Successos

El Quadern negre

Tura Soler

Calendari criminal 2023: novembre i desembre

Arrestada per l’assassinat del company una noia que va fer veure que els havien assaltat a casa seva

13 de novembre Un jove rus mor apunyalat en una baralla a la plaça Pep Ventura de Badalona. Els Mossos detenen dos nois, un de menor, i una dona relacionats amb el crim.

16 de novembre Gerard Guerra, un noi de Palafrugell de 33 anys, mor apunyalat al pis on vivia a Sant Adrià de Besòs. La seva companya, Arlets Castro, ferida d’arma blanca, n’alerta i diu que dos homes marroquins havien picat a la porta, l’havien agredida a ella, primer, i, cridant “on és l’Òscar?”, havien cap a dins i havien matat en Gerard. El SEM trasllada l’Arlets, que alerta que està embarassada, a l’hospital. Uns dies després, mentre se celebra el funeral de la víctima a Palafrugell, els Mossos d’Esquadra comuniquen la detenció de l’Arlets com a sospitosa del crim.

21 de novembre Un veí de Montferri (Alt Camp), de 55 anys, que feia temps que estava enemistat amb un home del poble, de 76 anys, l’ataca i l’atropella mortalment. La víctima sobreviu a l’atropellament, però mor a l’hospital. L’agressor és empresonat.

8 de desembre Un home mor en el decurs d’una baralla a la plaça Catalunya de Barcelona. La Guàrdia Urbana deté el sospitós.

16 de desembre Uns assaltants maten a trets a casa seva a Tàrrega Joan Anguera, un home de 86 anys. Els assaltants també lliguen el seu germà i apallissen la seva dona. Al gener, els Mossosd’Esquadra detenen a Terrassa per l’assalt mortal quatre homes sud-americans que no coneixien la víctima però tenien informació sobre el seu estatus econòmic.

19 de desembre La Policia Municipal de Figueres mata a trets un home belga de 71 anys, Robert Korosi, que els havia rebut a trets quan van anar-hi avisats perquè ell disparava contra la façana d’una casa. Anava a reclamar un deute, que l’home de la casa, emparentat amb l’exparella de Korosi, es negava a reconèixer. Hi ha almenys dos agents encausats per homicidi que al·leguen legítima defensa.

24 desembre Un home de 32 anys mor tirotejat al bar Casa Catracha, del Poble-sec de Barcelona. Un pistoler entra armat i dispara a la víctima, l’amo del local. Les càmeres de seguretat del local van gravar el crim i el pistoler, que no consta que hagi estat localitzat.

24 de desembre Mor un home apunyalat al mig del carrer a Santa Coloma de Gramenet i l’agressor, estranger, s’entrega poca estona després a la comissaria dels Mossos.

30 de desembre Troben una dona marroquina de 28 anys mor assassinada en un pis, on tenia un habitació llogada, al districte de Sant Martí de Barcelona. Detenen i empresonen un excompany de la víctima.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia