salvans. Els Mossos arresten el caçador per homicidi imprudent i el passen al jutjat, que el deixa en llibertat.

7 de setembre Un home de 44 anys de Reus confessa que ha matat la mare, de 79 anys.

11 de setembre Troben una dona de 68 anys assassinada en un domicili de Sant Boi de Llobregat.

12 de setembre Un conductor de 30 anys, estranger, colpeja un ciclista amb qui s’havia discutit al carrer ciutat de Granada de Barcelona. La víctima, de 58 anys, acaba morta.

16 de setembre Detenen a Calella una dona sospitosa de l’assassinat del seu pare, de 94 anys. La dona té problemes mentals.

 17 de setembre, Un home truca al 112 alertant d’un accident al centre de Tarragona i diu que ha mort de la seva dona, de 41 anys. Els Mossos el detenen com a sospitós d’haver-la ofegada.

29 setembre Una baralla a Reus acaba amb un home mort després de rebre moltes coces. A l’octubre, detenen a Terrassa un dels sospitosos i l’empresonen.

1 d’octubre Un noi de 23 anys, albanès, arriba malferit a l’hospital de Vilafranca del Penedès i mor.

7 d’octubre Empresonen Juan Lozano Montoya, un conegut pintor de Torrelles de Foix, per l’assassinat de la seva companya, Irene Gelpí Lluch, l’escriptora desapareguda des del 12 de setembre del 2022. El cadàver no ha aparegut.

8 d’octubre Troben assassinat un noi de 25 anys en un habitatge de Montblanc.

9 d’octubre Un home mor en una baralla al carrer a Reus. Detenen dos homes, un a Reus i un a Terrassa, i els empresonen.

10 d’octubre Un mort i dos ferits en un tiroteig al barri de Campclar, a Tarragona. Els Mossos fan cinc detencions

15 d’octubre Un home de 70 anys en mata un altre a casa de la víctima, a Reus, i crema el cadàver a la barbacoa.

20 d’octubre Detenen un home de 46 anys, Baldomero Borrut Rubio, el Xupi, amb molts antecedents, a la Pobla de Segur per la mort d’una dona de 28 anys (que estava desapareguda, però no s’havia denunciat la desaparició) que va ser trobada morta en uns horts a Torallola, la Conca de Dalt (Pallars Jussà).

22 d’octubre Detenen un home de 51 anys a Torelló acusat de la mort del seu pare, de 84 anys.

30 d’octubre Un taxista de Barcelona, Carles Ríos, és colpejat per un motorista amb qui va tenir una discussió de trànsit i mor al cap d’uns dies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia