Franja TV3

Dilluns, 20 març de 2023
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions.
Altres
Durada: 150'
10.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 200'
13.50
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Carxofes arrebossades amb almadroc
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
L'Èric i l'Adrià decideixen jugar a criminals al parc amb una joguina nova que l'Èric ha trobat a la motxilla del Santi. La Cèlia, per part seva, queda amb la Sol i li exigeix que vagi amb compte i no ho espatlli tot amb el Miquel i la Noe. Mentrestant, la Gina s'assabenta que el Santi surt amb la Tilda. Finalment, després de deixar el centre, el Litus demana ajuda a la Marta.
Sèries
Durada: 40'
16.40
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Crims
Marina Ruiz
El 15 de febrer de 1999, a primera hora del matí, troben el cos d'una dona morta a les vies del tren a Cervera, a la Segarra. Al principi, els Mossos creuen que ha estat un suïcidi, però hi ha coses que no encaixen. El cos està nu, amb signes evidents de violència, i a pocs metres hi troben una barra de ferro que podria ser l'arma del crim. Després de les primeres investigacions, descobreixen la identitat de la víctima: es diu Marina Ruiz, i treballava en una fàbrica que hi ha just on s'ha trobat el cos. Finalment, els investigadors estan convençuts que l'assassí ha de ser algú del seu entorn pròxim. (Estrena de la nova temporada.)
Documentals
Durada: 60'
23.05
Crims
La noia de Portbou (I): No name
El 4 de setembre del 1990, a primera hora del matí, una veïna descobreix una noia jove morta penjada d'una corda en un pi al costat del cementiri de Portbou. A primera vista tot indica que és un suïcidi. Però la noia no porta cap document a sobre per poder identificar-la. Passen els anys i cap familiar ni amic la reclama, i per això la policia es pregunta qui és la noia de Portbou.
Documentals
Durada: 65'
00.10
Zona Franca
Una cita de dilluns a dijous, amb la sàtira, la comèdia i l'espectacle de la mà de les cares més suggerents i originals del món de l'humor de Catalunya. El programa inclou monòlegs, entrevistes, múltiples col·laboradors, una banda de música i esquetxos en directe.
Altres
Durada: 55'
01.05
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 115'
03.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
04.00
Rumba a l'estudi
Set de Rumba. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Escarteen Sisters. Espai musical.
Altres
Durada: 60'