Franja TV3

Dilluns, 3 abril de 2023
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions.
Altres
Durada: 150'
10.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 200'
13.50
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
15.35
Cuines
Mona de xocolata amb melmelada
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 25'
16.00
Com si fos ahir
La Gemma està amoïnada perquè la Sílvia no li ha confirmat si anirà al casament. Mentrestant, la Maite s'enfada quan s'adona que l'Andreu no l'ha convidat a la boda de la Gemma. Paral·lelament, el Jordi sent una conversa telefònica de la Maite i creu haver descobert una història sorprenent. Finalment, el Montero convenç l'Ivan perquè porti el Valeri a una trobada amb els seus amics.
Sèries
Durada: 35'
16.35
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Crims
Jordi Comas (II)
La Carme Hospital ha aconseguit sobreviure a l'assalt de tres encaputxats a casa seva, però han matat el seu marit, president de la patronal gironina i una persona molt estimada a la Costa Brava. Els Mossos comencen una investigació per saber qui hi ha darrere del crim del Jordi Comas, una investigació que no resulta gens fàcil.
Documentals
Durada: 55'
23.00
Crims
Manoli
L'estiu del 2004 desapareix una noia de 19 anys a Ponts, a la Noguera. Es diu Manuela Pulido, però tothom l'anomena Manoli. La seva família, quan en denuncia la desaparició a la policia, assegura que mai abans havia marxat sense avisar. D'altra banda, el que els amoïna més és que la Manoli no s'ha endut roba ni diners. Més tard, els investigadors parlen amb gent de l'entorn de la Manoli, i alguns testimonis asseguren que feia temps que la noia volia anar-se'n de Ponts. Finalment, els Mossos d'Esquadra esbrinen que la nit que va desaparèixer, la Manoli havia quedat amb l'Antoni González Porras, un home de 35 anys amb qui mantenia una relació molt estreta.
Documentals
Durada: 60'
00.00
Zona Franca
Una cita de dilluns a dijous, amb la sàtira, la comèdia i l'espectacle de la mà de les cares més suggerents i originals del món de l'humor de Catalunya. El programa inclou monòlegs, entrevistes, múltiples col·laboradors, una banda de música i esquetxos en directe.
Altres
Durada: 55'
00.55
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 115'
02.50
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
04.00
Rumba a l'estudi
Chakatunga. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Enric Ez. Espai musical.
Altres
Durada: 60'