El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Figueres

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumenge
  Clarianes Plugims Clarianes Sol Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 10752501020
Cota de neu (m) 002700002800
T. màxima (ºC) 333332343131
T. mínima (ºC) 222423222119
Vent 15 km/h NO 10 km/h N 25 km/h N 25 km/h N 10 km/h NE 15 km/h SE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Tarda de ruixats al Pirineu i al sud

Durant el matí el cel es mantindrà serè o poc ennuvolat en general. A partir del migdia, començaran a créixer nuvolades en punts de muntanya, que al Pirineu i Prepirineu deixaran el cel localment entre mig i molt ennuvolat. A més, circularan bandes de núvols alts, i a partir de mitja tarda arribaran nuvolades al terç oest del país. Durant la tarda s’espera algun ruixat feble i minso al terç sud, i algun de moderat en punts del Pirineu i Prepirineu, sobretot al sector oriental i nord de la Depressió Central. Puntualment, aniran acompanyats de tempesta i acumularan quantitats minses, localment poc abundants. Pel que fa a les temperatures, la mínima serà similar a la d’ahir o localment més alta, i la màxima serà semblant o lleugerament més baixa.

La mar: Hi haurà maror a la Costa Brava i marejol a la resta.

Demà: Serà una jornada de pluges. A la matinada ja s’iniciaran ruixats i xàfecs acompanyats de tempesta en punts del terç oest, que al llarg del matí s’estendran a la resta del territori i no minvaran fins al final del dia. Seran d’intensitat entre feble i moderada.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET