El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Figueres

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Sol Sol Sol Sol Sol Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 000001025
Cota de neu (m) 000000500
T. màxima (ºC) 16161719161316
T. mínima (ºC) 2122962
Vent 20 km/h N 25 km/h N 5 km/h S 0 km/h C 25 km/h N 25 km/h N 10 km/h N
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Estabilitat

No hi haurà practicament cap canvi respecte de la jornada anterior. El cel continuarà serè o poc ennuvolat per núvols alts en general, si bé fins a mitja tarda hi haurà alguns estrats baixos a punts de la depressió Central, sobretot a l’oest de la zona, i de la vall de l’Ebre. Pel que fa a la temperatura, tant la mínima com la màxima seran lleugerament més altes, tot i que a punts de Ponent la màxima quedarà lleugerament o moderadament més baixa. Hi haurà vent de component nord i oest a l’Alt Empordà, fluix amb alguns cops moderats, més reforçat al nord del cap de Creus, on bufarà moderat amb cops forts, i a les Terres de l’Ebre bufarà mestral moderat fins al migdia. A la resta del territori predominarà el vent de component sud i oest fluix amb algun cop moderat.

La mar: Maror a la Costa Brava i marejol a la resta.

Demà: El cel es mantindrà serè en general. A banda, a primera hora del matí hi haurà alguns estrats baixos a punts de la depressió Central i al nord de la vall de l’Ebre. La temperatura es mantindrà semblant o bé serà lleugerament superior.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET