Franja TV3

Dimecres, 7 juny de 2023
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions.
Altres
Durada: 150'
10.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 200'
13.50
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Sardina amb cremós de bròcoli
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina. Gessamí Caramés, per part seva, ensenya receptes fàcils i variades per als amants de la rebosteria i la pastisseria. A més, Arnau París proposa plats ràpids, senzills i pensats per motivar tothom a cuinar.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
La Marta i el Salva s'ho han passat molt bé els dies que han estat fora amb els amics d'ell, però el Salva es queda sense restaurant per celebrar el seu aniversari. El Valeri, per part seva, es presenta a la botiga per intentar recuperar la relació amb l'Ivan. Finalment, la Bibi confessa al Jordi que està amoïnada perquè el Fran va molt malament amb les matemàtiques i no tenen ningú que li pugui fer classes de repàs. El Jordi pensa una possible solució.
Sèries
Durada: 40'
16.40
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
La gran pel·lícula: La teoria del tot
L'any 1963, l'Stephen estudia cosmologia a la prestigiosa Universitat de Cambridge, i està decidit a trobar una explicació senzilla de l'origen de l'univers. El seu món s'obre de cop quan s'enamora perdudament de la Jane Wilde, una alumna de la Facultat d'Art de Cambridge. No obstant això, poc després de fer 21 anys, rep un cop terrible: li diagnostiquen un trastorn de la neurona motora que li atacarà les cames i els braços, i que li afectarà també els sentits, la qual cosa limitarà la seva capacitat de parlar i moure's. A més, li donen només dos anys de vida. Gràcies a l'amor que senten l'un per l'altre, i a la determinació i el suport de la Jane, la parella tira endavant i s'acaba casant. Amb la seva dona disposada a lluitar al seu costat, l'Stephen es nega a acceptar el diagnòstic. La Jane l'encoratja a acabar el doctorat, que conté la seva teoria inicial sobre la creació de l'univers. Després de tenir el primer fill, i ja amb el doctorat, l'Stephen es llança a estudiar el temps. A mesura que creixen les seves limitacions físiques, la seva ment s'expandeix, i continua explorant els extrems més llunyans de la física teòrica. Junts, la Jane i l'Stephen s'enfronten al que és impossible i obren nous camins en la medicina i en la ciència, la qual cosa els permet arribar a límits insospitats.
Pel·lícules
Durada: 130'
00.15
Zona Franca
Una cita de dilluns a dijous, amb la sàtira, la comèdia i l'espectacle de la mà de les cares més suggerents i originals del món de l'humor de Catalunya. El programa inclou monòlegs, entrevistes, múltiples col·laboradors, una banda de música i esquetxos en directe.
Altres
Durada: 55'
01.10
Més 324
Espai de debat on s'enfronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 115'
03.05
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
04.00
Rumba a l'estudi
La Séptima trastada. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Aranjazza. Espai musical.
Altres
Durada: 60'