El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Figueres

Data
AvuiDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecresDijous
  Sol Sol Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 0030100540
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 31333433343230
T. mínima (ºC) 18182021202123
Vent 25 km/h N 0 km/h C 0 km/h C 15 km/h N 10 km/h SE 15 km/h SE 10 km/h SE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Temperatures més altes i cel serè

Serà una jornada de cel serè en general, si bé es formaran alguns núvols d’evolució al Pirineu i al Prepirineu i al quadrant nord-est que localment deixaran el cel mig o molt ennuvolat. A banda, al vessant nord del Pirineu el cel romandrà entre mig i molt ennuvolat, sobretot al principi i al final del dia. En cap cas, però, s’esperen precipitacions durant el dia d’avui. Pel que fa a la temperatura, la mínima serà lleugerament més baixa, sobretot a la meitat est, mentre que, per la seva banda, la màxima serà entre lleugerament i moderadament més alta. Pel que fa al vent, a l’Empordà hi haurà tramuntana d’intensitat moderada amb cops forts durant tota la jornada, i a les Terres de l’Ebre hi haurà mestral d’intensitat moderada amb cops forts fins al migdia.

La mar: Hi haurà entre maror i marejol al llarg de la zona marítima.

Demà: Cel serè en general fins al migdia. A partir d’aleshores hi haurà algunes nuvolades al terç nord del territori i a altres punts de l’interior del quadrant nord-est. Les temperatures continuaran en ascens.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET